Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132391 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Revelion 2013
« Răspuns #300 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 00:01 »
:box: :D
Am constatat in consecinta, ca personal nu m-am mai distrat asa de cand eram eu pe la liceu. :crazy2: :uglystupid2: *|*

Nu-i bai... asa am "patit" si eu anul trecut... desi nu cred ca se poate spune despre mine ca nu as fi o persoana ponderata si echilibrata.  ;D Distractie placuta in continuare!  ;)

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #301 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 20:38 »
La multi ani!   Nici nu stiu cum sa incep......, inca sunt sub vraja revelionului SC 2013, trebuie sa recunosc fara lipsa de modestie ca a fost cel mai frumos revelion din viata mea, as vrea sa dau timpul inapoi si sa incep pregatirile pentru revelion.... :), dar nu se poate asa ca ma resemnez si ma gandesc deja la urmatoarea actiune la care voi participa CARNAVALUL *|*
Ma bucur ca am participat la acest revelion, am cunoscut persoane minunate, fiecare din noi frumos in felul lui, stiu ca nu am reusit sa vorbesc cu toata lumea de acolo, insa sunt multumita ca am trecut in 2013 imbratisind peste 50 de persoane si  :-* tot atatea am si  :), frumos ce sa mai.....eeee ....cate imi vin in cap acum, hmmmm......, haide ca o sa mai discutam pe aceasta tema....Va pup deocamdata!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #302 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 20:45 »
Sunt acasa si ma uit prin televizor...Rad in mine! Am petrecut cu voi nu doar cel mai lung Revelion, ci si  cel mai frumos! Mi-e greu sa descriu ce simt si cat de bucuros sunt! Sper sa-mi pot aduna maine cuvintele si sa pot scrie...Acum nu sunt in stare...Sunt inca acolo si nu vreau sa ma intrerup..

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #303 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 20:59 »
Bun venit, petrecareţilor!  :thumbup:

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #304 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 21:53 »
o fost frumos! ... si distractiv!

urmeaza sa m-apuc de facut motajul video dupa ce pun materialele cap la cap zilele astea ... cred ca o sa iasa ceva foarte interesant ;)

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #305 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 22:01 »
o fost frumos! ... si distractiv!

urmeaza sa m-apuc de facut motajul video dupa ce pun materialele cap la cap zilele astea ... cred ca o sa iasa ceva foarte interesant ;)
Abia asteptam!

Costeltm

• Vizitator
« Răspuns #306 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 23:11 »
Prima masina care a plecat spre Timisoara a ajuns cu bine acasa.Asta este  un lucru bun , pacat ca sa terminat asa repede.
Doresc sa nu uit clipele ,precum timpu ,petrecute inpreuna cu voi. Toti sunteti minunati,frumosi si deschisi pentru orsicare om de buna credinta neluand in seama mediul din care face parte.Va multumesc pentru ca ati facut posibila prezenta mea alaturi de voi.
Va pup si va imbratisez.

Offline Viorica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #307 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 23:28 »
ce pot sa spun, un revelion grozav, cu oameni minunati; a fost asa cum mi-am dorit, multa veselie, chef si voie buna; stiu ca uneori suna a stereotip dar vreau sa-i felicit pe Gigi si Samiza pentru tot ce reusesc sa faca, adunand la un loc un numar mare de persoane si mai ales incercand sa-i inteleaga pe fiecare in parte. FELICITARI SINCERE!!!

nu prea m-am dezmeticit dupa asa o petrecere dar pot sa spun ca pentru mine a fost o mini vacanta frumoasa, in care am cunoscut persoane deosebite, m-am distrat si m-am intors acasa mai bogata sufleteste; imi doresc deja sa ne vedem din nou :thumbup:

astept cu nerabdare "dovezile" petrecerii de la revelion 2013 *|*

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #308 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 09:47 »
Incerc sa revin 'cu picioarele pe pamant', in lumea preocuparilor cotidiene(variatiuni pe aceeasi tema)...parerea mea coincide in linii mari cu a celor care au postat aici dupa ce au ajuns acasa.Oameni de bun simt, poate multi din ei, 'ducand in suflet nistre drame'..care regasind pe altii, s-au regasit pe ei insisi aici(credeti-ma ca nu vreau sa devin nici patetica, nici pretioasa cand spun asta)..macar pentru 4 zile.Am vazut oameni, care legati de acelasi scop-SOCIALIZARE, erau totusi fiecare in parte diferiti, lucru care n-a contat deloc, pentru ca ne-a unit pe toti dorinta de comunicare, de distractie in limitele bunui simt..oameni deschisi, cu zambetul pe buze, comunicativi.Regret doar ca ne izbim de niste prejudecati(ma refer la cunostintele mele carora am incercat sa le prezint activitatile de aici si m-am izbit de suspiciune si prejudecati).Nu este neaparat relevant asta, pt. ca alegerea de a veni la activitatile astea apartine fiecaruia si 'gasca' e deja suficient de mare.Nu-i uit in primul rand pe Gigi si Samiza, fara ideea lor-de a infiinta SinglesCamp(pana la Revelion, m-a tentat in primul rand sa citesc subiectele de pe forum, in fond si asta e un mod de a socializa si de a cunoaste alti oameni, singuri ca si tine).Mi-as dori ca acest SC, cum ii spun eu prescurtat, sa fie cunoscut de mai multa lume...Momentan imi cam dispare cursivitatea gandurilor si a ideilor, dar promit ca voi reveni cu postarile..desigur fara sa neg ca astept cu mare nerabdare,'dovezile' filmate de la revelionul nostru.Va pup pe toti pana atunci, nu-i uit nici pe cei care nu au fot langa noi, dar care au postat aici urarile lor. :love: :love: :love: :love: :love:

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #309 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 11:56 »
Sa nu uitati sa luati cu voi:
- picioarele de dans
- fata cu zambet
- pofta de petrecere
- cuvintele: bucurie, placere si veselie
Lasati acasa problemele, gandurile si tot ce v-a suparat in 2012!
Peste cateva zile intram in 2013!  :thumbup:
Gigi, se pare ca lumea a venit echipata complet si ti-au urmat sfatul...eu inca incerc sa revin cu picioarele pe pamant  :D  ::) ::)
inca imi mai rasuna muzica in cap, inca mai vad lumea dansand, inca...inca...ce sa mai zic?...a fost nu frumos...extraodinar de frumos, nu stiu ce superlativ sa folosesc ca sa exprim atmosfera, eu personal m-am simtit excelent si m-am distrat pe masura.  *|* :dance:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #310 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 15:43 »
Am dormit, am dormit si iar am dormit. Acum (cred) m-am trezit...

Cei care ma cunoasteti mai bine si de mai mult timp, stiti cu ce ma ocup de vreo 8 ani incoace si puteti estima cam cate sute de petreceri si evenimente am organizat. Nunti tematice, party-uri private cu cele mai traznite cereri, petreceri intre prieteni, intre colegi de servici, in cercul unor comunitati, tot felul si intre toate tipurile de oameni. Asa ca am cu ce sa compar revelionul nostru. Si va spun sincer, a fost cea mai placuta atmosfera pe care am vazut-o vreodata! Sa se petreaca 4 nopti, pana la 3.00 in prima, pana la 5.00 in a doua, pana la 11.00 (cred ca asta este un adevarat record in materie....) si pana la 2.00 in ultima, asta este o performanta...Care nu se poate intampla decat in interiorul unui grup in care oamenii au venit sa se distreze. Pentru ca aici sta cheia unei petreceri reusite: in existenta unei stari potrivite si a unei disponibilitati la distractie.

Ai dreptate Adda, lumea a sosit la Geoagiu dornica sa se distreze, sa cunoasca alti oameni, sa comunice. De aici tot succesul acestui eveniment. Nu datorita altor factori ce tin de organizare, de locatie, sau de destinatie. Grupul acesta al vostru il puteam duce si intr-o sala de camin cultural si tot s-ar fi simtit perfect. Evident ca si cadrul, ambianta (muzica, decor), mancarea, bautura conteaza, dar elementul principal este omul. Poti sa ai la dispozitie bugetul lu' peste, sa organizezi ceva de 5 stele, incepand de la locatie pana la entertainment, daca grupul pe care il ai este fitos, etalist, vedetist sau ultraformal, nu reusesti sa obti atmosfera de petrecere. Deci nu mie si Samizei trebui sa multumiti, ci celorlalti cu care ati petrecut revelionul.

Cum m-am simtit eu? Pai cum altfel decat minunat! Inconjurat de oameni ca voi, este imposibil sa nu te bucuri si sa nu-ti mai vina sa pleci de acolo! Au fost atatea momente care m-au emotionat, altele care m-au distrat pana la lacrimi, altele care care m-au bucurat, incat n-as stii pe care sa le descriu aici...

Mi-a placut grozav cum a cantat Ioana, lacul lebedelor in versiune Neli si Toni, Remstein cu Rialda si Toni, ca nici chiar mancarea adusa pe mese nu va mai scotea de pe ringul de dans, rock-urile indracite ale fetelor, discutiile pe care le-am apucat cu o parte din voi....Mi-a placut ghiduta de la Castelul Corvinilor si atmosfera monahala, mai putin pelegrinistica decat in vara de la Prislop. Mi-au placut copiii care ne-au servit, i-am admirat pe Alexandra si Cristi care la doar 24 de ani, stiu sa tina un hotel. Perechea asta, peste 10 ani, poate sa coordoneze, fara nici un fel de problema un hotel de 4-5 stele si de 200 de camere. Cu siguranta am sa-i mai intalnesc si sper ca acolo unde ma gandesc.

As fi vrut sa fac baie, dar n-am mai apucat. As fi vrut sa mai mai plimb, dar nici pt asta n-a mai fost timp. M-am bucurat sa fiu permanent cu voi, sa petrec ca la 20 de ani... *|* *|* *|*

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #311 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 16:16 »
Asa,asa !!!! ca la 20 de ani am petrecut  *|* *|* *|* m-am simtit exact ca la 20 de ani si atmosfera a fost peste orice mi-am dorit !!!! Va multumesc, prieteni, tuturor !! m-am simtit ca la un chef din liceu  :D :giggle: !!!  mi-e greu sa ma decuplez... :giggle: :giggle: am fost "razna", dar fiecare din "gasca mea" a ajutat ca totul sa fie atat de special !!! am fost "super trooper" cu adevarat cu totii !!!  :dance: :thumbup:
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #312 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 16:36 »
Am descarcat de pe Youtube melodia 'Gasca mea' si am vrut sa o postez aici cu dedicatie, dar nu mi-a permis atasamentul de aici, capacitatea lui.
Pe facebook se poate, aici vad ca nu. :fight:
A inceput o oarescare activitate de socializare si pe facebook, in sensul ca fotografia 'Choose to be happy' am postat-o si la profilul meu si etichetata la mijloc 'Singlescamp', dupa care am vazut ca incepe lumea de la Revelion(asta ca sa ma exprim' generic' sa dea likuri la poza, am vazut ca sunt dintre participantii de la revelion, drept pt. care 'ne-am imprietenit' si pe Facebook!Asa poza cu pricina a ajuns 'sa poarte' cu ea o gramada de mebri SC!!Sa speram ca se va mari numericul, pt. ca intr-adevar, daca alegi SinglesCamp, alegi sa fii HAPPY.Dragii mei Gigi si Samiza, ati putea fi mandri de ceea ce ati realizat!Indubitabil conteaza si oamenii pe care i-ati determinat sa vina la actiunile astea, toti laolalta si fiecare in parte, DAR sa nu uitam ca SC ESTE PUIUL VOSTRU, 'gaselnita' voastra, probabil ca participantilor la actiunile voastre le lipsea motivatia sa se intruneasca, iar voi doi ati gasit-o! :love:

Offline monica.deaconeasa

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #313 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 19:10 »
BUNA SEARA TUTUROR
TOTUL A FOST MINUNAT
TOATA LUMEA A FOST ABSOLUT MINUNATA
VA MULTUMESC
absolut toata lumea si-a dorit sa se simta bine. s-a vazut, s-a simtit acest lucru. cred ca daca faceam revelionul intr-un hambar, nu conta.
conteaza ce simti, ce ai in suflet
eu de azi a trebuit sa revin cu picioarele pe pamant-am fost la servici. m-au intrebat colegele/colegii cum a fost. nu ma mai opream din povestit.
a fost superb
inca odata, VA MULTUMESC

:flori: PT TOATA LUMEA

Offline illina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #314 : Joi, 03 Ianuarie 2013, 20:24 »
Intr-adevar, a fost un Revelion reusit ca tot sejurul petrecut la Geoagiu. Aveti dreptate! Oamenii fac spectacolul, dar trebuie sa fie cineva care sa faca posibil acest lucru. Felicitari tuturor si multumim tinerilor de la hotel care au pregatit decorul si ospatul!