Salutari la toata lumea de aici din banat
.Citind postarile scrise de LiaV a facuta sa sriu aceste randuri.Initia traseul meu din Timisaoar pana la destinatie Giuagiu Bai lam conceput in felul urmator:tren -autocar pana la Orastie .autobuz-taxi pana in statiune .O sa argumentez de ce- unu la mana nu am stres condus, trafic, alte obstacole ce pot aparea pe timp de iarna -doi e costul ,asta inseamna ca masina este dotata corespunzator anvelope de iarna,asigurare,verificare tehnica,vinieta. Bineinteles asa am gandito la inceput,nu o sa rup randurile rugando pe LiaV daca imi prmite sa vin copilot pana la destinatie.
O seara faina tuturor. Va tuc :
Lia. Lia mi se spune, Costel. V-ul vine de la numele de familie. L-am adaugat pt ca la inscriere aici, mi s-a cerut sa mai adaug ceva, deoarece mai exista o "Lia".
Deci... vreau sa va spun ca la TM ninge!!!! Acum totul e alb, pana si aerul! Am luat in mana prima zapada (adunata de pe geamul balconului) si m-am bucurat precum un copil! Ninge marunt si des. E iarna!!!

Am vazut, de asemenea, primii oameni care imping o masina. Uf! si asta m-a pus pe ganduri.
Am facut repede un calcul si m-am gandit ca peste 3 saptamani poate ca o fi altfel vremea. Daca nu, iti voi urma exemplul, Costel, cu toate ca imi displace sa renunt la confortul de a calatori cu masina de la o destinatie la alta si de a opri unde si cum vreau. Vigneta am pana prin februarie, in urma cu 3 zile a iesit masinuta din service, unde un prieten apropiat i-a facut verificarea, cauciucuri de iarna sunt... lanturi in portbagaj... numai saculetul cu nisip si lopatica mai tre' sa caut.
Acum mai ramane sa vedem cum va fi vremea si, desigur, starea mea de spirit.
Costel, vom mai vorbi, ok?