Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132401 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Revelion 2013
« Răspuns #210 : Joi, 06 Decembrie 2012, 17:42 »
Atunci sa fie rock!  :thumbup:  :yeah:  *|*
Promit sa dorm doar intre 4.00 si 8.00. Dimineata evident.  :dance: :dance: :dance:

Offline TONI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #211 : Joi, 06 Decembrie 2012, 19:18 »
.....hohohoooo...hello-hello :)
Propunere , daca eu plec din Baia Mare , atunci putem sa ne excursionam astfel:
1. C.codruta - Dej
2. Adela P. - daca vine la Turda
3. Tatiana - Alba Iulia
4. Toni Muresan Baia Mare
Am masina de teren , cred ca nu se pune problema de vreme  ;)
Daca doriti , atunci mail :muresanantonio@gmail.com , acolo cu tel. cu toate cite cele....pove

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #212 : Joi, 06 Decembrie 2012, 19:38 »
Citat
Ce faceti daca asta este firea omului? Il excludeti?
Dar daca persoana respectiva este poate dezamagita, ranita, obosita sau si-a pierdut temporar increderea in frumusetea vietii?

Lia , draga mea , pe forumul acesta sunt tare multe persoane asemenea tie , asa ca nu esti chiar singura in "starile " tale . numa` ca oamenii de aici incearca ( mai cu forta , mai cu timiditate ) sa depaseasca aceasta etapa din viata lor . unii reusesc , altii nu , in functie de cat de tare isi doresc acest lucru . daca tu ai tras concluzia ca atmosfera este tinereasca asta inseamna ca oamenii de aici isi amintesc ca pot fi si veseli , ca un zambet mai trage deoparte pedeaua de nori si ca tristetea si depresiile mai pot fi inca trimise ( cat p`aci sa zic vorba aia  :laugh:)cat mai departe .
fii sigura ca nu te va privi nimeni ca pe o ciudata pentru ca esti mai "plinuta " si mai retrasa . aici nu se face casting pentru fotomodele , iar faptul ca ai 52 de ani nu inseamna decat ca esti la jumatatea vietii . si asta ti-o spune o tanti de 57 de ani care  intro toamna , la "Ziua recoltei" de la Sibiel ( pup Gigi si Samiza ) si-a rupt pingelele dansand .
imi pare rau ca nu pot fi cu voi  si ca nu pot sa stau alaturi de Lia sa o privesc cat de mirata va fi ea , in primul rand , in privinta temerilor avute .

sa aveti fun , dragii mei si un revelion cat mai plin de nebunii !!!

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #213 : Joi, 06 Decembrie 2012, 21:04 »
Janeta, foarte frumos ai scris.  :bow:

Multumim pentru urare :kissing:
Sarbatori Fericite si tie!

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #214 : Joi, 06 Decembrie 2012, 22:39 »
Lia draga!
Asta e un mesaj special pt. tine!
Si eu am 51 de ani si sunt convinsa ca nu voi fi exclusa defel din'gasca'!
E prima data cand particip la o actiune ''SC' , cum imi place mie sa spun.
Am aflat de la Daniela ca s-au distrat nemaipomenit!
Esti mai timida, am inteles de la Dana ca 'asta trece'!
Deci curaj!
 :thumbup:

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #215 : Joi, 06 Decembrie 2012, 22:45 »
Atunci sa fie rock!  :thumbup:  :yeah:  *|*
Promit sa dorm doar intre 4.00 si 8.00. Dimineata evident.  :dance: :dance: :dance:

Gigi..am notat, am printat si o sa il postez pe laptop  ;D  sa nu uiti..ca alt motiv nu exista..somn nu exista mai devreme de 5.00 ;D *|*

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #216 : Joi, 06 Decembrie 2012, 22:54 »
Draga LiaV  in aceasta comunitate oamenii nu au varsta, daca veneai la Dambovicioara te convingeai singura, acolo au fost doua doamne minunate, chiar daca nu au dansat asta nu inseamna ca nu s-au distrat si nu s-au simtit bine. Sa fii linistita ca totul va fi bine, promit ca o sa am grija de asta. :)

Iti multumesc Karola!
Lia

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #217 : Joi, 06 Decembrie 2012, 23:11 »
Lia , draga mea , pe forumul acesta sunt tare multe persoane asemenea tie , asa ca nu esti chiar singura in "starile " tale . numa` ca oamenii de aici incearca ( mai cu forta , mai cu timiditate ) sa depaseasca aceasta etapa din viata lor . unii reusesc , altii nu , in functie de cat de tare isi doresc acest lucru . daca tu ai tras concluzia ca atmosfera este tinereasca asta inseamna ca oamenii de aici isi amintesc ca pot fi si veseli , ca un zambet mai trage deoparte pedeaua de nori si ca tristetea si depresiile mai pot fi inca trimise ( cat p`aci sa zic vorba aia  :laugh:)cat mai departe .
fii sigura ca nu te va privi nimeni ca pe o ciudata pentru ca esti mai "plinuta " si mai retrasa . aici nu se face casting pentru fotomodele , iar faptul ca ai 52 de ani nu inseamna decat ca esti la jumatatea vietii . si asta ti-o spune o tanti de 57 de ani care  intro toamna , la "Ziua recoltei" de la Sibiel ( pup Gigi si Samiza ) si-a rupt pingelele dansand .
imi pare rau ca nu pot fi cu voi  si ca nu pot sa stau alaturi de Lia sa o privesc cat de mirata va fi ea , in primul rand , in privinta temerilor avute .

sa aveti fun , dragii mei si un revelion cat mai plin de nebunii !!!

Oooo, da! Avand in vedere longevitatea din familie, as putea spune ca ma gasesc la jumatatea drumului :) Bunica mea a murit la o zi dupa ce a implinit 100 de ani. Era lucida, se ducea singura la baie, putea ridica piciorul peste vana (ceea ce eu fac mai greu  :-[ ), iar mama pana la 71 de ani mergea de la Timisoara pana la Tormac (37 km) cu bicicleta. La plecare isi punea in bagaj ceva de imbucat si ceai, iar la jumatatea drumului se oprea sa manance si sa se odihneasca. La intoarcere venea cu de toate de prin gradina.
Doar eu sunt oleaca mai plinuta, adica oleaca mai bine. :( Si vazand cate excursii extraordinare pierd din acesta cauza, incerc sa remediez situatia. Oi vedea daca mai merge.
Retrasa nu sunt. Dimpotriva, imi plac oamenii. Eram doar surprinsa si da, un pic necajita de vremea intunecata de ieri. Iubesc soarele si verdele naturii. Iarna parca adorm odata cu ea. De-a lungul anilor nu am prea reusit sa fac mare lucru in aceasta privinta.

Iti multumesc pentru frumoasele cuvinte si pentru zambetul ce mi l-ai adus pe buze :kissing:

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #218 : Joi, 06 Decembrie 2012, 23:18 »
Lia draga!
Asta e un mesaj special pt. tine!
Si eu am 51 de ani si sunt convinsa ca nu voi fi exclusa defel din'gasca'!
E prima data cand particip la o actiune ''SC' , cum imi place mie sa spun.
Am aflat de la Daniela ca s-au distrat nemaipomenit!
Esti mai timida, am inteles de la Dana ca 'asta trece'!
Deci curaj!
 :thumbup:

Mihaela, tot din 61 sunt si eu.
Imi place cu cata usurinta doamnele de aici isi declara varsta! :)

Nu sunt timida. Asa cum spuneam mai sus, vremea a facut sa imi sara in ochi cuvintele lui Gigi si sa le vad intr-o nuanta mai cenusie decat poate ar fi vrut el sa fie.
Cu toate incurajarile voastre... cu telefonul ce azi l-am primit de la Neli, imi sare inima in piept de bucurie si abia astept sa va intalnesc!
Va multumeeeesc!  :-* :smitten:

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #219 : Joi, 06 Decembrie 2012, 23:30 »
Nu mai stiu pe unde am citit ca ai scris, Gigi, ca ai laptop, dar fara DVD. Pot sa aduc eu unul extern. Si un laptop.
Iti multumesc ca ai vorbit cu Neli. S-ar putea sa venim totusi cu 2 masini, pt ca ambele sunt mici si am luat in vedere si bagajele. Ne-am gandit ca unde sunt 2 masini pe un drum cu zapada, e altfel decat una. Ma rog, inca nu e batut in cuie.
Dar m-am mai gandit ca daca trecem si prin alte localitati, mai putem lua doritori de pe drum :) Inca nu stiu prea bine traseul. Voi veni cu GPS-ul oricum. Dar daca este cineva... ne spui, da?

Pozele cu hotelul sunt superbe! Nu-mi imaginam ca voi sta intr-un hotel atat de minunat! Iti multumesc!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #220 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 08:22 »
Din Arad mai este Ioana Barna. Imi spunea Samiza ca a achitat avansul in 15.10, dar nu o poate identifica. Poate citind aici va lua legatura la 0745106526 cu ea. Si poate cu voi pt grupaj.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #221 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 10:05 »
E Oana "mea", da? deci e monitorizata. Am uitat sa-ti spun ca anu asta vin cu gashca, sa nu mai patesc ca anu trecut.
Acuma serios vorbind, eu vin cu Doina V, pe care o cunosti, si cu Oana (Ioana B) si poate si cu Lia V de la Timisoara. Inca n-am stabilit in detaliu totul, dar ne organizam si te anuntam.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #222 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 10:41 »
Ok, NeliTTT. multumesc pentru informatie.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #223 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 11:40 »
E Oana "mea", da? deci e monitorizata. Am uitat sa-ti spun ca anu asta vin cu gashca, sa nu mai patesc ca anu trecut.
Acuma serios vorbind, eu vin cu Doina V, pe care o cunosti, si cu Oana (Ioana B) si poate si cu Lia V de la Timisoara. Inca n-am stabilit in detaliu totul, dar ne organizam si te anuntam.

Neli, asa cum am vorbit la telefon, 3 pasageri nu intra in masina ta, cu tot cu bagaje. Asadar, eu voi veni singura. Ma descurc. Daca mai vrea cineva sa vina cu mine, e binevenit, daca nu... nu. Am scris deja de cateva ori despre asta. Daca intre timp mai apare vreun doritor, adresa mea este lia_voinea@yahoo.com.
Nu am lista actualizata, asa ca nu am idee daca pot lua pe cineva de pe traseul Timisoara-Geoagiu.
Gigi, vrei, te rog, sa-mi trimiti si mie lista fresh? Si Neli zicea la telefon ca nici ea nu a primit-o. 

Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #224 : Vineri, 07 Decembrie 2012, 12:40 »
Costi vine din Timisoara. Am sa te pun in contact cu el si iti transmit si listsa. Mai tarziu insa pt ca acum am doar smartph la mine.