Pana acum am doar trei informatii "calde":
- la hotel exista wireless in zona publica
- o sa avem karaoke
- am rezolvat cu microbuzul pentru transport Sibiu - Geoagiu si retur
Mijlocul de transport va fi in Parcarea din Gara Sibiu la ora 15.30, gata de plecare. Toti cei de pe lista vor ajunge in jurul acelei ore, cu exceptia Adelei din Tg. Mures, dar pe care o sa o iau eu cu masina din autogara, urmand sa plecam mai departe spre Geoagiu.
Deci sa recapitulez:
- eu plec la 11.40 din Sibiu, cu masina mea, urmand ca Samiza si Adela Tg Mures sa vina impreuna cu mine. Am decis asa, pt a ajunge mai repede si a putea face cazarile.
- microbuzul, a carui numar il voi afla doar in 28, de la dispecerat, va fi la 15.30 in gara Sibiu, urmand sa astepte si sa imbarce pe toti cei care mi-au comunicat. Am sa trimit pe cineva acolo, cu lista, numerele voastre de telefon, pentru a ma asigura ca toata lumea a urcat.
Microbuzul face practic 4 drumuri in 29.12 Sibiu - Geoagiu si retur la Sibiu, apoi in 2.12 la fel, pleaca din Sibiu gol, vine dupa cei pe care i-a adus si ii aduce la Sibiu. Un total de 450 km. Tariful / persoana dus si intors, in conditiile in care v-am explicat ca face doua drumuri "gol" este de 60 RON.
Revin cand stiu cum este cu "baia"...N-am reusit saptamana asta sa plec asa cum imi planificasem si in week-end-ul acesta sunt la Paltinis. Cred ca luni o sa plec spre Geoagiu.