Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (83/87) > >>

LiaV:

--- Citat din: Karola din Luni, 14 Ianuarie 2013, 21:55 ---Lia, te pupa Carla! Eu o sa am rabdarea necesara, pentru ca imi place mult sa citesc, desi nu prea mai am timp.....

--- Terminare citat ---

Da, am descoperit intre timp ca Gigi iti spune Carla si mi-am amintit :) Te-am retinut de la Geoagiu, stiam cu cine discut, dar nu stiam cum sa-ti spun. 
De carte... sunt sigura ca o vei citi atunci cand vei simti s-o faci. Asa e intotdeauna cu tot.
Te imbratisez, Carla!

TONI:
Dragilor , am primit poze ......alea-alea , cite toate . Multumesc frumos , nu am apucat sa le ,,vederesc pe tate,, dar frumoase tare ! Filmuletele nu ,,vre sa se deschida,, poate nu stiu eu.....
Pe cind un REMEMBER ? Va pusesc si va iubesc  :angel:

LiaV:

--- Citat din: TONI din Marți, 15 Ianuarie 2013, 18:18 ---Dragilor , am primit poze ......alea-alea , cite toate . Multumesc frumos , nu am apucat sa le ,,vederesc pe tate,, dar frumoase tare ! Filmuletele nu ,,vre sa se deschida,, poate nu stiu eu.....
Pe cind un REMEMBER ? Va pusesc si va iubesc  :angel:

--- Terminare citat ---

No dara cum, Toni... cum de nu se deschid filmuletele mele? Haida, nu ma nacaji! :(
Incearca cu mai multe programe. Cu Windows Media Player tre' sa mearga.

TONI:
Atunci cind voi avea un pic de timp liber , ma apuc serios de treaba cu salvatu` , aranjatu` si pus bine .
Fiecare moment a fost si ramine unic , in felul lui.

deli_a:
Vreau si eu filmulete de la Lia !!! si de la Doru !!! Plzzzz.... aveti adresa mea de la Gigi  :worthy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă