Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
admin:
Telefonul meu mobil il stiti: 0745 106501. Cine are nevoie de transfer gara sau autogara la Sibiel sa ma anunte, pt a putea organiza totul din timp.
La Sibiu si Sibiel a nins si ninge in continuare. Nu va fie teama de inzapezire, aici in zona noastra. Doar ca v-a trebui sa va echipati ca de munte.
Daca zapada are sa ramana asa, si sunt sanse mari, am sa discut cu cineva din sat pt o sanie trasa de cai, pt sambata dimineata. Se poate merge pana la schit. Traseul este foarte frumos acum pana sus si merita o astfel de excursie. Vin si tuica fiarta, ce ziceti?!
admin:
Pt ca am vazut ca exista o neintelegere in ceea ce priveste costumarea. Fiecare participant va trebui sa-si procure costum, sau sa vina mai repede in Sibiu si sa inchrieze unul de la un centru de aici. Pensiunea nu are costume si participantii sunt cei care se costumeaza. Acum am realizat ca acest gen de eveniment este specific aici in zona noastra, chiar azi imi spunea doamna de la magazin ca au venit cei de la Siemens, dar mutati in Sibiu, nu "bastinasi". Si spuneau ca este prima oara cand aud si participa la asa ceva. Anul trecut toata lumea a inteles cum este cu costumatia, de aceea nu mi-a trecut prin minte sa detaliez partea asta. In speranta ca mai e timp...
deli_a:
Plec vineri din Brasov pe la 14,30-15, sunt singura in masina (deocamdata...), m-as bucura sa nu fac de una singura drmul spre Sibiel...
admin:
Ieri s-a mai inscris cineva din Brasov, inca nu este pe lista, doar maine ne da raspunsul ferm. Daca vine am sa o pun in legatura cu tine, Delia.
deli_a:
Excelent !
...ei, am avut emotii la prima postare, drept care... am papat o litera, dar intelegeti voi... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă