Arhiva > Arhiva
Increderea
manghel:
dar problema este de asa natura ca si daca sunt modificate si daca nu ele tot lasa o mica usa de care profita cineva sau poate interpreta cineva cum ii este pe plac ;)
steliana:
--- Citat din: Magdalena_ din Joi, 15 Decembrie 2011, 17:18 ---" legile" pot fi modificate prin " ordonanta de urgenta " sau "ordin".
--- Terminare citat ---
sa inteleg ca cine face asta isi asuma si raspunderea, desi in cazul legilor despre care vorbesc articolele si si normele de aplicare ne apartin
Caroline:
Gardurile (sau legile) sunt pentru catei... dulaii sar pe deasupra. 8)
julia:
am observat ca e foarte greu sa mai acorzi incredere dupa ce a fost tradata. nu tine numai de "tradator" care trebuie sa dovedeasca ca s-a schimbat, cred ca tine si de cel tradat sa lucreze cu el in a se arata din nou disponibil. daca vrea si daca merita.
Caroline:
Cel mai nasol moment dupa... este ca nu mai poti sa acorzi credit nici macar persoanelor care poate ar merita-o chiar mai mult decat celalalt! Cel putin o perioada. Se numeste teama de esec. E atunci cand te trezesti gandind "Da, face exact ca si el" sau "Asa am patit si atunci." Mie mi s-a intamplat, inconstient... cu toate eforturile mele constiente de a nu cadea in asemenea capcana... Dupa ce am devenit constienta de ce fac, am reusit sa ma abtin de la a mai gandi asa... si am constatat ca o simpla coincidenta de situatii sau de reactii nu inseamna aproape niciodata aceleasi consecinte, ba chiar unele pozitive!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă