Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132527 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Revelion 2013
« Răspuns #345 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 09:04 »
Se vorbea de rock pe aici?  :yeah: Pai asta ce e?  :giggle:

Si sa adaug si un pic de muzica potrivita..."pletelor" mele:

KISS - Rock n Roll all night!

Black Sabbath Paranoid

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #346 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 09:25 »
Da, da, daaaa! Combinatia perfecta de Gene Simmons cu Ozzy Osbourne!   
 :2funny:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #347 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 09:51 »
Si apropo de rock, sunt off-topic, dar in atmosfera revelionului. S-au facut tot felul de sondaje pentru a alege cele mai bune 50 de melodii rock care s-au cantat vreodata. Evident ca este foarte greu, fara sa fi subiectiv, sa alegi din atatea supersong-uri doar 50. De aceea si rezultatele sondajelor sunt foarte diferite. Am ales unul dintre acestea si pentru ca urmeaza duminica, puteti sa ascultati  de pe youtube lista asta de rock de mega-calitate:

1.Queen- Bohemian Rhapsody
2.The Who- Baba O`Reiley
3.The Clash- London Calling
4.Lynyrd Skynard- Sweet Home Alabama
5.Aeorsmith- Walk This Way
6.Led Zepplin- Over the Hills and Far Away
7.The Rolling Stones- Wild Horses
8.Bruce Springsteen- Born to Run
9.Kiss- Rock and Roll All Night
10.U2- All I Want Is You
11.Jimi Hendrix Vodoo Chile
12.Stevie Ray Vaughn Texas Flood
13.Led Zepplin Stairway to Heaven
14.Black Sabbath Paranoid
15.Eric Clapton Cocaine
16.Eruption-Van Halen - Eruption
17.Ozzy Ousbourne Crazy Train
18.Dire Straits Sultans of Swing
19.AC/DC-Highway to hell
20. Alice Cooper - Poison
21. The Led- Stairway to heaven
22. Rolling stones- Sympathy for the devil
23. Aerosmith- Dream on
24. Jimmi Hendrix- Foxy lady
25. Janes addiction- True nature
26. The clash- Rock the casbah
27. Whitesnake- Here I go again
28. Alice in chains- Man in the box
29. Nirvana- Lithium
30. Red hot chili peppers- Parallel universe
31. Metallica: For Whom the Bell Tolls
31. AC/DC - thunderstruck
32. Iron Maiden- Run to the Hills
33. Nightwish - Amaranth
34. Rammstein - Du Hast
35. Pistols - Anarchy In The UK
36. Jefferson airplaine - Volunteers
37. The Charlatans - One to another
38. Beatles - Everybodys got something to hide cept me and my monkey
39. Queen - the show must go on
40. David Bowie - Space oddity
41. Fleetwood Mac - The Chain
42. Kyuss - Asteroid
43. Iggy Pop - The Passenger
44. Gun's and roses - Sweet child of mine
45. Eagles - Hotel California
46. Oasis - Champagne supernova
47.  ReM- Man on the moon
48. Pink Floyd - Another brick in the wall
49. Blue Monday - New Order
50. Cream - Sunshine of your love

Offline ludmila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #348 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 11:44 »
Intr-adevar, a fost un Revelion reusit ca tot sejurul petrecut la Geoagiu. Aveti dreptate! Oamenii fac spectacolul, dar trebuie sa fie cineva care sa faca posibil acest lucru. Felicitari tuturor si multumim tinerilor de la hotel care au pregatit decorul si ospatul!
A fost un revelion minunat!.....totul a fost la superlativ....Multumesc Gigi, multumesc Samiza, multumesc tuturor celor care au participat! :worship: :applause:
Mi-am adus aminte de petrecerile la care ma distram pe cand aveam 20 de ani.....fetele au fost grozave....cata energie.....bravo! Stiti sa va distrati, tineti-o tot asa! Toate cele bune din nordul tarii!  :bow:

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #349 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 16:45 »
Aho, aho! Hop si eu! ...dupa ce mi-a mai trecut supararea pt faptul ca m-a prins radarul la intoarcere spre casa.

Asadar...
Pentru mine a fost un revelion superb!
Si pentru ca a fost primul petrecut astfel, am fost un pic dezorientata, chiar zapacita si nu am reusit sa retin prea multe nume, ci doar fizionomii. 
La masa langa mine au stat Samiza cu Gigi, Catalina, Tincuta (draguta de ea, mereu zambitoare), Delia, Nora, Doina, Florin...
Apoi mai departe de mine... Maria, Rialda (Doamne, cum sa n-o stiu?), Mihaela (un suflet minunat), Alexandra (care lucreaza si in Germania), doamna din Adjud cu prietenul ei (care mi-a povestit de nametii din jurul casei), Costi si fetele din Timisoara, Ioana (cu glasul ei extraordinar!), Toni cu accentul lui de Maramu’... si mamaaa!!!! cu ce masina!   

Asa cum am scris aici mai in urma cu ceva timp, nu ma omor dupa rock... rock-ul ritmat, fara o linie melodica bine conturata. Eu ii spun zgomot. Nu prea ajunge la sufletul meu. Imi place muzica (mai) lenta, melodioasa, care misca inima, nu doar mintea si muschii.
Dar intr-o astfel de atmosfera, este imposibil sa nu te molipsesti! ...mai ales cand Rialda iasa pe ring! Wow!
Asa ca... acum ma uit lung la acest forum si nu prea stiu cu cine stau de vorba. Recunosc doar chelia lui Gigi. Numele reale nu pusca cu cele de-aici si nici cu imaginile. Voi stiti de ce.

Cineva scria de grotele din Geoagiu si mai multe imagini. Eu am facut ceva poze, pentru ca, zapacita cum va spuneam ca am fost, m-am cam pierdut de grup. Tot pozand peisajul si brazii, m-am trezit singura. Si daca tot nu-mi mai impunea nimeni ritmul de mers, am facut poze.
Si invartindu-ma... am uitat pe unde-am venit! Asa ca am ajuns pe o strada oarecare si a trebuit sa intreb o localnica unde e hotelul. Am ras de una singura, pentru ca eram venita din Timisoara si ma ratacisem in Geoagiu Bai! :))

Am facut multe filme si poze pe care nu am avut timp inca sa le triez. Emotionata cum eram, unele au iesit in ceatza. Stiam, de aceea am facut atatea.
La o prima vista, am vazut ca multe din filmele din noaptea de revelion nu au iesit, pentru ca lumina era prea slaba. Sorry!
Uitandu-ma peste ele in fuga, am avut sentimentul ca poate am fost prea indiscreta cu unii dintre voi. Nu tuturor le place sa fie filmati. Imi cer scuze, nu mi-am dat seama. Speram sa pot oferi amintiri unice, irepetabile, pentru ca stiu ca nu ne vom mai intalni niciodata in structura de-acum. Vom fi mereu altii si altii... 

De asemenea, am vorbit acolo ca nu vom posta pozele aici, dar observ ca totusi s-au mai pus cateva. Si nici tu, Gigi, nu mi-ai spus sa ti le trimit tie, ca apoi sa le imprastii celorlalti. Asteptam adresele lor, asa cum ne-am inteles.
Dar ma rog... daca ti-e mai simplu asa, ti le voi arhiva prin Transfer.ro si te descurci apoi.
Pozele mele ce mi le-ai facut la intrare in seara de revelion... stau inca pe ganduri daca le vreau sau nu publice. Stiu ca am iesit ca o vitica bleaga!
Deci... a fost frumos! Pentru mine a fost inimaginabil de frumos! Cu toate ca am stat la masa in apropierea boxelor, am  facut fatza. Singurul meu regret este acela ca nu am prins fazele super dinspre dimineata... adica dimineata de tot, cand mai toti ne retrasesem la somn. 

In ultima zi, am stat pe scaunul meu si v-am privit pe toti. Ma gandeam ca acusi vom pleca, fiecare in coltul nostru de lume si apoi ne vom scrie aici, stand in fatza unor monitoare, amintindu-ne acele clipe minunate si incercand sa le punem in cuvinte poate incapabile sa ne exprime trairile. Si recunostinta fatza de Samiza si Gigi mi-a umplut din nou inima! ...pentru faptul ca s-au gandit la noi, cei singuri si iata ca din nou, au reusit sa ne scoata din singuratate si rutina si sa ne ofere ceva deosebit!

Privesc pozele si lacrimez. Nu gasesc cuvinte sa va scriu aici ce simt. Va iubesc pe fiecare in parte (chiar daca nu v-am retinut numele) si va multumesc ca ati intrat in viata mea, ca mi-ati aratat ca se poate dansa superb la orice varsta si ca mi-ati amintit ca sufletul ramane mereu tanar, daca vrem. Va multumesc pentru povestile voastre pe care le-ati impartasit cu mine, pentru sprijinul moral ce mi l-au dat Mihaela si Toni (afara in ger)... va multumesc pentru zambetele voastre si inimile deschise!
Va multumesc, Samiza si Gigi!
Fiti binecuvantati toti, in coltul vostru de lume unde va aflati acum!

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #350 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 17:11 »
Se vorbea de rock pe aici?  :yeah: Pai asta ce e?  :giggle:

Si cum, ma rog, ai pus aici poze asa mari?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #351 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 17:17 »
Pai in primul rand nu incapeam intr-o poza mica... :D :) Glumesc evident. Uite acum urc in birou si iti explic pe pasi cum se pooate incorpora o poza. 5 minute si revin!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #352 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 17:37 »
Gata! Am urcat!

Exsta un site http://tinypic.com/ pe care se pot posta poze nelimitat (dezavantajul este ca trebuie incarcate one-by-one). Pasii sunt urmatorii:
- deschizi home-page-ul
- Sub Upload Images & Videos, click pe "Choose file" (in prealabil te asiguri ca bifa sa fie la Image, nu la Video sau URL)
- se va deschide computer tau, din care selectezi folderul si apoi poza pe care doresti sa o urci pe site - (cu click de open pe poza)
- confirmarea ca poza este selectionata, va fi aparitia adresei ei, in stanga butonului de "Choose File"
- mai jos, cu verde este un buton pe care scrie "Upload now". Click pe el si iti va aparea un pop up (fereastra) de gen antibots. Dupa ce scri textul din imagine, acolo unde scrie your answer, apesi din nou pe "Upload now".
- in fereastra de sub "IMG Code for Forums & Message Boards" iti va aparea codul de embeded. Il copiezi, dai paste in textul unde vrei sa asezi poza si gata!, dupa ce-ti inchizi raspunsul cu "post" poza selectionata si urcata de tine va aparea in reply-ul tau.

Pare putin complicat, dar te asigur ca este foarte simplu si rapid. Eu in 30'' urc o poza pe forum.

Mai exista o posibilitate, prin alt site, acolo se pot urca mai multe poze odata, dar dimensiunea in care apar aici pe forum este mai mica:
http://tnypic.net/

Daca accesezi acest website, vei avea o imagine in care apar 3 posibilitati de alegere a pozelor pe care le ai intr-un fisier in calculatorul personal. Dai click pe "Choose file", cauti folder-ul in care aveti pozele, alegeti poza pe care o doriti inserata si dati click pe ea si apoi "open". Confirmarea ca operatiunea a reusit este ca in loc de "No file chosen" va aparea adresa imaginii pe care ati incarcat-o. Puteti incarca mai mult de 3 fotografii, continuand incarcarea, in prealabil apasand pe Add New files. Va apare tot cate un rand cu Choose file si veti proceda la fel ca si la inceput. Practic puteti incarca acolo o multime de poze. Cand considerati ca ati urcat tot ce doreati, apasati "Upload" si atunci pozele voastre vor fi descarcate pe serverul site-ului tnypic.com. Tot ce trebuie sa mai faceti in continuare, dupa operatiunea cu upload: dupa clck va va aparea o alta pagina a site-ului in care in stanga veti avea pozele incarcate si in continuare pe linie adesele de link. Pt incarcarea pe forum, folositi randul cu "Thumbnail for Forum". Apasati in caseta din mijloc pe randul corespunzator si adresa url se va face albastra. Dati pe ea click dreapta, copy si apoi paste in fereastra de pe forum in care postati. Procedati la fel cu fiecare poza pe care ati urcat-o. Apoi simplu: post. Si gata! - pozele sunt sus pe forum! Nu te speria ca sunt in size micsorat, cine este interesat sa le vada marite apasa pe fotografie si aceasta se mareste ca dimensiune si ca rezolutie. Succes!

Lia, regula aici pe forumul Singles Camp, dar si pe Facebook este sa nu postam poze cu persoane, fara a le cere acordul. Daca ele consimt ca pot aparea aici sau pe fb, ok, daca nu le respectam optiunea de nu difuza fotografii in care apar.

Aici de exemplu, eu am poze cu mine, dupa ce inainte mi-am cerut acordul (si l-am primit cu greu... ;D ).

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #353 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 17:41 »
Lia,
Asta e un mesaj special pentru tine!Citesc si ai scris si realizez ce om sensbil poti fi!
Pt. ca nu te omori dupa rock(nici eu de altfel, cu mici exceptii printre care si Queen), uite iti dedic o melodie care mie imi place imens si care a fot pusa si la revelion spre dimineata cred.
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Sper sa-ti placa! :love:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #354 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 17:51 »
Gigi, eu am postat cateva poze de grup sa zicem pe Facebook, Veronica si Daniela mi-au dat acordul, tu..pai am zis ca esti 'The Hero', iar restul care sunt de la dans sunt miscate, nu se vad chipurile prea bine, sincer nu vad care ar fi problema.
Daca totusi exista plangeri in aceste sens, anuntati-ma si le sterg de pe facebook, cu toate ca mi-ar parea rau.Oricum deja, dintre cei care am partiipat la revelion suntem prieteni pe Facebook si n-am prtimit nici o mustrare. :'( :( :help:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #355 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 18:05 »
Pana acum nu mi-a scris nimeni. Te anunt daca primesc ceva!

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #356 : Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 18:24 »
Am verificat acum www.transfer.ro, site indicat de Lia.Se foloseste superusor!Eu nici macar nu m-am inscris cu user si parola.Iti ataseaza max. 50 fisiere, iti cere e-mail de unde pleaca, e-mail unde este trimis atasamentu(poze, etc) si gata.Dupa terminare apare un link, care link este trimis la adresele de e-mail indicate.Detinatorul e-mailului trebuie doar sa fac click si apare o arhiva.Iti mai trebuie winrar sau winzip pt. dezarhivare si..gata..vorba ceea ...'la un click distanta'

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #357 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 12:08 »
        Gigi si ca bondar iti statea bine, chiar ai fost haios tare si ai facut tot posibilul sa-ti intri cat mai bine in rol :)......... dar pletos iti sta suuuuuper tare.... :thumbup:
        Imi pare rau ca nu am fost si eu la petrecerea voastra, nu ca nu m-as fi distrat bine unde am fost, dar stiu cu siguranta ca la voi a fost ceva reusit, asa cum au fost toate intalnirile noastre  :) si la care imi doresc indiferent ce ar fi....sa mai particip :) :) :)

Offline Aurora

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #358 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 17:23 »
Sus paharul ! Noroc si sanatate !
LA MULTI si FERICITI ANI !

Offline Gabi D

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1