Arhiva > Arhiva
Ganduri de sambata dimineata
admin:
Cat de pacat ca baietii si fetele noastre nu au mai ocazia, la fel ca noi, sa-si petreaca vacantele la tara! Cat de bine le-ar fi prins sa se rupa de calculatoare, virtualitate, televizor in exces si sa haladuiasca toata ziua pe coclaurile satelor si sa se bucure de iubirea bunicilor! Din pacate si satele s-au transformat. Ulitele pe care le stiam strabatute doar de carute si de taranii grabiti spre camp, au devenit adevarate sosele, multe din ele asfaltate. Masini, tractoare trecand in sus si jos, oameni mai galagiosi, cate un autobuz sosit sa adune navetisti. Parca nimic din ceea ce era acum 40 ani. Indreptam, betonam, asfaltam, plantam stalpi, tragem cabluri, incercand sa ne oferim cat mai mult confort. Dar facem sa dispara incet - incet naturaletea....
balanta:
Da...ce faine vacante am avut la tara! Moama ce bine era sa merg cu picioarele prin colb si sa mananc mamaliga cu magiun! :)
Caroline:
Gand la gand cu bucurie! Ciudata coincidenta, acum cateva minute ma gandeam sa mananc mamaliga cu magiun, ca mi-era dor... ;D
silviu:
mie imi placea sa alerg descult prin colb si sa mananc tartine cu icre negre 8)
admin:
E sambata si trecut de dimineata. N-a venit nici un gand. Nici n-avea pe unde intra. Usa la birou e inchisa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă