Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132424 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Revelion 2013
« Răspuns #75 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 21:39 »
Am sa transmit tuturor participantilor tabelul cu cei inscrisi. Asta insa peste vreo 2 - 3 saptamani, dupa ce se incheie rezervarile. Asa se va putea lua legatura pt grupaje. O luna si jumatate, vom avea timp suficient pt organizarea transportului. Acum sunt si eu la birou si pot ajuta.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #76 : Luni, 22 Octombrie 2012, 09:07 »
Am adaugat la lista de inscriere:
- Oti - Campina cu posibilitate de participare
- Celia - Cluj cu posibilitate de participare

Iulian - Braila cu mentiunea ca daca nu vine....
Rocky - Ploiesticu intrebarea pe care am pus-o acolo
Aurora - Timisoara - 90% vine
Tania - Cugir - 90% vine
Natalia D - Iasi - urmeaza sa achite avansul

Sper sa nu-mi fi scapat cineva.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #77 : Luni, 22 Octombrie 2012, 09:15 »
Suntem in acest moment cam 50 persoane sigure si aproape sigure de participare si inca 7-8 care urmeaza sa se decida. Deci foarte aproape de incheierea listei. Cred ca in maxim 2 saptamani vom inchide tabelul de participare si o sa incepem sa discutam mai amanuntit de transport si programul de acolo.

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 64
« Răspuns #78 : Luni, 22 Octombrie 2012, 11:02 »
M-ar cam bate gandul sa vin si eu acolo :) daca se mai poate

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #79 : Luni, 22 Octombrie 2012, 11:07 »
Da, inca mai sunt cateva locuri Cca 6-7. Am sa tin de rezerva 3-4 locuri pt cativa vechi care mi-au comunicat ca nu stiu pana spre sfarsitul lui noiembrie daca vor putea participa.
Daca doresti sa participi, Cocolino, trebuie sa iei legatura direct cu Samiza, in agentie: samiza@bonvoyagesibiu.ro.

Offline cocolino

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 64
« Răspuns #80 : Luni, 22 Octombrie 2012, 11:15 »
Sper zilele astea sa stiu mai multe despre luna decembrie (cum va fi si ce planuri o sa fie pe aici) si in momentul in care sunt macar 90% sigur ca se poate, o sa iau legatura cu ea. Pana atunci, o sa ii trimit un mail sa ma treaca acolo pe ... lista de asteptare :)

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #81 : Miercuri, 24 Octombrie 2012, 18:47 »
cine merge din bucuresti cu masina?

eu am foarte mari dubii in ce priveste participarea mea, ca nu vreau sa conduc mai ales la intoarcere ...

Helloooo. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masina la Geoagiu - pt cei care nu ma cunosc. Doritori, ceva?? Rocky as putea sa te iau eu dar cu propunerea de a ajunge tu la Bucuresti si de aici mai departe la destinatie.
Astept propuneri de la cei care doresc sa vina cu masina .
Pupici  :kissing:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #82 : Miercuri, 24 Octombrie 2012, 20:45 »
Rocky vine si el, mi-a comunicat. Este pe picior de plecare din tara.

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #83 : Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:23 »
Helloooo. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masina la Geoagiu - pt cei care nu ma cunosc. Doritori, ceva?? Rocky as putea sa te iau eu dar cu propunerea de a ajunge tu la Bucuresti si de aici mai departe la destinatie.
Astept propuneri de la cei care doresc sa vina cu masina .
Pupici  :kissing:

din ce vorbisem cu gigi mai devreme intelesesem ca treci prin ploiesti pe drum spre geoagiu (si daca mergi pe ruta asta s-ar putea sa mai fie o doritoare de la cimpina ;) ) ... daca ne putem auzi la un telefon miine sa discutam citeva detalii ar fi ideal, ca vineri dimineata plec si mai revin de-abia pe 3 noiembrie in tara

ma gasesti la 0723 723 925 sau mail rocky.boss@gmail.com

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #84 : Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:28 »
Gigi, organizezi transport Sibiu-Geoagiu sau Deva-Geoagiu cu microbuzul sau sa ma "abonez" la una din masini, de pe traseu?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #85 : Joi, 25 Octombrie 2012, 07:44 »
Transportul va fi organizat pe ruta Sibiu - Geoagiu si retur. Doar pt cei care n-au organizata plecarea si sosirea la Geoagiu cu masini personale. Deci daca ai ocazia sa pleci cu altceva, este ok.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #86 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 14:25 »
,,,,,a si veni si eu dar am mai ratat o ocazie in septembrie in delta,,,,tot asa 50%,,,,,daca se poate

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #87 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 14:39 »
Nicu, carmeste si tu vasul ala mai inspre tara...altfel uiti cum aratam. Sau putem sa-ti trimitem poze! Oricum eu tin, asa cum am spus, 3-4 locuri pt cei vechi, care nu stiu decat mai incolo care este programul. Asa ca poate ai noroc!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #88 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 16:43 »
Nicu, carmeste si tu vasul ala mai inspre tara...altfel uiti cum aratam. Sau putem sa-ti trimitem poze! Oricum eu tin, asa cum am spus, 3-4 locuri pt cei vechi, care nu stiu decat mai incolo care este programul. Asa ca poate ai noroc!
da ,,,carma e problema,,,,, de aia nu ma vrea nimeni  in tara :))) acum e mai bine aici caci este cald ,,,,,,,vara este de stat in tara :)

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #89 : Vineri, 26 Octombrie 2012, 18:19 »
Buna,

Sunt din Bucuresti si vin la Revelion.
Ma ia si pe mine cineva cu masina?
Am vazut ca AMICU a facut o propunere ....