Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 101524 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #360 : Luni, 29 August 2011, 21:59 »
of, of, of ...ca mai am putin si imi dau lacrimile de bucurie citindu-va mesajele si parerile! A fost minunat ! Incepand de la peisajele ce ne-au dus pana acolo , continuand cu salbaticia naturii prea putin atinsa,  pana la oamenii minunati pe care i-am cunoscut acolo. S-au intamplat multe lucruri minunate si am avut de toate, n-a lipsit absolut nimic, chiar si vremea a fost superba (da, inclusiv vanticelul ala care a tinut multa lume treaza peste noapte :) ) ; De organizare ce sa mai zic si eu , nu pot decat sa parafrazez 'o clasica in viata 'de mai sus : jos palaria! Gazdele minunate! Locatia ...splendida .Eu am venit inapoi cu linistea si limpezimea aceea care iti umple sufletul si care pe mine m-a adus inapoi acasa mai plina de viata si de energie. Poate nu am harul sa exprim prin cuvinte tot ceea ce  sufletul simte acum cand totul este p[roaspat in minte dar cu siguranta e de tinut minte, si va multumesc tuturor. Filmuletele sunt grozave : felicitari fetelor - ati facut o treaba extraordinara; iar fotografiile tuturor  vorbesc singure. Bravo!

julia

• Vizitator
« Răspuns #361 : Luni, 29 August 2011, 22:06 »

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #362 : Luni, 29 August 2011, 23:52 »
Citat
si de mine nu ??  ???  ???

pai tu parca nu fusesi la Beusnita ...

de tine , gabitz, mi-e dor ... si dor de Adriatica :)) :-*

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #363 : Marți, 30 August 2011, 00:36 »
Dragelor sunteti toate niste scumpe si deja  mi-e tare dor de voi citindu-va! Fiecare cuvintel si fiecare poza mi-au mers la suflet si ma simt din nou Acolo. Daca continuati asa o sa pish ochii in fiecare dimineata si seara cand va vad si va simt pe ecran.

Eu mi-s prin santierele bucatariei asa ca nu ma pot lungi in cuvinte dar va iubesc pe toate ....si pe cei doi barbati care au avut atata grija de noi!

Cand si unde ne revedem?!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #364 : Marți, 30 August 2011, 07:20 »

pai tu parca nu fusesi la Beusnita ...

de tine , gabitz, mi-e dor ... si dor de Adriatica :)) :-*

jani, n-am fost la Beusnita ... da' tare  as fi mers  ;D ...... dar am cotit nitel catre Adriatica 8) de care si mie mi-e deja dor

julia

• Vizitator
« Răspuns #365 : Marți, 30 August 2011, 08:13 »

Cand si unde ne revedem?!   

gind la gind cu bucurie !! si eu ma gindisem sa dau o strigare mai spre weekend (asta sau celalalt) pt bucuresteni.
adica as striga eu si pina la arad cluj moldova sau mures dar mi-e ca ragusesc degeaba ...

Tatiana poate dai tu semnalul cind vei primi CD lui Adi si ne stringem cu toti?

Offline v_doina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #366 : Marți, 30 August 2011, 09:29 »
O poza mai deosebita.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #367 : Marți, 30 August 2011, 10:50 »
  Buna dimineata, tuturor.

In dimineata asta am trimis CD-uri cu pozele facute de mine catre 5 destinatii : Bucuresti(Tatiana), Piatra Neamt(Laura), Iasi(Paula), Arad(Neli) si Cluj(Daniela). Rog celelalte persoane participante, din zonele respective, sa contacteze destinatarele CD-urilor, pt a le copia, daca au nevoie. Eu zic ca merita, fiindca imaginile mele sint luate, poate, din alta perspectiva decit a celorlalti, zic eu...
  Elena (Oltenita), si Mihaela(Constanta), va rog sa-mi spuneti daca aveti posibilitatea sa le luati de la Tatiana, sau, daca nu, sa-mi trimiteti mesaj personal cu adresele la care sa va trimit cite un CD, ok? 

julia

• Vizitator
« Răspuns #368 : Marți, 30 August 2011, 12:58 »
Am uitat sa va spun ca pentru noi peripetiile nu s-au terminat in padure. Pe drumul de intoarcere cind depaseam un TIR pe autostrada, o roata a zburat milimetric prin fata noastra. Tatiana “regina soselelor” nu a avut nicio tresarire si a depasit cu calm momentul.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #369 : Marți, 30 August 2011, 14:56 »
O poza mai deosebita.
  Buna dimineata, tuturor.

In dimineata asta am trimis CD-uri cu pozele facute de mine catre 5 destinatii : Bucuresti(Tatiana), Piatra Neamt(Laura), Iasi(Paula), Arad(Neli) si Cluj(Daniela). Rog celelalte persoane participante, din zonele respective, sa contacteze destinatarele CD-urilor, pt a le copia, daca au nevoie. Eu zic ca merita, fiindca imaginile mele sint luate, poate, din alta perspectiva decit a celorlalti, zic eu...
  Elena (Oltenita), si Mihaela(Constanta), va rog sa-mi spuneti daca aveti posibilitatea sa le luati de la Tatiana, sau, daca nu, sa-mi trimiteti mesaj personal cu adresele la care sa va trimit cite un CD, ok? 

Era cat pe-aci sa dau 'Report to moderator ". Ce-i cu mesajul asta sec? Fetele sunt dragute pe aici, plang, se extaziaza si tu nu zici decat ca ne trimiti Cd-ul? Ce faci? Cum te simti, te-ai mai revenit?

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #370 : Marți, 30 August 2011, 15:05 »
El e barbat, mai Dana, nu plange, nu ofteaza, e eroul nostru al tuturor, ce sari asa la jugulara lui? Parca ai fi o vipera. Sau esti? Aaaaa, l-ai prins fara jartea. Atunci, da, merita.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #371 : Marți, 30 August 2011, 15:07 »
Sau i-o fi ajuns???

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #372 : Marți, 30 August 2011, 18:50 »
@DanaC&co -

Bine, spun si eu citeva cuvinte legate de "actiunea Vipera" (apropo, voi ati vazut vreuna?...), in afara de "postat poze" si "trimis cd-uri"...
  Inca de la inceputul actiunii, din perioada pregatirii si "culegerii" de informatii, am inceput sa am oarece indoieli ca voi duce la bun sfirsit aceasta sarcina, pe care Gigi a avut incredere sa mi-o incredinteze, desi nu ma cunostea prea bine. Iar cum se apropia "termenul", poate ati observat si voi, tonul meu obisnuit, vesel, amuzant, a cam fost inlocuit cu informatii reci, dar utile, totul ducind la o crestere a "sensibilitatii" mele, lucru pe care l-a simtit cel mai bine, pe pielea ei, Julia, careia doresc sa-i cer din nou scuze pt acel mesaj in care o incriminam...
  A urmat excursia in sine, drumul, cazarea, traseele, socializarea, si drumul spre casa. La fiecare din aceste etape au fost mici nemultumiri, pe care am incercat sa rezolv cum m-am priceput mai bine, uneori prin improvizatii, dar care s-au dovedit inspirate, incit cred ca nu prea multa lume a realizat multitudinea de mici obstacole ce apareau din cind in cind, dar care trebuiau musai trecute.
  Reusita actiunii se datoreaza si intelegerii, ambitiei, si tenacitatii participant(e/i)lor, care au dat totul pt a parcurge traseele, care daca n-au fost dificile, au fost cel putin epuizante, prin lungimea lor, iar energia pozitiva emanata de grup, cred ca a ajutat si persoanele a caror "baterii" erau pe rosu, la un moment dat...
  Nu doresc sa dau nume, dar fiecare "rotita" din angrenajul acestei actiuni, a facut ca totul sa mearga  ca uns, chiar daca, uneori, la turatie mai mica...
  Se spune ca totul e bine, cind se termina cu bine, iar aici s-a realizat tot ceea ce ne-am propus, am vazut ceea ce era de vazut, am ajuns intregi la pensiune, ma rog... aproape intregi la trup (n-are cineva vreo poza cu antebratul Marianei(?), care a "pacalit" o portiune, printr-o rostogolire demna de filmele politiste, doar pistolul lipsindu-i), sau la suflet (Juliei cred ca i-au dat citeva fire albe "la cirlige", datorita stresului provocat de portiunea respectiva, pina a sosit "superman" si a salvat-o...).
  Acum, oboseala a trecut aproape pt toata lumea, dar amintirile legate de oameni, locuri, evenimente vor starui mult timp de-acum inainte in mintea, si mai ales, in inimile noastre, facindu-ne sa ne simtim mai speciali, si norocosi in acelasi timp, ca avem bafta de a apartine unei astfel de comunitati, nu?... cel putin, eu asa simt... si sint inca euforic, in urma acestei experiente impartasite cu voi, atit de euforic, si fericit, incit trebuie sa-mi storc bine "neuronul" pt a-mi aminti care au fost factorii de stres din timpul actiunii, fiindca au fost...
  Multumesc lui Neli, Tatianei, Elenei, Marianei, Doinei, Laurei, Paulei, Ioanei, Danei, Mihaelei, Ralucai, Codrutei, Danielei, Eugeniei, Juliei, lui Mimi, si nu in ultimul rind lui Florin, care desi a fost cel mai nou membru si-a facut pe deplin datoria (alea, alea...), pentru atitudinea lor pozitiva pe tot timpul excursiei, chiar si in portiunile mai ale "dracului", unde doar prin mobilizare colectiva se putea face fata.
 Bravo, prietenii dragi, noi si vechi, va multumesc ca ati fost intelegatori cu mine, multumesc pt aprecierile voastre din postarile deja existente, si desi ma repet repet, o spun : nu mi-ar fi teama de a face cu voi orice traseu montan din tara, fiindca aveti ambitia, si taria de caracter, de a trece peste greutati, impreuna, ceea ce reprezinta, de fapt, secretul reusitei acestei actiuni.
  Sper sa va revad cit mai curind.

P.S. Fiindca recitind cele scrise deja, am realizat ca tonul post-ului e cam prea serios, vreau sa va povestesc ceva haios, intimplat chiar inainte de a ajunge la Sasca Montana, poate mai indulceste... : am oprit pt o juma' de ora la Sarmisegetuza, pt a vizita ruinele, impreuna cu Codruta si Daniela, iar la casa era sa facem economie, fiindca tipul dupa ce s-a uitat la noi a spus "doua bilete pentru adulti, si unul pentru elevi?"...

julia

• Vizitator
« Răspuns #373 : Marți, 30 August 2011, 20:07 »
Fiecare excursie marca SinglesCamp are farmecul ei si momentele savuroase. Daca cititi topicurile altor excursii (nu e nevoie sa cititi zeci de pagini, doar cele de final la intoarcerea din calatorii) veti vedea ce atmosfera minunata se degaja.

In aceasta noi suntem eroii. Si ca sa inteleaga si cei care ne citesc dar nu au participat de ce suntem asa de patrunsi, diferenta este ca de data asta excursia a fost minunata si inedita prin locatie si peisaj, dar nu numai atit, ne-a solicitat foarte mult fizic si psihic, cum spune Adi.

Experientele prin care am trecut, greutatile depasite, efortul depus, stresul descarcat prin umor si risete zglobii sa rasune toata padurea, atmosfera de intelegere si solidaritate – toate astea leaga oamenii intr-un fel special. Si impreuna cu farmecul naturii si calatoriei, se suprapun si creeaza magia care ne-a amprentat pe toti.

Au fost zile de poveste si povestea am facut-o noi insine. Repet pentru mine excursia a fost cu adevarat o lectie de viata – o spune un om care nu a fost in viata lui pe munte, ci doar la munte – pentru ca in situatii din astea ai ocazia sa-i cunosti pe ceilalti dar mai ales sa te cunosti pe tine insuti.

Am vazut ca toti va doriti revederea, e firesc, si eu la fel, dar eu sunt mai realista de felul meu si imi dau seama ca nu o sa se intimple prea curind lucru asta oricit de tare mi-as dori. De aceea va invit sa nu stam deoparte unii de altii si sa ne ciocnim din cind in cind prin topicuri pe paginile forumului. Eu va am pe toti cu mine aici in calculator si in suflet si mi-e tare tare drag de voi ...

Offline Daniela Cornea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #374 : Marți, 30 August 2011, 20:57 »
P.S. Fiindca recitind cele scrise deja, am realizat ca tonul post-ului e cam prea serios, vreau sa va povestesc ceva haios, intimplat chiar inainte de a ajunge la Sasca Montana, poate mai indulceste... : am oprit pt o juma' de ora la Sarmisegetuza, pt a vizita ruinele, impreuna cu Codruta si Daniela, iar la casa era sa facem economie, fiindca tipul dupa ce s-a uitat la noi a spus "doua bilete pentru adulti, si unul pentru elevi?"...
[/quote]( Hadrian spuse )

...mda, prietenii stiu de ce :D

...vad ca nu te-ai putut abtine, Viperinule :P :P