Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
kike:
Si eu ii multumesc Mariei ca le-a trimis mai departe! Cat despre poze, sunt fericita ca va plac, ce-mi mai ramanea de facut decat sa ma bucur de curajul vostru si sa-l si imortalizez, ca eu am cedat in fata stancilor :(
Gabitule, as prefera ca unele vietati sa se iubeasca intre ele si sa ma lase pe mine in pace ;D :kissing:
dauina:
--- Citat din: kike din Joi, 17 Mai 2012, 18:03 --- Si eu ii multumesc Mariei ca le-a trimis mai departe! Cat despre poze, sunt fericita ca va plac, ce-mi mai ramanea de facut decat sa ma bucur de curajul vostru si sa-l si imortalizez, ca eu am cedat in fata stancilor :(
Gabitule, as prefera ca unele vietati sa se iubeasca intre ele si sa ma lase pe mine in pace ;D :kissing:
--- Terminare citat ---
la multi ani!!! :worship: :bow:
IuliaT:
Da Kike daca am fi cu toate vietatile in armonie mai ales ce bine ti-ar fi tie acum, dar treci tu peste povestea asta :). Daca te rog sa imi dai si mie pozele se poate?
Pupi pe toate.
Mari_a:
Cred ca intre timp Iulia le-a primit de la mine. Le-am trimis in valuri... Atata am invartit pozele astea... si acum le mai frunzaresc... ::) Cineva care le-a vazut (si care, din pacate, n-a fost) mi-a scris "Marie,.... de 3 ore ma tot uit la poze....... "
Cine mai vrea, sa ceara si i se va da! :)
malina dragomir:
buna..buna, felicitari tuturor pt curaj si reusita. Din pozele postate, traseul mi s-a parut pe cat de frumos pe atat de dificil, chiar inaccesibil pe alocuri. Sper ca in Retezat sa fie unul mai domol, sunt la prima iesire acest gen, si inca imi fac curaj...cel putin poza cu Gigi vazuta de sus.....ma ia cu fiori. Mi-ar place si mie sa vad pozele... lorelei_lori2@yahoo.com, sa ma pregatesc sufleteste.Multumesc si ganduri bune tuturor...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă