Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102706 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fngrama

• Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #330 : Luni, 29 August 2011, 12:59 »
Dragelor si dragilor,

Cu umilinta va rog, care aveti si care puteti, sa imi trimiteti pozele in care apar (si orice alte poze care doriti sa le impartasiti) pe adresa fngrama@gmail.com.

Alea bune,
Florin-Nicolae

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #331 : Luni, 29 August 2011, 13:21 »
Buna ziua dragii mei!

Cand m-am inscris la aceasta excursie stiam ca n-are ce sa fie rau, dar CHIAR ATAT DE FRUMOS, nu-mi inchipuiam sa fie. Fara exagerari, mi-a intrecut asteptarile ... Ma simt de parca m-am indragostit! Asta este sentimentul; de aici va dati seama: sunt cu capul in nori... MULTUMESC celor care se fac "vinovati" de aceasta initiativa : comunitate-forum-vacante, MULTUMESC oamenilor deosebiti (copii mari de fapt) cu care am petrecut acest sejur, lui Adi - minunatul ghid (recunosc ca m-a cucerit ) si in particular Divinitatii pentru ca ne-a adunat din toate colturile tarii si pentru ca ne-a aratat cam cum e pe la El pe-acasa...
Asta inseamna sa te umpli de iubire, cam ce simt eu acum, o extindere a eu-lui,ceva bine si frumos, ... mai multe nu stiu ce sa spun, n-am cum...cine stie, intelege... VA IUBESC!!!!

multumesc pt poze!
cu dragoste, Raluca
raluca

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #332 : Luni, 29 August 2011, 13:31 »
Cam atat,deocamdata!
Gigi,iti multumim ca ai ales un loc atat de frumos pt. noi!
Adi,iti multumim pt. ca ai pus atata suflet in aceasta actiune!
Ma bucur ca am cunoscut atatia oameni frumosi si la suflet si la chip!
Sper sa ne revedem in cat mai multe locuri frumoase!
P.S. In masina Marianei din Bucuresti a ramas o bluza de "fleece"(sper ca asa se scrie),de culoare roz,cu fermoar.Cui ii lipseste de la inventar?

Draga Mimi,
Eram deja indragostita ! este a mea jacheta - asta inseamna ca se cere o alta excursie...
raluca

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #333 : Luni, 29 August 2011, 14:40 »
...o libelula foarte prietenoasa care s-a asezat pe degetul meu atunci cand am intins mana spre ea...adaptata perfect la culorile mediului in care traieste: nuante de verde si turcoaz
...si care s-a lasat fotografiata ca la o adevarata sedinta foto...

...imagini de poveste... natura ireala in culori si nuante  de neinchipuit,  in fata carora am ramas muta de uimire...

...ultimul "balcon", despre care acum pot sa recunosc ca mi-a dat fiori, pentru ca avea portiuni unde era foarte ingust, alunecos si nu era prevazut cu coarda...Acolo am facut-o pe viteaza ;D...ca mai urmau si altii dupa mine si nu vroiam sa-i sperii ;D ;)

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #334 : Luni, 29 August 2011, 14:58 »
Neli, e extraordinar ce am primit de la tine.  :D Poate n-ar strica sa pui si aici ceva asemanator,... poate nu cu fetele noastre atat de vizibile, sa se bucure si altii de minunile vazute si sa inteleaga toata lumea ce grozavi si temerari am fost, cei care ne-am incumetat sa parcurgem asa un traseu  ;) :-*

Dragi viperini, filmul pe care l-am trimis fiecaruia dintre voi este facut de Doina, ea merita laudele si multumirile. Doar ca noi lucram in echipa, eu actorul de pe scena, in lumina reflectoarelor, iar ea in spatele camerei de filmat. Filmul este facut pentru noi, cu fetele noastre. Nu-l voi publica pe forum. E AL NOSTRU, al celor 20 care am fost acolo, pentru ca Doina si cu mine vrem sa ne amintim si de fetele noastre peste o vreme. O sa primiti, de asemenea, fiecare dintre voi setul de poze facut de Doina, dar in particular pe adresele de e-mail. Dintre pozele pe care le-am facut si care s-ar putea pune pe forum, ce sa zic, probabil sunt cam aceleasi cu cele care deja au fost puse, ca doar fiecare a facut cam aceleasi poze.
Trimiteti-mi adresele de e-mail in mesaj personal cei care doriti setul de poze. Adi, tu trimite-mi adresa reala.
Si eu sunt incantata de aceasta actiune SC. Nu stiu ce as putea adauga la ce s-a mentionat deja. Tre sa fii poet sa stii sa descrii in cuvinte tot ce am vazut si tot ce am trait zilele astea. Iar eu nu sunt. Ma multumesc sa fiu clovnul cu minte de copil care v-a binedispus, si de care unele dintre voi si-au adus aminte si m-au mentionat "pe ici pe colo, prin partile esentiale". In aceeasi masura imi amintesc si eu cu drag de voi, si voi stiti care sunteti cele cu care am ras cel mai mult, nu mai are rost sa dau nume. Tot ce-mi doresc acum este sa mai am parte de alte intalniri cu voi, si asta cat mai repede. Sa aveti o zi buna.

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #335 : Luni, 29 August 2011, 15:38 »
multumim Doinei pentru film si tie Neli pentru ca ne-ai distrat :-*

julia

• Vizitator
« Răspuns #336 : Luni, 29 August 2011, 16:30 »
Si eu am poze cu “oameni”. Mai multe sunt cu cei care au stat in grupul meu si in raza mea vizuala, imi pare rau ca nu am cu toti la fel de multe. Majoritatea sunt cu spatele sau in pozitii ciudate si caraghioase si e pacat sa rid numai eu de voi. Glumesc ... sunteti toti frumosi si dragalasi. Le pun pe transfer.ro si trimit link in seara asta la adresele pe care le stiu de pe forum. Cine le vrea si nu a primit link-ul sa strige la mine pe MP, ok?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #337 : Luni, 29 August 2011, 16:37 »
  Felicitări, dragilor pentru ceea ce aţi văzut, pentru ceea ce aţi simţit şi trăit! Felicitări Iulia pentru filmuleţ, felicitări tuturor pentru poze, filmuleţe si impresiile împărtăşite nouă!

Offline mihaela_m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #338 : Luni, 29 August 2011, 16:48 »
Nu stiu ce s-ar mai putea spune fata de ce s-a spus.Tin sa-i multumesc lui Adrian pentru efortul depus.I-am cunoscut abilitatile de organizator - inca pastrez benzile pentru vipere  , de bucatar- pizza aia trebuie sa aiba un secret de a iesit asa buna, de camarad- cu sfaturile prin locurile dificile si mana de ajutor intinsa, de povestitor- cand intrebam cat mai este pana la capatul traseului  :). M-am intalnit cu prieteni vechi si mi-am facut altii cu care astept sa ne vedem in actiuni SC viitoare.
Va doresc numai bine pana la buna revedere !

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #339 : Luni, 29 August 2011, 17:05 »
bun venit calatorilor !

julia

• Vizitator
« Răspuns #340 : Luni, 29 August 2011, 17:21 »
ti-a fost dor de mine ?!?

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #341 : Luni, 29 August 2011, 17:24 »
bun gasit, Janet!...Tare ti-ar mai fi placut sa fii cu noi! :)
Daca as putea as face catre tine un transfer virtual sau pe orice alta cale, al experientelor traite acolo... ;)
Oricum iti trimit toata dragostea mea :-*

julia

• Vizitator
« Răspuns #342 : Luni, 29 August 2011, 18:51 »
Sunt citeva nelamuriri cu care am ramas din excursia asta:

1.Exista undeva un top al celor mai dificile trasee din tara? Ca as vrea sa ma inscriu in urmatoarea excursie.
2.Daca noi am fost intr-un colt de rai, ce cauta acolo lacul dracului???
3.Adi o fi avut si el saracul vreun moment de relaxare in care sa-i priasca excursia asta? Ii mai trebuie excursii cu atitea femei pe capul lui vreodata in viata?
4.Exista fanclub Neli la Arad? Ca as vrea sa deschid o filiala in Bucuresti.
5.De ce toate locurile minunate din tara asta sunt ataaaaat de departe de Bucuresti?

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #343 : Luni, 29 August 2011, 19:17 »

Am stat ca un “voyarist” si v-am citit impresiile fara sa dau vreun replay in primul rand pentru ca mai toate imi citeati din ganduri,iar in doilea rand pentru a nu parea prea patetica, mai ales ca adrelina imi mai alearga prin neuroni.

Dar pentru ca oricum am fost toata ziua cu voi in cap, mi-am dat seama ca traseul pe cheile Nerei nu ar fi fost nimic fara

Indarjirea Tatianei de a spune lucrurilor pe numele lor si de a nu renunta cand aveam nevoie de promptitudinea si prezenta ei de spirit dublate de candoarea ei cand fredona “Slipping Through My Fingers”;
altruismului Iuliei cand mi-a spus “da-mi mana” invangandu-si propriile angoase; umorul ei subtil si totdeauna oportun;
finetea si tactul Elenei care imi explica cum sa calc pe cant ca sa mai raman cu unghii la picioare, de povestile ei ale altor excursii;
curajul Codrutei de a-si depasi inca o data limitele si de –mi dovedi ca putina perseverenta ajunge sa trecem muntii;
bucuria Danielei de a bea impreuna o sampanie in jacuzzi si de a-si impartasi cunoasterea NLP;
veselia nesfarsita a Nelei si puterea de a ne imbarbata chiar daca ar fi trebuit poate sa stam acasa la globlen;
discretia Doinei si eficienta de a ne indica sa avem incredere in coarda de la “Carlige”;
seninatatea lui Mimi si perseverenta in misiunea ei de a ii ajuta pe altii sa parcurga si ei drumul
increderea Eugeniei si bucuria de a innota intr-un ochi de apa;
spiritul de luptator care a ajutat-o sa nu o ajunga noaptea in padure pe Mariana;
delicatetea si eleganta Paulei;
glumele Ioanei spuse ca intr-o poveste a lui Creanga;
camaraderia Ralucai care si-a reglat pasul dupa cei care au avut nevoie de ajutorul ei, desi ea ar fi zburdat pe chei;
grija lui Florin pentru a-si indeplini misiunea de a mana “mioarele” din spate si incurajarea lui de a ne gandi la o ciocolata ca sa zambim
usurinta cu care Raluca sarea peste pietre si grija ei sa nu ne supere ca poate a transpirat dupa atatea ore de mers;
serenitatea Magdei
rabdarea fara margini a lui Adrian, sprijinul lui permanent si grija de a ne inveseli, de a ne indeparta temerile, de a ne aduce pana la capat.

Da, au fost balcoanele sapate in piatra, au fost ochiuri de apa turcoaz, au fost mii de fluturi leopard care ne-au insotit drumul dar cei mai frumosi ati fost voi. Si daca asta a fost partea intunecata, cand autocontrolul nu au functionat, nu pot decat sa spun (in maxim patetism de data asta) ca toti cei din jurul vostru sunt niste oameni binecuvantati pentru ca va au in preajma.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #344 : Luni, 29 August 2011, 19:33 »
Sunt citeva nelamuriri cu care am ramas din excursia asta:

1.Exista undeva un top al celor mai dificile trasee din tara? Ca as vrea sa ma inscriu in urmatoarea excursie.
2.Daca noi am fost intr-un colt de rai, ce cauta acolo lacul dracului???
3.Adi o fi avut si el saracul vreun moment de relaxare in care sa-i priasca excursia asta? Ii mai trebuie excursii cu atitea femei pe capul lui vreodata in viata?
4.Exista fanclub Neli la Arad? Ca as vrea sa deschid o filiala in Bucuresti.
5.De ce toate locurile minunate din tara asta sunt ataaaaat de departe de Bucuresti?

Multumesc, Jul, imi face bine sa aud laude, ce mama lacului d...., ca doar sunt femeie.
Nu stiu sa raspund decat la intrebarea 4. Nu exista. Dar poti deschide la Bucuresti, ca da bine la PR sa incep in capitala. Iti trebuie CNP-ul meu pentru asta?
Si pentru ca am raspuns la o intrebare, imi permit sa mai adaug eu una. Asadar:
6. Suntem sau nu suntem morti? pe mine asta ma intereseaza, din punctul meu de vedere asta a ramas nelamurit.