Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (86/87) > >>

rocky:
intr-adevar e gata ... nu asa cum il gindisem initial, dar din cauza ca dura f mult editarea (probabil imi lua vreo 3 luni sa-l termin) am renuntat la multe detalii si a iesit ce-a iesit - ramine sa apreciati voi daca e de bine sau de rau  ;)

L-am trimis lui Gigi, are sa vi-l distribuie el imediat.

admin:
L-am transmis! Trebuie sa ajunga acum intr-un minut, doua la toata lumea.

mihaela1961:
Superb!
Ramanem cu foarte multe amintiri de la Revelion!Serios m-a apucat bocitul!Vocea Ioanei e minunata, cartea ei-am citit fragmentul postat de ea-idem, cartea Liei am citit doar putin-trebuie sa recunosc asta!
Intre timp am mai citit chiar postari mai vechi de pe acest forum...rezumat:ma simt ONORATA sa fac parte din acesta echipa SinglesCamp!
Va pup si va iubesc pe toti cei langa care am fost la Revelion!N-AM MAI FOST SINGURA!
Nu mi-as fi imaginat niciodata ca va fi asa!
 :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

admin:
Cativa dintre participanti (kike, moni, mari_a, mihaela1961, dauina) au sau mi-au confirmat ca au primit filmele de la Iulian si Rocky. Restul nu stiu, daca au primit link-ul sau nu si daca au reusit sa descarce si sa vada exceptionalele montaje facute de cei doi.

Karola:
In aceasta dimineata mi-am verificat email-ul, am primit si eu filmuletele, inca nu l-am descarcat...urmeaza, multumesc domnilor!!!!!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă