Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (18/81) > >>

valaura11:
   Gigi, in cazul acesta ar trebui sa te costumezi intr-un fat frumos :crazy2: sa-ti maschezi batranetile...grele ^-^ E bine cand totul se termina cu bine :)

Codru:
 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0

--- Citat din: Mari_a din Marți, 24 Ianuarie 2012, 19:59 ---Asta-i numai anuntul! :) Multumim Iulian si te rugam sa-ti faci timp pentru noi si dupa! Tare-s curioasa cum vom arata!  8)   ::)  Ceva-mi spune mie ca fain!  8)

Eu abia in seara asta am probat costumul intreg si m-am fatait prin oglinzi.  :coolsmiley:  A mea si-a facut trei cruci, si-a scuipat in san, mi-a zis sa ma uit in ochii ei si sa-i raspund sincer: "Maman, tu chiar ai curaj sa iesi imbracata asa in public?" Raspuns afirmativ.  :D Si-a mai facut trei cruci si s-a apucat sa-mi faca poze.  ;D  Toate ca toate, dar daca si le pune pe facebook, macar sa nu scrie acolo ca aia-i maica-sa!  :2funny:

--- Terminare citat ---
O0

pai daca stau asa lucrurile si nu zice ca esti 'cool'  :coolsmiley: :coolsmiley: :coolsmiley: te trec pe lista de adoptii 

oti:
eu voi veni cu trenul si daca programul e respectat, voi ajunge pe la 15.40 in gara in sibiu. de acolo, poate ma pescuieste cineva,
daca nu ajung pe jos pana la incepe carnavalul. tot nu ma las. ;)

b1anche:
Oti,pleci cu 1621?
La ce ora pleaca din Cimpina?

Mari_a:
b1anche, IR 1621 pleaca la 11,00 din Cimpina si ajunge la 15,25 in Sibiu. (conform http://www.infofer.ro/)
Drum bun tuturor!  :)

--- Citat din: Codru din Marți, 24 Ianuarie 2012, 22:12 ---te trec pe lista de adoptii 

--- Terminare citat ---

;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă