Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (84/87) > >>

Mari_a:
Delia, am vazut mailurile de la tine - linkurile respective expirasera, de aceea nu le-ai putut descarca. Ti l-am trimis acum pe cel complet, cu poze si filme, si inca unu' cu filmul pe care-l copiase Doru.

deli_a:
Multumesc, Maria ! Aseara m-am chinuit cu descarcatul, dar din ceea ce am reusit, oricum m-am culcat f.tarziu dar....cu un zambet pana la urechi... :D ce faaain a fost !!!! :D

mihaela1961:

--- Citat din: LiaV din Marți, 15 Ianuarie 2013, 19:35 ---No dara cum, Toni... cum de nu se deschid filmuletele mele? Haida, nu ma nacaji! :(
Incearca cu mai multe programe. Cu Windows Media Player tre' sa mearga.

--- Terminare citat ---

TONII!!!!M-am trezit si eu a 3 a zi dupa Scriptura!BSPLAYER ai auzit?
uite link-ul:http://bsplayer.en.softonic.com/
Cred ca uricum sunt depasita de eveniment, dar se spune ca BSPLAYER este cel mai bun de vizualizre filme si 'haleste' cele mai putine resurse!
Pai eu am spus la Sectiune aCarnaval ca facem un reloaded si chiar ti-am sugerat un personaj 'specially for you' :pleasantry:

mihaela1961:

--- Citat din: mihaela1961 din Joi, 17 Ianuarie 2013, 14:01 ---TONII!!!!M-am trezit si eu a 3 a zi dupa Scriptura!BSPLAYER ai auzit?
uite link-ul:http://bsplayer.en.softonic.com/
Cred ca uricum sunt depasita de eveniment, dar se spune ca BSPLAYER este cel mai bun de vizualizre filme si 'haleste' cele mai putine resurse!
Pai eu am spus la Sectiune aCarnaval ca facem un reloaded si chiar ti-am sugerat un personaj 'specially for you' :pleasantry:

--- Terminare citat ---

Eu va multumesc inca odata la toti pt. pozele si fisierele trimise...stau cocotata in pat cu Notebookul in brate si le revizualizez cu multa bucurie! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Mari_a:
Da, multumim Lia. Acum am vazut si eu filmuletele...  :D (A mers cu VLC media player) .... Adevarul e ca am avut si muzica buna!  8)  Si suntem buni, ce mai! Si la populare, si la meniaito, si la rock si la de toate!  :D
Knock-knock-knockin' on heaven's doooooor!     :giggle:    :happy:

(abia astept carnavalul!)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă