Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
Caroline:
Am vorbit azi cu Samiza la Sibiu si ne va transmite ea maine tuturor un email de confirmare a rezervarii suplimentare 10-11 mai. Intrucat ea nu are acces la forum, va roaga sa luati legatura direct cu ea, daca nu primiti email-ul ei sau pentru confirmarea rezervarii sau daca mai sunt alte probleme, zilele urmatoare, cat Gigi e plecat la Praga.
Mesaj urgent pentru Iulia T.:
Samiza nu stie nimic de rezervarea ta sau despre confirmarea platii.
Te roaga sa iei legatura cu ea pe samiza@bonvoyagesibiu.ro sau la telefon 0745.106526.
IuliaT:
Merci Caroline, am luat legatura cu Samiza, eu am platit deja avansul cred ca Gigi sa ocupat asa ca situatia este sub control, voi fi alaturi de voi din 10mai la Calimanesti.
O zi minunata. :yeah:
kama148:
Gataaaaaaaa... nu mai suport, tentatia este mai puternica, gasca m-am inscris si eu, Gigi ...trece-ma in lista, marti achit avansul..
Caroline:
Aoleo, kama... cu asa antrenament la dans, pun pariu ca se vor face doua echipe, la distanta de cel putin doua ore pe traseu una de cealalta... ;)
Oti, miercuri mi-am luat ghete la reducere si azi am apelat la rezervele strategice ca sa le schimb pe altele, de doua ori mai scumpe (asta ca sa explic de ce nu mi-as fi permis sa risc pentru tine). Sper sa nu-mi faca probleme, ca sunt tare incantata de ele... :dance:
oti:
hei, voi sefii cu masini, trece vreunul prin campina, sa ma pescuiasca si pe mine? platesc bine!
daca nu, reconfigurez traseu si vin eu la un punct de intalnire mai usor pt voi.
astept provocari!
am pus din nou intrebarea asta, pt ca vad ca nimeni nu are loc si pt mine.... :((
nu stiu cum am sa ajung la cozia.
trebuie sa studiez bine problema! :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă