Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
Raphaela:
Aveti dreptate...au trecut mult prea repede zilele petrecute la Sibiel ....dar va contrazic totusi...nu a fost frumos ci TOTUL a fost EXTRAORDINAR... am descoperit la Sibiel niste gazde extraordinare...Mii de multumiri Samizei si lui Gigi pentru tot...
DJ ExcceS:
Nu pot decat sa fiu multumit si impacat atunci cand citesc feed-back-urile venite de la voi. Pentru mine e foarte important ca toata lumea sa fie multumita si mai ales binedispusa. Trebuie sa recunosc ca proiectul Singles Camp este unul de suflet pentru mine si ori de cate ori voi fi solicitat am sa raspund prezent. De asemenea nu pot sa nu remarc cateva voci absolut uluitoare printre voi, alaturi de care as canta oricand, Alina, Francesca, Carmen Toma, Janeta si alte doamne a caror nume din pacate nu mi le aduc aminte acum (scuze pentru asta ...).
Si ca sa inchei cu o nota de optimism, abia astept sa ne revedem si cu alte ocazii, la fel de plini de viata si cu si mai multa energie.
luciamanta:
:) Frumoase relatări, frumoase impresii. Mă bucur că ati avut parte de câteva zile de socializare, de voie bună, dans, antren si câte si mai câte...
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 10 Octombrie 2011, 13:28 ---De-ale mancarii : di tati ! ........
--- Terminare citat ---
m-am ingrasat !!! :o ;D ;D
luciamanta:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 09 Octombrie 2011, 23:57 ---Acu ma duc sa fac o frectie caci ma dor toate de parca eu am fost cel ciomagit si nu piinea de la Sibiel.
--- Terminare citat ---
Saturnis, sper că te simti mai bine ori dacă nu te simti, atunci ne spui sincer ce s-a petrecut cu tine la Sibiel!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă