Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011

<< < (46/57) > >>

Mari_a:
Eh, ce sa se petreaca? L-am invartit nitel la dans...  8)  ;D
Dar am vorbit acum cu el la tel. E bine, e viu si nevatamat  ;D
Si mai vrea! Inseamna ca i-a placut!  ;D

silviu:
ce mai vrea? ???

Mari_a:
Dans, ca despre asta e vorba in propozitie!  ;D  Invartita, tat pi loc...
Mi-am amintit o chestie: eu si cu el suntem asa, mai cu rock-ul. Lumea p-aici dansa, cum am spus, meniaito, pinguini si alte ratze jumulite. Foarte bine, daca-i bal, bal sa fie. Sa se simte bine toti! Noi ne distram doar uitandu-ne la ei. Cand ne-a ajuns cutitul la os  ;D   ne-am dus la el in masina si ne-am pus niste AC/DC  ;D  ;D  ;D  Asa, de detoxifiere!
Am revenit in restaurant dupa un timp (adica dupa ce am inceput sa inghetam!) si, ce sa vezi? Canta Metallica, Queen etc. etc.  (traiasca domn' di jei ca a pus di toati pentru tati ;D )
Si n-am rezistat si am luat-o pe Andromeda mea la invartit...  ;D  ;D  ;D

janeta:
doamne , ce-mi place... cat patos ati pus toti cei care ati postat aici ... mai ales ca nimic , dar absolut nimic din cele ce ati povestit nu are niciun fel de exagerare .
dragele mele , dragii mei ,  cu riscul de a ma repeta am sa mai afirm inca o data cat de minunati sunteti . bravo voua , puilor ! in ciuda tavalugurilor care au trecut peste voi in viata asta ( de fapt  " peste noi ", pentru ca nu ma pot exclude ) aveti o minunata putere de regenerare din moment ce m-am infruptat si eu din pofta voastra de viata .

Saturnianul:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 10 Octombrie 2011, 18:07 ---m-am ingrasat !!! :o  ;D  ;D 

--- Terminare citat ---

Io ti-am ca te ingrasi. N-ai vrut sa ma crezi! :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă