Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132586 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Alexandra73

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Revelion 2013
« Răspuns #195 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 18:49 »
Buna seara!

Ma bucur sa petrec Revelionul cu voi!
Eu sint din Bucuresti si va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pot pleca cu un grup din Bucuresti sau trebuie sa plec la Sibiu si de acolo la Geoagiu. Va multumesc.

Offline ela_tgv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #196 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 21:16 »
Buna tuturor,
Sunt Lili  din Targoviste, o sa particip la revelion  si imi doresc, daca se poate, sa "ma lipesc"  :) si eu de cineva din Bucuresti sau Ploiesti sau Pitesti pentru a ajunge la destinatie. Astept un raspuns , adresa mea de e-mail este in lista trimisa de Gigi. As putea, ca ultima solutie, sa-mi iau masina mea, dar tot n-as dori sa parcurg atata drum singura mai ales ca nu stiu cum va fi vremea in acele zile. Multumesc frumos anticipat pentru mesaje. O seara placuta tuturor!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #197 : Joi, 06 Decembrie 2012, 10:18 »
Sunt sigura ca o sa va distrati foarte bine .As avea o rugaminte :sa va ganditi o secunda si la cei ramasi acasa.
ella draga, imi pare rau ca nu poti veni si tu. Iti doresc petrecere frumoasa, sa ai un Revelion fericit alaturi de cei care-ti sunt dragi!

Alexandra73 din Bucuresti si ela_tgv-Lili din Targoviste v-am scris la amandoua pe e-mail, poate ne potrivim la ora-loc cumva sa veniti cu noi. Cei din Bucuresti care am mai fost impreuna prin excursii am inceput sa ne organizam cu transportul (din cate am mai vorbit intre noi pe la intalnirile de weekend, am inteles ca sunt mai multe masini care pleaca de aici). E iarna, e drumul lung si e de preferat sa-l facem cat mai "dintr-o bucata", fara prea multe "halte" pe parcurs, plus ca e mai fun, ca sa nu mai zic de faptul ca impartim costul benzinei si e mai convenabil pentru toata lumea.

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #198 : Joi, 06 Decembrie 2012, 10:40 »
Buna seara!

Ma bucur sa petrec Revelionul cu voi!
Eu sint din Bucuresti si va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pot pleca cu un grup din Bucuresti sau trebuie sa plec la Sibiu si de acolo la Geoagiu. Va multumesc.

Hello.
Uite sunt din Bucuresti si as putea sa te iau eu. Ana sunt. Merg prin Ploiesti sa il iau si pe Rocky.
Liliana - este valabil si pt tine. Uite nr meu de telefon 0721234311 ca sa putem vb detalii.
Astept telefonul vostru

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #199 : Joi, 06 Decembrie 2012, 10:43 »
ella draga, imi pare rau ca nu poti veni si tu. Iti doresc petrecere frumoasa, sa ai un Revelion fericit alaturi de cei care-ti sunt dragi!

Alexandra73 din Bucuresti si ela_tgv-Lili din Targoviste v-am scris la amandoua pe e-mail, poate ne potrivim la ora-loc cumva sa veniti cu noi. Cei din Bucuresti care am mai fost impreuna prin excursii am inceput sa ne organizam cu transportul (din cate am mai vorbit intre noi pe la intalnirile de weekend, am inteles ca sunt mai multe masini care pleaca de aici). E iarna, e drumul lung si e de preferat sa-l facem cat mai "dintr-o bucata", fara prea multe "halte" pe parcurs, plus ca e mai fun, ca sa nu mai zic de faptul ca impartim costul benzinei si e mai convenabil pentru toata lumea.

Buna Lili . Am postat un mesaj mai sus cum pot fi contactata.
Astept telefon ca sa vedem cum mergem impreuna la Geoagiu.
Ana

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #200 : Joi, 06 Decembrie 2012, 11:38 »
Am transmis un Email participantilor la Revelion. Este posibil ca unii sa nu-l fi primit, asa ca pentru a fi sigur ca textul ajunge la toti, il postez aici pe forum:

"A nins, semn ca sarbatorile de iarna bat la usa! Se simte deja iz de petrecere si voie buna! Doar 3 saptamani ne mai despart pana la trecerea in noul an si sunt convins ca emotiile celor noi, cresc pe masura ce ne apropiem de 2013.Tot asa de convins cum sunt ca cei vechi asteapta cu nerabdare revederea prietenilor din toata tara! Pentru mine, intalnirea cu voi inseamna amestecat bucurie si emotie. Imi doresc sa iasa totul perfect, sa avem cu totii patru zile pline de distractie!

Si pentru ca suntem atat de aproape, este momentul unor precizari finale. Incep cu raspunsul la o intrebare primita de la mai multi dintre voi: „Cum ne imbracam?”
In primul rand, avand in vedere ca este iarna si probabil rece in acea perioada, trebuie sa aveti o imbracaminte groasa, dar in acelasi timp comoda. Cu siguranta ca o sa fie plimbari in zona, Geogiu este un loc foarte potrivit pentru asa ceva, imi doresc de asemenea sa ajungem si la Castelul Huniazilor. Nu uitati de o incaltaminte care sa va tina cald si sa fie si comoda la plimbare.
Cu exceptia serii de Revelion va indic o vestimetatie casual, adica in ce va simtiti bine. Pentru seara de Revelion, evident ca va fi o costumatie adecvata unui party de acest tip, dar asta nu inseamna festivist, ci mai degraba o tinuta de seara.

Cum o sa stati in camere si cu cine? Nu va fie teama ca am sa fac repartizari aleatorii, inainte de a va cunoaste si a va intalni. La cei vechi este mai simplu, se cunosc deja, este simplu sa se aranjeze singuri, la cei noi insa, am sa fac o impartire ad-hoc. Important este si cum veniti, este posibil sa se creeze de pe drum anumite relatii intre voi si atunci o sa va fie mai usor. Daca deja aveti preferinte, va rog sa mi le comunicati in acelasi Email cu cel de raspuns pentru transport.

Cine participa? O sa fim in total cca 55 de persoane, suntem doar noi in hotel, este inchiriat exclusiv de Singles Camp. Dintre participanti sunt cativa la al III-lea revelion in SC, altii la al II-lea, cel mai multi la primul. New entry sunt in jur de 10, deci isi fac intrarea direct intr-o megaactiune. Le urez mult succes si acomodare rapida! Nu va fie teama de incompatibilitate, pe multi va cunosc, iar cei pe care inca nu v-am intalnit, au avut o corespondenta cu Samiza si au scris cate ceva pe forum. Evaluez grupul ca si compatibil, deci nu o sa fie probleme de comunicare si interelationare. Grupul fiind mare, o sa dea posibilitatea formarii unor grupulete mai mici de profile apropiate, ceea ce este un lucru foarte bun, nu-l privesc ca pe o separare pe bisericute. Acest fenomen de apropiere in mai mare masura de unii si in mai mica de altii, este inevitabil si firesc. Asta nu inseamna interes selectiv ci mai degraba alegerea unei zone de confort.
Va recomand tuturor, sa aveti la voi un ecuson, o eticheta autoadeziva cu numele vostru mic, asa cum va place si sunteti obisnuiti sa vi se spuna. Purtandu-l in prima si a doua zi, veti fi identificati mai usor de catre ceilalti si comunicarea va fi mai usoara. O sa facem si joculetul cunoasterii, dar fiind multi va fi dificil sa retineti toate numele si figurile. Deci veniti pregatiti si ...”etichetati”...

Care va fi programul acolo? Ca mese este comunicat pe site, pe prima pagina a topicului despre Revelion. Incepem cu cina din 29.12, adica cu cea de sambata. O sa fie cel mai probabil in jur de ora 20.00, astfel incat sa ajunga toata lumea pana atunci. Ultima masa va fi micul dejun din data de 02.01, dupa care o sa fie plecarea.
Doua seri o sa avem DJ, cea de Revelion si cea de intai.  Ne mai raman doua seri neacoperite, ne pregatim insa cu muzica sa avem si pentru 29 si 30. Eu am sa aduc iar laptop-ul pe care l-am avut la Dambovicioara, am sa mai pun niste muzica pe hard-ul extern si ii rog pe toti cei de pe „Comunicam pe muzica” in special sa pregateasca si ei cate ceva. Nu pe CD-uri pt ca este un laptop mic, fara CD-ROM. Stick sau hard extern.
Eu am sa merg saptamana viitoare la Geoagiu sa ma asigur ca totul este in regula si sa recapitulez toate detaliile cu gazda noastra. Vrea sa folosesc ocazia pentru a inchiria si o zona SPA pt cateva ore in fiecare zi. Sper sa am succes si sa avem unde ne balaci! Am sa postez pe forum, cel mai probabil joia viitoare ce am facut acolo cu SPA-ul. In conditiile in care totul este ok, veti avea nevoie evident si de echipament pentru baie.
Nu o sa fie un program stabilit pe ore, sau cu obligativitati de participare. Doamne-fereste! Fiecare merge acolo sa se simta bine si isi poate alege ce sa faca. Dar am sa comunic in fiecare zi, pe un panou la intrare, ce propunere am. Poate sa fie Castelul Huniazilor, poate sa fie Deva. Ne orientam la fata locului functie de vreme si de disponibilitatea de drumetie...
Geoagiu, nu stiu daca ati mai vizitat statiunea in ultimul timp, s-a pus foarte bine la punct cu infrastructura. Sunt o multime de alei de promenada, e o zona verde destul de intinsa (noi o s-o gasim insa...alba), deci spatiu de plimbare suficient. Evident ca nu o sa mergem ca la scoala, in coloana sau grupati, fiecare isi poate organiza pe grupulete sau perechi plimbari in jur. Este pacat sa nu profitati de aerul moale si placut de acolo, este foarte bun pentru relaxare si linistire. Imi amintesc ca pe vremea cand Lucescu antrena in tara, am intalnit si Corvinul (prima echipa pe care a pregatit-o) si mai apoi pe Dinamo acolo. Explicatia este climatul sedativ, foarte recomandat dupa eforturi prelungite.

Unde mergem? Destinatia este Geoagiu Bai, jud Hunedoara. Dacii sorbeau si se bucurau de efectele terapeutice si chiar deplin tamaduitoare ale apelor vechii asezari Germisara, asa cum era cunoscuta, la acea vreme, statiunea Geoagiu, in traducere "ape calde". Asezata la o altitudine de 350-400 m, in depresiunea Zlatna-Glod, intre culmile Muntilor Metaliferi din Apuseni, este asezata pe valea paraului Geoagiu, la 12 km de orasul Orastie, la 45 km de Deva si 53 de km de Hunedoara. Hotelul in care o sa stam este Hotel Alexandra (cei care cunosc Geoagiu isi amintesc probabil de fosta baza BTT – hotelul este construit partial pe aceasta). E usor de gasit: cand intrati in Geoagiu Bai, dupa urcarea printre niste case de vacanta si pensiuni nou construite, in fata veti vedea doua hoteluri mari: pe stanga Germisara si pe stanga Diana. Nu o luati inainte, printre ele, ci in dreapta, Hotelul Diana, ramanand pe parte voastra dreapta. La cca 500 m de Hotel Diana, pe partea stanga a strazii o sa vedeti un pic mai in spate, pe stanga, Hotel Alexandra. Daca ati ajuns pana la complexul alimentar si restaurant, inseamna ca ati gresit, ati trecut de locatie si trebuie sa va intoarceti vreo 200 de metri.

Cum ajungem acolo? Asa dupa cum stiti, transportul pana la destinatie nu este inclus in tariful pe care l-ati achitat. Veniti din toata tara si ar fi fost imposibil sa fac un grupaj general. V-am transmis tuturor lista participantilor, sper ca ati reusit sa va grupati in mare masura sau in masinile care urmeaza sa vina spre Geoagiu, sau macar sa calatoriti impreuna. Ce am putut eu oferi a fost sa ma ocup de organizarea unui transport Geoagiu – Sibiu si apoi retur. Timpul de grupaje a expirat, este acum momentul sa vedem cine o sa aiba nevoie de microbuz pe ruta Geoagiu – Sibiu. De aceea o sa am rugamintea sa-mi comunicati pana luni 10.12.2012, pe office@singlescamp.ro, daca aveti nevoie de microbuz Sibiu - Geoagiu si retur.
Mail-ul trebuie sa contina simplu, doar urmatoarele informatii:
Nume si preunume:
Orasul din care veniti:
Ora de sosire in Sibiu:

Nu luati va rog in considerare ce ati scris pana acum pe topic sau Email, sau ati transmis Samizei. Acesta este momentul si modul in care culeg informatiile, nu am cum sa consider lucruri care au fost postate sau comunicate acum cateva saptamani si care este posibil sa nu mai fie valabile.

In legatura cu ora de sosire in Sibiu. Incercati sa va incadrati maxim la ora 16.00, pentru a avea timp suficient pentru drumul la Geoagiu. Daca veniti mai repede, o sa organizam ceva astfel incat sa nu stati in gara sau autogara sa asteptati in frig. Deci nu va puneti aceasta problema.

Pana maxim pe data de 15 decembrie trebuie sa bat in cuie intelegerea cu proprietarul mijlocului de transport, asta inseamna ca va fi nevoie sa stiu cate persoane urmeaza sa calatoreasca in acest fel si la ce ora putem pleca din Sibiu.

Ii rog de asemenea pe cei care vin cu masini si stiu ce grupaje au, sa-mi comunice si ei, pt a putea bifa pe tabel pe cei care calatoresc in acest mod. Este posibil sa va ramana locuri libere si sa va ajut prin distribuire.

Undeva in 12.12 am sa postez pe forum lista participantilor care urmeaza sa vina cu microbuzul. Consultati-o si daca nu va regasiti acolo (ma refer la cei care doresc sa calatoreasca in acest fel) comunicati-mi eventuala omisiune."

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #201 : Joi, 06 Decembrie 2012, 11:44 »
Destinatia, asa cum precizam este Geoagiu Bai, jud Hunedoara

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #202 : Joi, 06 Decembrie 2012, 11:52 »
Cum ajungeti la hotel, de la intrarea in Geoagiu Bai
Strada Taberei nr. 7

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #203 : Joi, 06 Decembrie 2012, 11:59 »
Pentru a recunoaste hotelul:

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #204 : Joi, 06 Decembrie 2012, 12:14 »
 :thumbup: super:)
Multumesc pentru informatie.
Promit sa vin cu muzica pregatita..singura conditie ROCK'ON!  si tu Gigi *|* 
Referitor la transport, o sa iti trimit mail , dupa ce o sa stiu exact cine vine cu mine.  2 persoane stiu sigur, astept insa confirmarea.

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #205 : Joi, 06 Decembrie 2012, 12:51 »
:thumbup: super:)
Multumesc pentru informatie.
Promit sa vin cu muzica pregatita..singura conditie ROCK'ON!  si tu Gigi *|* 
Referitor la transport, o sa iti trimit mail , dupa ce o sa stiu exact cine vine cu mine.  2 persoane stiu sigur, astept insa confirmarea.
Fetelor invitatia mea ramane valabila!!!!

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #206 : Joi, 06 Decembrie 2012, 13:31 »

Uneori am tendinta sa ma gandesc ca poate m-am pripit si ca poate ar fi trebuit sa ma inscriu doar pt Sighisoara. De restul excursiilor nu mai spun nimic, pt ca nu am varsta potrivita. Sunt grasa si niciodata nu am fost prea activa, cu toate ca am pedalat mai timp de 40 de ani.

Spun ca poate m-am pripit, pt ca, desi ma consider o fire sociabila, nu ma vad potrivindu-ma felului in care discutati despre aceste intalniri distractive. Nu ma simt atat de tanara ca voi. Vad ca vorbiti de coafuri, dans, nebunie, distractie. Nu spun ca Revelionul ar trebui sa fie altfel decat o distractie, dar din discutii mi s-a creat imaginea unei intalniri tineresti.
Cei care par sa nu se incadreze in tipar, sunt priviti altfel?
Deci daca voi participa la Revelion, este nevoie sa dansez? Este nevoie sa ma distrez in masura in care o fac cei mai tineri decat mine si nu am voie sa fiu mai linistita, asa cum simt ca imi cade mie bine, cum imi este natura?

De ex, in urma cu vreo 4 ani am fost intr-un Team Building cu colegii de serviciu. Majoritatea erau tineri. Am participat la toate actiunile, m-am catarat pe gardul din sfoara, am cautat sa sustin echipa din care faceam parte, am ras impreuna, ne-am incurajat, am facut multe poze la focul de tabara, dar in rest am fost mai retrasa, mai linistita, m-am plimbat prin natura, am admirat-o, nu am stiut sa spun bancuri (n-am stiut niciodata), n-am baut in rand cu ceilalti si nici karaoke nu am facut. Si nici coafuri si imbracaminte mai deosebita nu am avut.
Atunci aveam 47 de ani, iar acum aproape 52.

Ce faceti daca asta este firea omului? Il excludeti?
Dar daca persoana respectiva este poate dezamagita, ranita, obosita sau si-a pierdut temporar increderea in frumusetea vietii?

Ma rog... eu obisnuiesc sa exprim ceea ce gandesc. Asa fac si acum. De aceea, marturisesc ca sunt surprinsa sa descopar un forum atat de tanar. Ma asteptam la oameni mai linistiti, mai in etate, mai molcomi... cam asa ca mine.
S-ar parea ca cei vechi raman cei vechi, iar cei noi, care vin aici poate incovoiati de singuratate, de pierderi, infrangeri... nu reusesc sa se incadreze in tiparul deja conturat al grupului.

Iertati-ma daca interventia mea pare nepotrivita. Dar asta simt in acest moment. Poate ca gresesc. Una este internetul si alta realitatea. Voi vedea. Sau poate ca o fi de vina si vremea asta cenusie de la Timisoara.

Cat priveste drumul pana la Geogiu, eu sper sa fie ok. Imi place sa calatoresc cu masina, dar daca va fi zapada, voi veni cu autocarul. Ma mai gandesc.
Draga LiaV  in aceasta comunitate oamenii nu au varsta, daca veneai la Dambovicioara te convingeai singura, acolo au fost doua doamne minunate, chiar daca nu au dansat asta nu inseamna ca nu s-au distrat si nu s-au simtit bine. Sa fii linistita ca totul va fi bine, promit ca o sa am grija de asta. :)

Offline margam19

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #207 : Joi, 06 Decembrie 2012, 15:01 »
Buna dragilor! :)

In primul rand LA MULTI ANI tuturor sarbatorilor de azi!!! *|*

Din pacate timpul nu mi-a permis sa urmaresc discutiile pe forum, iar azi am primit mail-ul cu detaliile privind programul de revelion.
Dar din ceea ce am reusit sa citesc in viteza, sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine in compania voastra! :)
Mai exista vreun loc liber intr-o masina din Bucuresti la Geoagiu?
In cazul in care nu voi putea ajunge cu o masina, ma inscriu pentru microbuzul din Sibiu.
Pot fi contactata la adresa marga_marin19@yahoo.com.

O zi frumoasa in continuare si de abia astept sa va cunosc!!!
Marga

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #208 : Joi, 06 Decembrie 2012, 15:53 »
Marga, verifica-ti e-mailul pentru ca azi Andreea A (nr.17 din lista de Revelion) a trimis un mesaj in care spune ca vine cu masina la Geoagiu si mai are doua locuri libere. Eu mesajul ei l-am gasit intamplator, pentru ca, neavand-o in lista de contacte, nu mi-a intrat in Inbox, ci in Spam. Ea l-a trimis tuturor celor din lista care sunt din Bucuresti, in mod sigur si tie - vad ca e si adresa ta in CC.

Offline margam19

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #209 : Joi, 06 Decembrie 2012, 17:40 »
Multumesc pentru atentionare!  :thumbup:
Am gasit mesajul in spam. Sper sa am noroc!
O seara frumoasa in continuare!