Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 101558 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hadrian

• Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #300 : Luni, 29 August 2011, 08:08 »
... spre chei, primele "balcoane"(nu va ginditi la prostii), Cheile, o grota "gaunoasa"...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #301 : Luni, 29 August 2011, 08:20 »
... spre alte minunatii, alte "balcoane", care mai de care mai spectaculoase...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #302 : Luni, 29 August 2011, 08:22 »
... trecerea Nerei prin vad...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #303 : Luni, 29 August 2011, 08:26 »
... "La Cirlige", cele mai "interesante" "balcoane", unde trecerea se face pe "lanturi', de fapt niste cabluri foarte rezistente, fixate in stinca...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #304 : Luni, 29 August 2011, 08:30 »
...un copac "indragostit" de-o stinca, intoarcerea la "civilizatie", si odihna... noapte buna...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #305 : Luni, 29 August 2011, 08:41 »
  Cred ca descrierea emotiilor si impresiilor personale a participantilor ar putea descrie mult mai bine cum s-a "simtit" "actiunea Vipera", asadar incurajez persoanele care "le au" cu scrisul, sa le impartaseasca cu ceilalti... 

Spunea cineva ca aceasta excursie a fost o adevarata lectie de viata... asa am simtit si eu... si sint foarte incintat, si multumit, de toate persoanele participante la trasee... nu mi-ar fi teama sa fac cu voi, din nou, orice traseu montan din tara. Ati fost curajoase, ambitioase si intelegatoare, chiar daca "cutia de viteze" a fiecareia nu avea acelasi numar de "trepte".

Va multumesc, va felicit, si sper sa ne mai mobilizam si la alte actiuni SC, asemanatoare...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #306 : Luni, 29 August 2011, 09:11 »
    Bun venit, tuturor! Stiu ca a fost o excursie minunată, antrenantă, plină de    surprize plăcute, stiu aţi văzut locuri de o incredibilă frumuseţe, stiu ca v-aţi împrietenit, aţi format o echipă şi că amintirile sunt de neştres... Mă bucur sincer pentru reuşita excursiei şi pentru că ne-aţi împărtăşit şi nouă impresiile voastre. :)

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #307 : Luni, 29 August 2011, 09:27 »
Foarte frumos!

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #308 : Luni, 29 August 2011, 09:45 »
Vreau sa le multumesc tuturor participantilor pentru placerea de a-i fi cunoscut si bucuria de a impartasi impreuna cu niste oameni minunati aceasta experienta unica.
Dar am si citeva multumiri mai “multumitoare” decat celelalte, asa ca o sa multumesc inca o data:

-lui Mimi – “micul ghid” pentru ca mi-a aratat cum sa merg pe munte si a avut grija de mine

Am si pt Gigi o urare de bine, calda, prieteneasca: “Vedea-te-as pe Cheile Nerei !!”

Ma bucur ,Julia ,ca te-am putut ajuta,am facut-o din toata inima!

julia

• Vizitator
« Răspuns #309 : Luni, 29 August 2011, 10:26 »
Am si eu un cadou pt voi: va invit sa retraim inca o data trei zile de poveste.

Cu drag,
Iulia

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/r7iEEkuGqzE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #310 : Luni, 29 August 2011, 11:23 »
Nu sunt maiastra in ale descrierilor si povestirilor, in plus intamplarile de acolo s-au succedat intr-o ordine nefiresc de rapida... Timpul parca s-a comprimat in Cheile Nerei, iar asta nu demonstreaza decat ca tot ce e frumos, din pacate dureaza prea putin. Inca sunt in faza de recapitulare si aranjare pe fisiere a celor petrecute...

Oboseala drumului parcurs pana acolo si inapoi acasa (14 ore dus si 16 ore intors), a fost compensata de frumusetea si incarcatura emotionala a unor locuri care nu mi-a fost dat s-o mai traiesc pana acum. Natura salbatica, in care, slava Domnului, omul si civilizatia inca nu si-au pus amprenta in mod distructiv, ...peisaje absolut mirifice, in care mi-ar fi placut sa zabovesc mai mult, dar din pacate timpul nu ne permitea...
Cuvintele nu sunt suficient de cuprinzatoare pentru a reda cele vazute si traite acolo, iar sintagma "colt de rai", credeti-ma pe cuvant, este cat se poate de reala si adevarata...

La fel ca pe Ceahlau, am avut surpriza de a cunoaste persoane absolut minunate, pe care sper sa le reintalnesc cat mai curand.

Gazdele noastre au fost perfecte: binevoitoare, atente si rabdatoare la toate pretentiile pe care le-am ridicat. Ghidul a fost mai mult decat tolerant cu o diversitate atat de mare de temperamente (lucru deloc usor! ;)), si-a indeplinit cu succes greaua misiune de a ne conduce pe un traseu total necunoscut, chiar si pentru el, si de a ne readuce inapoi la baza, cu toate partile componente la noi, si pe deplin satisfacuti de cele vazute si intalnite.

As descrie aceasta experienta numita "Cheile Nerei" in cateva cuvinte care spun totul: provocare, splendoare, uimire, satisfactie deplina...

Va imbratisez cu mult drag pe toti si sper sa ne reintalnim cat mai curand. :-*
Dupa ce-mi mai revin din incantare si oboseala sau din oboseala incantatoare in care ma gasesc la ora asta, voi trimite si eu poze.

Astept si eu poze de la voi, pe adresa de email:  lauramihalache35@yahoo.com

P.S. Draga mea "leoaica" Tatiana. :-* In aparatul tau foto erau niste poze unice cu mine, infatisandu-ma cocotata la inaltime, pe cablurile unei punti din lemn avand scandurile lipsa, care demonstrau cutezanta de care am dat dovada in excursia asta. ;D Daca nu mai ai acele poze, va trebui sa ne reintoarcem in Cheile Nerei, sa-mi faci altele, pentru ca oricum ai devenit experta in catarari pe stanci, treceri prin apa, sarituri si incalecari de trunchiuri de copaci si alte obstacole iesite in cale... ;D ;)

Neli, e extraordinar ce am primit de la tine.  :D Poate n-ar strica sa pui si aici ceva asemanator,... poate nu cu fetele noastre atat de vizibile, sa se bucure si altii de minunile vazute si sa inteleaga toata lumea ce grozavi si temerari am fost, cei care ne-am incumetat sa parcurgem asa un traseu  ;) :-*

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #311 : Luni, 29 August 2011, 11:42 »
Iulia, este superb ce ai facut! :)...Trei zile intr-o lume de poveste de care imi va fi dor...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #312 : Luni, 29 August 2011, 12:12 »
@Julia - Nota 10 pt filmulet, m-a lasat fara cuvinte, si totusi... nu stiu... regulamentul SC permite rasucirea atit de brutala a cutitului, in inima celor ce nu au putut participa?... glumesc, bineinteles, inca o data felicitari.

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #313 : Luni, 29 August 2011, 12:22 »
@Julia - Nota 10 pt filmulet, m-a lasat fara cuvinte, si totusi... nu stiu... regulamentul SC permite rasucirea atit de brutala a cutitului, in inima celor ce nu au putut participa?... glumesc, bineinteles, inca o data felicitari.

Bine punctat, Adrian! :-w

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #314 : Luni, 29 August 2011, 12:23 »
Si eu iti multumesc ,Julia, pt. filmulet si incerc sa atasez citeva dintre "creatiile" mele.
Pasul 1:Clisura,prima uimire...