Arhiva > Arhiva
Ganduri de sambata dimineata
admin:
Pai atunci, daca suntem atatia carora ni s-a gresit anul nasterii, asta probabil datorita unei tolerante temporare prea mari a Creatorului si atatia carora nu le mai place asfaltul sub picioare - hai sa facem o lista si sa pregatim un loc de retragere....
andre:
trece-ma si pe mine pe lista...
Mari_a:
Unde semnez?
Monique:
Si eu, si eu pe lista!
Magdalena_:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 12:50 ---Ma uit din nou pe geam si cred ca in sfarsit, de data asta iarna a pus stapanire pe sat. Tare mi-ar place sa-mi pot permite timpul de a ramane cateva zile Ť inzapezit ť aici. In cateva zile au sa inceapa saniile trase de cai sa urce la deal, satenii isi mai coboara din lemnul taiat in vara. Chestia mi se pare atat de arhaica si naturala incat am senzatia unei intoarceri in timp. Sau de fapt in timpul meu.
--- Terminare citat ---
Acest pasaj mi-a amintit de scene din copilaria mea..........iarna, zapada proaspat cazuta, focul din soba, bunicul care punea calul la sanie ( o sanie din lemn frumoasa peste care asternea straie calduroase ), apoi ne plimba mandru pe ulitele satului povestindu-ne viata lui. Cred ca am ascultat de zeci de ori aceleasi povesti, dar niciodata nu ma plictiseau. Ce frumusete! Si pentru ca nu eram suficienti de obositi, dupa plimbarea cu sania ne luam patinele si coboram pe Oltetul inghetat la un joc de hochei.
....eh, amintiri .....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă