Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011

<< < (47/57) > >>

janeta:

in caz ca nu stiti cum e cu tiroliana am sa va arat cateva poze care sa va dumireasca cat de cat . habar nu am pe cine a prins obiectivul , dar o idee tot va puteti face cei care ( asemenea mie ) nu stiati cu ce se manaca tiroliana .
celor care doresc cele cateva poze pe care le-am facut membrilor SC sarbatoriti si sarbatorind , le voi trimite pozele facute daca vor dori sa-mi trimita adresele de e-mail pe MP .

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 10 Octombrie 2011, 20:32 ---Eh, ce sa se petreaca? L-am invartit nitel la dans...  8)  ;D

--- Terminare citat ---

Zici tu? Ca io m-am simtit mai de graba leganat decat invirtit  8)

julia:
aoleu
da chinuiti mai sunt oamenii cu tiroliana asta!!
o fi fost inainte sau dupa sarmale si cirnati??

kike:
Intotdeauna am avut nostalgia taberelor scolare din care ma intorceam acasa in rauri de lacrimi. Am incercat aceleasi sentimente duminica, in gara Sibiu. Au fost zile de vis, cu de toate, minutios pregatite de doi oameni formidabili care cu sensibilitate, veselie si empatie cat cuprinde au reusit sa stranga in jurul lor atatia oameni frumosi. Stiu cu siguranta ca vreau sa revad Sibielul,oamenii de la pensiune care ne zambeau la tot pasul,  DJ-ul nostru cu voce formidabila, pustoaica talentata care ne-a demonstrat ca adolescentii stiu canta si altceva decat manele....si astept reintalnirea cu voi toti.
Pupici unor gazde de nota 10, Samiza si Gigi si celor care m-au ajutat sa ma acomodez rapid cu marea familie SC, - J, Carmencita si Cata-, iar celor nou veniti le spun sa intre fara ezitari in aceasta poveste frumoasa :)
Drum bun si vreme faina, tuturor, ca de restul sunt sigura ca se ocupa Gigi!

janeta:

--- Citat ---o fi fost inainte sau dupa sarmale si cirnati??
--- Terminare citat ---

ce sarmale ? care carnati ? doar o ţârucă de ţuica fiarta , slana si zacusca . si n-a picat nimic pe jos din cele ingurgitate  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă