Am transmis un Email participantilor la Revelion. Este posibil ca unii sa nu-l fi primit, asa ca pentru a fi sigur ca textul ajunge la toti, il postez aici pe forum:
"A nins, semn ca sarbatorile de iarna bat la usa! Se simte deja iz de petrecere si voie buna! Doar 3 saptamani ne mai despart pana la trecerea in noul an si sunt convins ca emotiile celor noi, cresc pe masura ce ne apropiem de 2013.Tot asa de convins cum sunt ca cei vechi asteapta cu nerabdare revederea prietenilor din toata tara! Pentru mine, intalnirea cu voi inseamna amestecat bucurie si emotie. Imi doresc sa iasa totul perfect, sa avem cu totii patru zile pline de distractie!
Si pentru ca suntem atat de aproape, este momentul unor precizari finale. Incep cu raspunsul la o intrebare primita de la mai multi dintre voi: Cum ne imbracam?
In primul rand, avand in vedere ca este iarna si probabil rece in acea perioada, trebuie sa aveti o imbracaminte groasa, dar in acelasi timp comoda. Cu siguranta ca o sa fie plimbari in zona, Geogiu este un loc foarte potrivit pentru asa ceva, imi doresc de asemenea sa ajungem si la Castelul Huniazilor. Nu uitati de o incaltaminte care sa va tina cald si sa fie si comoda la plimbare.
Cu exceptia serii de Revelion va indic o vestimetatie casual, adica in ce va simtiti bine. Pentru seara de Revelion, evident ca va fi o costumatie adecvata unui party de acest tip, dar asta nu inseamna festivist, ci mai degraba o tinuta de seara.
Cum o sa stati in camere si cu cine? Nu va fie teama ca am sa fac repartizari aleatorii, inainte de a va cunoaste si a va intalni. La cei vechi este mai simplu, se cunosc deja, este simplu sa se aranjeze singuri, la cei noi insa, am sa fac o impartire ad-hoc. Important este si cum veniti, este posibil sa se creeze de pe drum anumite relatii intre voi si atunci o sa va fie mai usor. Daca deja aveti preferinte, va rog sa mi le comunicati in acelasi Email cu cel de raspuns pentru transport.
Cine participa? O sa fim in total cca 55 de persoane, suntem doar noi in hotel, este inchiriat exclusiv de Singles Camp. Dintre participanti sunt cativa la al III-lea revelion in SC, altii la al II-lea, cel mai multi la primul. New entry sunt in jur de 10, deci isi fac intrarea direct intr-o megaactiune. Le urez mult succes si acomodare rapida! Nu va fie teama de incompatibilitate, pe multi va cunosc, iar cei pe care inca nu v-am intalnit, au avut o corespondenta cu Samiza si au scris cate ceva pe forum. Evaluez grupul ca si compatibil, deci nu o sa fie probleme de comunicare si interelationare. Grupul fiind mare, o sa dea posibilitatea formarii unor grupulete mai mici de profile apropiate, ceea ce este un lucru foarte bun, nu-l privesc ca pe o separare pe bisericute. Acest fenomen de apropiere in mai mare masura de unii si in mai mica de altii, este inevitabil si firesc. Asta nu inseamna interes selectiv ci mai degraba alegerea unei zone de confort.
Va recomand tuturor, sa aveti la voi un ecuson, o eticheta autoadeziva cu numele vostru mic, asa cum va place si sunteti obisnuiti sa vi se spuna. Purtandu-l in prima si a doua zi, veti fi identificati mai usor de catre ceilalti si comunicarea va fi mai usoara. O sa facem si joculetul cunoasterii, dar fiind multi va fi dificil sa retineti toate numele si figurile. Deci veniti pregatiti si ...etichetati...
Care va fi programul acolo? Ca mese este comunicat pe site, pe prima pagina a topicului despre Revelion. Incepem cu cina din 29.12, adica cu cea de sambata. O sa fie cel mai probabil in jur de ora 20.00, astfel incat sa ajunga toata lumea pana atunci. Ultima masa va fi micul dejun din data de 02.01, dupa care o sa fie plecarea.
Doua seri o sa avem DJ, cea de Revelion si cea de intai. Ne mai raman doua seri neacoperite, ne pregatim insa cu muzica sa avem si pentru 29 si 30. Eu am sa aduc iar laptop-ul pe care l-am avut la Dambovicioara, am sa mai pun niste muzica pe hard-ul extern si ii rog pe toti cei de pe Comunicam pe muzica in special sa pregateasca si ei cate ceva. Nu pe CD-uri pt ca este un laptop mic, fara CD-ROM. Stick sau hard extern.
Eu am sa merg saptamana viitoare la Geoagiu sa ma asigur ca totul este in regula si sa recapitulez toate detaliile cu gazda noastra. Vrea sa folosesc ocazia pentru a inchiria si o zona SPA pt cateva ore in fiecare zi. Sper sa am succes si sa avem unde ne balaci! Am sa postez pe forum, cel mai probabil joia viitoare ce am facut acolo cu SPA-ul. In conditiile in care totul este ok, veti avea nevoie evident si de echipament pentru baie.
Nu o sa fie un program stabilit pe ore, sau cu obligativitati de participare. Doamne-fereste! Fiecare merge acolo sa se simta bine si isi poate alege ce sa faca. Dar am sa comunic in fiecare zi, pe un panou la intrare, ce propunere am. Poate sa fie Castelul Huniazilor, poate sa fie Deva. Ne orientam la fata locului functie de vreme si de disponibilitatea de drumetie...
Geoagiu, nu stiu daca ati mai vizitat statiunea in ultimul timp, s-a pus foarte bine la punct cu infrastructura. Sunt o multime de alei de promenada, e o zona verde destul de intinsa (noi o s-o gasim insa...alba), deci spatiu de plimbare suficient. Evident ca nu o sa mergem ca la scoala, in coloana sau grupati, fiecare isi poate organiza pe grupulete sau perechi plimbari in jur. Este pacat sa nu profitati de aerul moale si placut de acolo, este foarte bun pentru relaxare si linistire. Imi amintesc ca pe vremea cand Lucescu antrena in tara, am intalnit si Corvinul (prima echipa pe care a pregatit-o) si mai apoi pe Dinamo acolo. Explicatia este climatul sedativ, foarte recomandat dupa eforturi prelungite.
Unde mergem? Destinatia este Geoagiu Bai, jud Hunedoara. Dacii sorbeau si se bucurau de efectele terapeutice si chiar deplin tamaduitoare ale apelor vechii asezari Germisara, asa cum era cunoscuta, la acea vreme, statiunea Geoagiu, in traducere "ape calde". Asezata la o altitudine de 350-400 m, in depresiunea Zlatna-Glod, intre culmile Muntilor Metaliferi din Apuseni, este asezata pe valea paraului Geoagiu, la 12 km de orasul Orastie, la 45 km de Deva si 53 de km de Hunedoara. Hotelul in care o sa stam este Hotel Alexandra (cei care cunosc Geoagiu isi amintesc probabil de fosta baza BTT hotelul este construit partial pe aceasta). E usor de gasit: cand intrati in Geoagiu Bai, dupa urcarea printre niste case de vacanta si pensiuni nou construite, in fata veti vedea doua hoteluri mari: pe stanga Germisara si pe stanga Diana. Nu o luati inainte, printre ele, ci in dreapta, Hotelul Diana, ramanand pe parte voastra dreapta. La cca 500 m de Hotel Diana, pe partea stanga a strazii o sa vedeti un pic mai in spate, pe stanga, Hotel Alexandra. Daca ati ajuns pana la complexul alimentar si restaurant, inseamna ca ati gresit, ati trecut de locatie si trebuie sa va intoarceti vreo 200 de metri.
Cum ajungem acolo? Asa dupa cum stiti, transportul pana la destinatie nu este inclus in tariful pe care l-ati achitat. Veniti din toata tara si ar fi fost imposibil sa fac un grupaj general. V-am transmis tuturor lista participantilor, sper ca ati reusit sa va grupati in mare masura sau in masinile care urmeaza sa vina spre Geoagiu, sau macar sa calatoriti impreuna. Ce am putut eu oferi a fost sa ma ocup de organizarea unui transport Geoagiu Sibiu si apoi retur. Timpul de grupaje a expirat, este acum momentul sa vedem cine o sa aiba nevoie de microbuz pe ruta Geoagiu Sibiu. De aceea o sa am rugamintea sa-mi comunicati pana luni 10.12.2012, pe office@singlescamp.ro, daca aveti nevoie de microbuz Sibiu - Geoagiu si retur.
Mail-ul trebuie sa contina simplu, doar urmatoarele informatii:
Nume si preunume:
Orasul din care veniti:
Ora de sosire in Sibiu:
Nu luati va rog in considerare ce ati scris pana acum pe topic sau Email, sau ati transmis Samizei. Acesta este momentul si modul in care culeg informatiile, nu am cum sa consider lucruri care au fost postate sau comunicate acum cateva saptamani si care este posibil sa nu mai fie valabile.
In legatura cu ora de sosire in Sibiu. Incercati sa va incadrati maxim la ora 16.00, pentru a avea timp suficient pentru drumul la Geoagiu. Daca veniti mai repede, o sa organizam ceva astfel incat sa nu stati in gara sau autogara sa asteptati in frig. Deci nu va puneti aceasta problema.
Pana maxim pe data de 15 decembrie trebuie sa bat in cuie intelegerea cu proprietarul mijlocului de transport, asta inseamna ca va fi nevoie sa stiu cate persoane urmeaza sa calatoreasca in acest fel si la ce ora putem pleca din Sibiu.
Ii rog de asemenea pe cei care vin cu masini si stiu ce grupaje au, sa-mi comunice si ei, pt a putea bifa pe tabel pe cei care calatoresc in acest mod. Este posibil sa va ramana locuri libere si sa va ajut prin distribuire.
Undeva in 12.12 am sa postez pe forum lista participantilor care urmeaza sa vina cu microbuzul. Consultati-o si daca nu va regasiti acolo (ma refer la cei care doresc sa calatoreasca in acest fel) comunicati-mi eventuala omisiune."