Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (20/81) > >>

balanta:
care sunteti prin zona mai spuneti-ne despre vreme! ;)

admin:
In zona Sibiu, asa cum va spuneam a nins, dar se circula bine. A stat ninsoarea si vremea e placuta, inca nu s-a racit. Eu plec in 2-3 ore la Sibiel si va spun ce vad cu ochii mei. Astazi am un grup format din persoane care vin din toata tara (aeroporturile mai precis). Am sa-i intreb si pe participanti cum a fost drumul pana la Sibiu. Ei sosesc incepand cu ora 12.00. Am sa scriu dupa 15,00 impresiile lor de drum.
Sper ca nu sperie pe cineva un pic de zapada! Bogdan a zis ca vrea reducere daca nu e zapada. De frica am comandat, doar ca nu am stiu cat....

oti:
blanche, scuza-ma de intarziere! mari ti-a raspuns corect la intrebare.
deoarece drumul e asa de greu, am considerat ca e mai bine sa plec cu trenul, cu toate ca..... ma rog toata lumea zice ca sunt nebuna de plec pe o vreme ca asta!
dar cred ca mai am nevoie si de putina aventura.
sper sa ne vedem cu bine. :)

balanta:
intre Braila si Ploiest e inchis drumul....se circula pe la Intorsura Buzaului....asta ce am aflat acu dimineata....

valaura11:
   Si eu imi faceam probleme cum voi ajunge caci nu circula azi microbuzele cu care circul de obicei. Ptr ca tre sa ajung musai in capitala azi, voi lua un IR din gara Cta. Oricum voi ajunge la carnaval, ma fac luntre si punte  :2funny: nu mai dau inapoi ;)
Drum bun tuturor ptr maine si sa ne intalnim voiosi si sanatosi :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă