Incet-incet ne strangem pentru Geoagiu. Nu stiu exact cati suntem in acest moment, dar am vazut in ultimele zile pe Email mai multe inscrieri. Cum de partea asta se ocupa Samiza, nu am contact direct cu cei inscrisi, deci nu stiu exact stadiul corespondentei, achitarii avansului etc
Pe langa cei ultimi inscrisi, multi mi-au dat si procentele de probabilitate de participare, am vazut 50 - 80%, asa ca o sa platesc de la mine diferenta de avans necesara pt hotel si gata! - facem rezervarea finala.
Din Email-uri am vazut ca sunt multi new entry, ceea ce inseamna un nou val de participanti la actiunile Singles Camp. Imi aduc aminte perfect de fiecare actiune mai mare si cum s-au format acolo noi grupulete. Pe care le reintalnesc in actiuni, in forma aceea de nucleu deja format. Cu siguranta asa se vor forma si aici, cele 5 zile au sa fie optime ca interval pt cunoastere si apropiere.
De maine imi termin lucrurile mai gospodaresti de acasa si de la Sibiel si asa cum am promis, am sa ma ocup de revelion si de tabara new entry. N-am uitat nici de promisiunea listei de participanti la Sarbatoarea Recoltei, am sa completez datele care imi lipseau si am sa va transmit tabelul.