Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (85/87) > >>

LiaV:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 17 Ianuarie 2013, 14:34 ---Da, multumim Lia. Acum am vazut si eu filmuletele...  :D (A mers cu VLC media player) .... Adevarul e ca am avut si muzica buna!  8)  Si suntem buni, ce mai! Si la populare, si la meniaito, si la rock si la de toate!  :D
Knock-knock-knockin' on heaven's doooooor!     :giggle:    :happy:

(abia astept carnavalul!)

--- Terminare citat ---

Cu multa placere, Maria.

Delia, eu nu cred ca link-urile ce ti le-am trimis nu mai functioneaza. Dar daca asa este, te rog sa imi spui, si in functie de cum am timp, le voi incarca din nou. Sunt vreo 4-5 GB, deci merge incet.
Ar fi bine ca doritorii sa le descarce acum, pentru ca in perioada urmatoare voi fi tare ocupata.
Dar oricum, scrieti-mi pe lia_voinea@yahoo.com si vom vedea cum facem.

admin:
Am trimis tuturor participantilor montajul video facut de Iulian cu Revelionul de la Geoagiu. A iesit exceptional si sunt convins ca o sa va faca placere, asa cum mi-a facut si mie, cand l-am urmarit dimineata. Revenit de la Sibiel, m-am mai uitat inca de vreo cinci ori...si nu ma mai satur...

Multumesc Iulian, pt rabdarea ta, disponibilitatea de a aduna, monta si a ne trimite montajele actiunilor Singles Camp! S-a facut deja o adevarata arhiva, pe care o pretuiesc si pastrez pentru peste...20 ani! O sa-mia duc aminte cu toata placerea de voi, cei cu care petrec acum atatea momente frumoase, cu care am calatorit, cu care m-am bucurat si distrat asa cum o faceam in urma cu 25 de ani.... :kissing:

Daca cineva nu l-a primit, sa-mi transmita Email, am sa folosesc acea adresa, de la care primesc, pt a fi sigur ca o sa-i ajunga in Inbox.

Mesajul vine de la Iulian, prin wetransfer, este in forward spre voi. Sa stiti deci sa nu stergeti Email-ul cu link-ul de descarcare.

mihaela1961:
Pur si simplu filmuletul e MINUNAT!
Trebuie sa ma adun cumva, imi aduc aminte cat de frumos a fost, ma bucur ca va fi pentu mine un Reloaded la carnaval!Pe undeva..simt si eu ca am 'gasca mea'
 :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

kike:
 Pur si simplu....SUPERB! Un film de nota 10 si amintiri de pastrat o viata! Multumesc Iulian si multumesc Doru care a stat in permanenta cu ochiul pe noi si bine a facut ;) Bravo, frumoasa Gasca!!!  Sibiel.......VENIM!!!!!!!!

admin:
M-a sunat Rocky! A finalizat si el montajul cu filmele facute de Revelion. Abia astept sa-l vad. Undeva spre seara mi-a promis ca o sa-l primesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă