Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (41/47) > >>

Caroline:
Lumiere, eu pot sa ma dau si mai mare! Abia de-aseara au inceput sa mi se dezumfle gleznele, cu antibiotice, desi febra nu a scazut de tot inca ... Par tot intepaturi de nu se stie ce, da' cica e urticarie de stres sau din cauza de alergeni, suprainfectata cu impetigo.  :faint:

lumiere:
Iubita mea, eu cred ca ne lipseste o portie strasnica de ras... asta e o terapie minunata. Trebuie s-o reeditam cat mai curand.

Mari_a:
Da, da, da, ne lipseste!  :D  Hai, mai fetelor, ca gazele erau ocupate la Cozia...  :giggle:

(Asta e tot o poza de-a lui nickyblue - a mai facut el una de genul asta pe la Rasnov...)

In alta ordine de idei: am primit niste poze taaaaare faine de la kike, care a fost foarte pe faza!  :2funny:  As pune si pe aici vreo doua-trei ...  :happy:     O sa vi le pun pe wetransfer.

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 16 Mai 2012, 20:04 ---Lumiere, eu pot sa ma dau si mai mare! Abia de-aseara au inceput sa mi se dezumfle gleznele, cu antibiotice, desi febra nu a scazut de tot inca ... Par tot intepaturi de nu se stie ce, da' cica e urticarie de stres sau din cauza de alergeni, suprainfectata cu impetigo.  :faint:

--- Terminare citat ---

--- Citat din: lumiere din Miercuri, 16 Mai 2012, 19:27 ---Salut! Vreau si eu sa ma dau mare: am un anti-tetanos in mana stanga si doua capsule de Doxiciclina in burta, dupa ce m-a intepat o insecta la Cozia. Doar ca medicii nu s-au pronuntat ce soi de insecta era; oricum, plecase...

--- Terminare citat ---

mah, da cu peripetii a mai fost tabara asta fetelor !!  

lumiere:
Adevarat spus. Presimt ca-n Retezat o s-o facem si mai lata... La ras si buna dispozitie ma refeream, desigur.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă