Gata! Am urcat!
Exsta un site
http://tinypic.com/ pe care se pot posta poze nelimitat (dezavantajul este ca trebuie incarcate one-by-one). Pasii sunt urmatorii:
- deschizi home-page-ul
- Sub Upload Images & Videos, click pe "Choose file" (in prealabil te asiguri ca bifa sa fie la Image, nu la Video sau URL)
- se va deschide computer tau, din care selectezi folderul si apoi poza pe care doresti sa o urci pe site - (cu click de open pe poza)
- confirmarea ca poza este selectionata, va fi aparitia adresei ei, in stanga butonului de "Choose File"
- mai jos, cu verde este un buton pe care scrie "Upload now". Click pe el si iti va aparea un pop up (fereastra) de gen antibots. Dupa ce scri textul din imagine, acolo unde scrie your answer, apesi din nou pe "Upload now".
- in fereastra de sub "IMG Code for Forums & Message Boards" iti va aparea codul de embeded. Il copiezi, dai paste in textul unde vrei sa asezi poza si gata!, dupa ce-ti inchizi raspunsul cu "post" poza selectionata si urcata de tine va aparea in reply-ul tau.
Pare putin complicat, dar te asigur ca este foarte simplu si rapid. Eu in 30'' urc o poza pe forum.
Mai exista o posibilitate, prin alt site, acolo se pot urca mai multe poze odata, dar dimensiunea in care apar aici pe forum este mai mica:
http://tnypic.net/Daca accesezi acest website, vei avea o imagine in care apar 3 posibilitati de alegere a pozelor pe care le ai intr-un fisier in calculatorul personal. Dai click pe "Choose file", cauti folder-ul in care aveti pozele, alegeti poza pe care o doriti inserata si dati click pe ea si apoi "open". Confirmarea ca operatiunea a reusit este ca in loc de "No file chosen" va aparea adresa imaginii pe care ati incarcat-o. Puteti incarca mai mult de 3 fotografii, continuand incarcarea, in prealabil apasand pe Add New files. Va apare tot cate un rand cu Choose file si veti proceda la fel ca si la inceput. Practic puteti incarca acolo o multime de poze. Cand considerati ca ati urcat tot ce doreati, apasati "Upload" si atunci pozele voastre vor fi descarcate pe serverul site-ului tnypic.com. Tot ce trebuie sa mai faceti in continuare, dupa operatiunea cu upload: dupa clck va va aparea o alta pagina a site-ului in care in stanga veti avea pozele incarcate si in continuare pe linie adesele de link. Pt incarcarea pe forum, folositi randul cu "Thumbnail for Forum". Apasati in caseta din mijloc pe randul corespunzator si adresa url se va face albastra. Dati pe ea click dreapta, copy si apoi paste in fereastra de pe forum in care postati. Procedati la fel cu fiecare poza pe care ati urcat-o. Apoi simplu: post. Si gata! - pozele sunt sus pe forum! Nu te speria ca sunt in size micsorat, cine este interesat sa le vada marite apasa pe fotografie si aceasta se mareste ca dimensiune si ca rezolutie. Succes!
Lia, regula aici pe forumul Singles Camp, dar si pe Facebook este sa nu postam poze cu persoane, fara a le cere acordul. Daca ele consimt ca pot aparea aici sau pe fb, ok, daca nu le respectam optiunea de nu difuza fotografii in care apar.
Aici de exemplu, eu am poze cu mine, dupa ce inainte mi-am cerut acordul (si l-am primit cu greu...

).