Arhiva > Arhiva
Increderea
Sara:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 02:31 ---Cel mai nasol moment dupa... este ca nu mai poti sa acorzi credit nici macar persoanelor care poate ar merita-o chiar mai mult decat celalalt! Cel putin o perioada. Se numeste teama de esec.
--- Terminare citat ---
...sau proiectie.
Proiectez pe un altul (nevinovat sa zicem) ceea ce m-a afectat pe mine intr-o alta relatie.
Ceea ce nu am incheiat intr-o relatie anterioara, reiau sub o forma sau alta intr-o relatie prezenta/viitoare.
almi_gabi:
increderea si respectul merg impreuna - increderea sta la baza relatiilor noastre - lucrul in echipa nu se poate realiza fara a acorda incredere celorlalti, ne dorim sa avem in momentele de cumpana pe cineva in care se avem incredere - fie ca este un apropiat, un prieten, un cunoscut -si e mai rau sa nu ai incredere in cei apropiati decat sa fii inselat de ei
Sara:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 08 Ianuarie 2012, 17:33 ---(...) e mai rau sa nu ai incredere in cei apropiati decat sa fii inselat de ei
--- Terminare citat ---
Pai...n-ai incredere (indiferent in cine) tocmai ca te-a inselat sau ti-a inselat asteptarile. Adica mai corect spus: ti-ai facut iluzii despre persoana/evenimentul/locul respectiv.
Nu ne inseala nimeni, noi suntem cei care ne lasam inselati (de aparentele care de cele mai multe ori vorbesc in clar)...
Caroline:
--- Citat din: Sara din Luni, 09 Ianuarie 2012, 13:22 ---Nu ne inseala nimeni, noi suntem cei care ne lasam inselati (de aparentele care de cele mai multe ori vorbesc in clar)...
--- Terminare citat ---
Corect! Atunci cand, in loc sa ascultam de al saselea simt, ascultam de... ceea ce si-ar dori sa auda urechile noastre. Si unii tare bine se mai pricep sa ne "ghiceasca"... ^-^
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Joi, 26 Ianuarie 2012, 18:32 ---Corect! Atunci cand, in loc sa ascultam de al saselea simt, ascultam de... ceea ce si-ar dori sa auda urechile noastre. Si unii tare bine se mai pricep sa ne "ghiceasca"... ^-^
--- Terminare citat ---
am reusit sa depasesc stadiul asta, am observat ca atunci cand nu-mi ascult "al saselea simt" cum ii spui tu, o patesc de fiecare data, fara exceptie. Asa ca am facut pace cu "simtul" si e tare bine. In plus, chiar daca ce aud place urechilor, am filtrele proprii prin care "scanez" o persoana si daca primesc semnale ca ceva nu e in regula (chiar daca nu stiu atunci exact ce) de cele mai multe ori chiar asa e, insa certitudinile apar in timp.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă