Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
almi_gabi:
--- Citat din: julia din Marți, 11 Octombrie 2011, 19:21 ---aoleu
da chinuiti mai sunt oamenii cu tiroliana asta!!
.....
--- Terminare citat ---
de ce chinuiti? unii s-au dat si de 2 ori
greu pana iti da branci la vale - ca in rest nu te mai poti opri ;D
de fapt, m-am dat si eu anul trecut si ii super fain :)
dian:
Ce mai pot eu completa? Acord premiul de excelenta pentru ospitalitate gazdelor , Gigi si Samiza, cat si salariatilor de la Sibiel care cu zambetul pe buze au raspuns prompt tuturor solicitarilor. Incepand de la albul imaculat al asternuturilor , continuand cu programul pregatit specific pentru Ziua Recoltei, gustul imbietor al preparatelor, nelipsita bobogica, dar nu in ultimul rand calitatea invitatilor , toate acestea au inregistrat inca o reusita in programul de tabere SC. Felicitari tuturor si multumim!
flaviaa:
Cuvintele sunt de prisos,ceea ce a ramas in sufletul si pe retina ochilor nostrii nu poate fi sters niciodata.
Multumim Bunului Dumnezeu ca exista oameni de buna credinta si cu sufletul atat de mare ,care au reusit sa transmita celor care au participat la ZIUA RECOLTEI o stare de liniste sufleteasca,multa ospitalitate,confort si nu in ultimul rand dorinta de a se intoarce.
Cine vrea sa se convinga nu are decat sa verifice singur;
Eu nu doresc decat sa reusesc sa revin si Bunul Dumnezeu sa le ajute gazdelor sa fie sanatosi sa ne poata primii de fiecare data pe mine si pe toti ceilalti care doresc acest lucru siâŚ.sper ca intr-o buna zii sa am curaj sa ma dau cu tiroliana , nu am avut curaj de aceasta data.
A fost un vis , multumesc tuturor.
andre:
Zile de sarbatoare in care m-am simtit minunat in compania membrilor SC, si aceasta datorita gazdelor noastre Gigi si Samiza, le multumesc din suflet.
fngrama:
Minunate domnite,
Care vreti, care aveti, va rog sa binevoiti sa imi trimiteti pozele cu mine la adresa de email fngrama@gmail.com .
Alea bune,
Florin-Nicolae
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă