Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
almi_gabi:
--- Citat din: kike din Marți, 15 Mai 2012, 15:17 ---Salutare, tuturor!
Povestea continua.... cu o capusa de Cozia pe care am lasat-o dimineata la Victor Babes ;) Asa ca profitati si rugati cunoscuti sau cunoscute(dupa caz :)), sa va faca un control amanuntit din cap pana-n picioare ;D
...
--- Terminare citat ---
kike, pe tine te iubesc toate vietatile pamantului!! :smitten:
sper ca totul e ok acum. :)
te-ai gandit sa pastrezi lighioana ca trofeu ;D
nickyblu:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 16 Mai 2012, 09:03 ---Da, daaaa! Ti-am trimis-o acum si pe cea facuta in secunda urmatoare... :giggle:
--- Terminare citat ---
Aoleu! :faint: Pe asta nu o postez pentru ca ridic cererea de banane de pe piata :oops:
nickyblu:
--- Citat din: kama148 din Marți, 15 Mai 2012, 23:49 ---Mdaaaaaaaaaaaaaaa....buna pozitia prinsa de Maria, data viitoare o sa pandesc toate pozitiile bune de tras in poze...
--- Terminare citat ---
Bine ca stiu........sa vin si eu cu o serie de pozitii noi :whistle:
nickyblu:
Data viitoare vreau sa fur ceva miscari de dans, s-a mers blat si eu nu am stiut ca avem un instructor cu noi :worthy:
lumiere:
Salut! Vreau si eu sa ma dau mare: am un anti-tetanos in mana stanga si doua capsule de Doxiciclina in burta, dupa ce m-a intepat o insecta la Cozia. Doar ca medicii nu s-au pronuntat ce soi de insecta era; oricum, plecase...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă