Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (23/47) > >>

bit:

--- Citat din: IuliaT din Marți, 01 Mai 2012, 14:05 ---admin zise ca da nr meu Cristinei, bitke era cel/cea care zicea ca nu are cu ce ajunge din buc. asa ca am presupus ca sunt aceiasi persoana.
eu ma refeream la cei care vin din buc. vineri dimineata

--- Terminare citat ---

Bre, bitek era un cel, io asa zic. :) Cat despre deplasarea cu masinile pana la Calimanesti, deocamdata nu-ti pot spune nimic deoarece, vezi mata, s-au mai schimbat niste lucruri intre timp (de pe 19 aprilie pana acum... ???). Cel putin in situatia mea. Mai am oarece detalii de clarificat, asa ca nu pot face nici o afirmatie in acest moment, deci te rog nu ma lua in calcul. Cat despre numarul care a ajuns la mine, am incercat sa sun de cateva ori si am avut surpriza sa-mi spuna tanti robotica ca-i nealocat. :o
Si s-ar putea (nu-s sigur, da`pe-aproape) ca din Bucuresti sa nu mai plece nimeni vineri dimineata si sa vina toti de joi seara.
Si Cristina de care spuneai e kike pe forum.

Caroline:

--- Citat din: DanaC din Marți, 01 Mai 2012, 15:34 ---Maine ma duc la Sibiu sa-mi iau si eu ghete trekking, ca ma complexati!  ;D
Mai sunt 10 zile...  ::)

Pe cheile Nerei mi-am luat ceva incaltari profesioniste care au fost asa de grele ca abia ma miscam pe la sfarsit. In echipament a fost atunci obligatoriu si batul de trekking care mi-a rupt incheietura. Acum am luat alte ghete mai inalte si ma intreb ce sa fac cu betele. Or mai trebui si la Cozia? Nu imi mai aduc aminte daca mi-au folosit cu adevarat la ceva sau nu, dar poate ajuta la impresia artistica.  Adminul nu le-a mai trecut pe lista. Voi ce ziceti??

--- Terminare citat ---

De-asta mi-e groaza si mie ca se va intampla. Acu' 20 de ani, cand am facut cele 7 creste din Piatra Craiului intr-o zi, nu existau ghete de-asta, stiu ca aveam niste ghete foarte moi, din piele intoarsa si cu talpa absolut dreapta, nici macar un "rid", ce amprenta?! Da' erau grozav de aderente, puteam sta cu ele pe stanca la 45 de grade si nu alunecau. Tot pe vremurile alea, in Transfagarasan erau turisti nemti pur si simplu in sandale (gen Dr. Scholl). De cand s-a schimbat moda, am avut si eu odata ghete profi si le-am dat de pomana ca parca aveam picioarele in ghips. Acu' ma duc maine sa vad daca gasesc ceva mai uman...

Oti, eu o sa fiu maine in Sibiu, cu frate-meu drept consilier, intre 15 si 16.30, probabil in zona Mall-ului. N-am inteles, tu vrei sa vii de la Campina in Sibiu pentru ghete?!

Cat despre organizare, eu zic sa confirme fiecare la Samiza prin telefon, toata lumea care vine de joi, si Gigi sa refaca lista pe forum si-atunci ne putem intelege cu camerele si cu transportul. De mine e simplu, oricum vin singura cu autocarul de la Sibiu si stau in camera cu oricine.  ;)

DanaC:
Am vorbit cu Samiza acum cateva zile, pentru ca era si deadline-ul pentru restul sumei; mi-a spus ca ne trimite un email tuturor celor care vom veni de joi ca sa stim si ce mai avem de platit pentru noaptea in plus. Probabil foarte curand vom primit un semn de la ea. Si eu sunt gata combinata cu Elena, dar nu cred sa fie vreo problema daca ne trezim direct acolo fara sa ne stim colegul de camera. Sau..?

A propos de echipament si eu mi-aduc aminte ca nu era nici o bataie de cap cu asa ceva acum "cativa" ani. Sa fie vorba si de schimbarea centrului de greutate in timp??

Caroline:

--- Citat din: DanaC din Marți, 01 Mai 2012, 19:42 ---Sa fie vorba si de schimbarea centrului de greutate in timp??

--- Terminare citat ---

;D La asta cred ca am refuzat inconstient sa ma gandesc...  :thumbup:
OK, sa asteptam mailul de la Samiza (stiu ca e extrem de ocupata zilele astea).

oti:
nu draga carol, ma gandeam ca daca vezi ceva frumos poate imi cumperi si mie.vorbim la telefon.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă