Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102693 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

hadrian

• Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #75 : Vineri, 29 Iulie 2011, 12:12 »
@DanaC - ma bucur ca "te bagi" si tu, frumusetea traseelor o sa merite efortul depus si oboseala acumulata. Nu cred ca e chiar nevoie sa faci "antrenament" inaintea "actiunii Vipera". Nu va fi usor, dar nici nu trebuie sa fi sportiv ca sa termini traseul.
  Batul de tracking (din poza) l-am cumparat de la un magazin de articole sportive de la mine din oras (Tg.Mures), a costat 27 lei, nu-i chiar ieftin, dar oricare alt bat gasit prin alte magazine, era mai scump, si nici nu avea atitea "dotari". E chinezarie, dar pare destul de ok, si solid. Daca te intereseaza pot sa-ti iau si tie, dar sa am siguranta ca nu te razgindesti (eu am deja, si nu prea ma dau banii afara din casa)... 

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #76 : Vineri, 29 Iulie 2011, 12:36 »
Adi, pana la ce data se pot vira banii?...locurile nu mai pot fi suplimentate, daca se mai trezesc eventuali doritori ?...eu abia saptamana viitoare pot sti sigur daca voi putea merge...si cu siguranta voi merge si pe traseul cu vipere...

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #77 : Vineri, 29 Iulie 2011, 12:51 »
Multumesc mult hadrian si pentru organizare si pentru oferta de "cumparaturi". Nu stiam ca esti din Targu Mures si ma gandeam ca ma duc tintit dupa bat. Cum oricum am o sesiune de cumparaturi si pentru ghete o sa ma uit si  dupa acest accesoriu. Numai in cazul, putin probabil cred,  in care nu o sa gasesc o sa apelez la tine. Mai vorbim pana la plecare oricum.
Ziceam de antrenament fiindca sunt o persoana cu  vocatia  sedentarismului. Dar cum a venit vara mai  un strand, mai un mers pe jos.. Sper doar sa nu trageti de mine pe acolo.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #78 : Vineri, 29 Iulie 2011, 13:19 »
Laura, iti raspund eu. Samiza mi-a transmis lista celor 10 inscrisi si confirmati. Pe care i-am si anuntat pe forum. Pe langa acestia mai sunt inca 3-4 in expectativa. In corpul 1 de cladire sunt 14 locuri, iar in cel de-al doilea, acolo unde am stat noi, inca 6. In prima faza am rezervat doar corpul 1, dar vazand ca numarul celo inscrisi este destul de mare, am rugat-o pe d-na Ana sa ne retina si cele 6, asta pana saptamana viitoare cand am sa-i dau un raspuns ferm in ceea ce priveste rezervarea finala. Deci pana saptamana viitoare cred ca este ok cu inscrierile, asta in conditiile in care nu vor achita in aceasta perioada inca 10 persoane. Inca o extindere peste 20 nu mai este posibila, iar in imediata apropiere nu mai sunt alte pensiuni.

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #79 : Vineri, 29 Iulie 2011, 13:45 »
Multumesc, Gigi...Voi da un raspuns sigur cat pot de repede.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #80 : Vineri, 29 Iulie 2011, 15:53 »
@Fortuna - Ar fi super sa te alaturi si tu grupului de entuziasti ai actiunii. N-am fost pe faza cu raspunsul, dar vad ca Gigi imi "pazeste spatele" (mersi Gigi), oricum el era cel mai in masura sa-ti raspunda, fiind organizatorul, eu fiind doar "ghidul" si responsabilul actiunii.
  "Traseul cu vipere"? Suna cam infricosator, si nu va fi chiar asa... Nu cred ca viperele din muntii Aninei o sa stea aliniate pe traseul "greu", dindu-ne "onorul", ca o garda de onoare... Ele sint pe acolo, putem fi siguri de asta, dar nu cred ca vom reusi sa vedem macar vreuna, sint destul de "timide", se retrag repede cind vad oameni, si nu ataca decit ca masura de autoapare. Cu niste minime masuri de precautie, vom fi in siguranta, dar despre asta va voi povesti la "locul faptei".

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #81 : Vineri, 29 Iulie 2011, 18:56 »
Lista certa de pana acum:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. prietena Codru
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca

"MarianaN"este Mariana Neacsa?(prietena cu subsemnata?)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #82 : Vineri, 29 Iulie 2011, 19:25 »
Ele sint pe acolo, putem fi siguri de asta, dar nu cred ca vom reusi sa vedem macar vreuna, sint destul de "timide", se retrag repede cind vad oameni, si nu ataca decit ca masura de autoapare.

Am auzit ca din cauza caniculei devin destul de agresive...Sper si eu sa nu fim "incantati" de prezenta lor :)

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #83 : Vineri, 29 Iulie 2011, 19:39 »
      Oricum , foarte frumos , cu sau fara vipere.
      Mai c-as merge si eu. Ma gandesc ce program am in luna august si anunt daca merg sau nu.
      In cazul ca nu mai sunt locuri ar exista varianta de cort?
      Pe Nera se face cumva si rafting?

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #84 : Vineri, 29 Iulie 2011, 19:44 »
@Fortuna - Nu chiar... viperele sint fiinte cu singe rece, care intradevar au nevoie de caldura soarelui ca sa traiasca, de aceea lenevesc destul de des pe pietre expuse la soare, dar cind vremea e prea caniculara, e prea mult pt ele, si se retrag in zone umbroase, asa ca nici o grija in privinta lor. Oricum, m-am informat despre cum trebuie asigurat primul ajutor in caz de muscatura, si voi fi pregatit (mai putin cu ser antiviperin, care are regim special si este detinut doar de unitati Salvamont, si citeva, foarte putine, spitale).
  Statistic, nu am gasit cazuri de muscatura de vipera, in tara noastra, in ultimii ani. Fa-ti griji mai mari pt febra musculara cu care e posibil sa te alegi "dupa", decit de serpisorii aia.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #85 : Vineri, 29 Iulie 2011, 19:55 »
@Carmenus - Loc de campare in apropierea pensiunii nu este, si nu stiu daca proprietarii pensiunii ar permite amplasarea unui cort in curte, dar cel mai important este faptul, asa cum am repetat de citeva ori, aceasta excursie e mai "altfel", si ar putea fi afectata reusita ei, prin suplimentarea numarului participantilor, cind ea este deja planificata, si organizata pt un anumit numar de oameni.
  Locuri sigure de campare in zona, dar nu aproape de pensiune, sint la Cantonul Damian, si la Pastravarie, fiecare dintre ele situate pe cite unul din cele doua trasee planificate.
  Rafting se face pe Nera, dar doar primavara, cind debitul riului este suficient de mare.   

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #86 : Vineri, 29 Iulie 2011, 20:04 »
     Ok! Am inteles . In functie de ce va fi la servici confirm sau nu prezenta . Cert este ca vreau sa vin . Am trecut mai demult prin zona si mi-a placut . Merci Hadrian.

Offline mihaela_m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #87 : Vineri, 29 Iulie 2011, 21:54 »
Mai primiti un excursionist? Eram convinsa 50 % dar Floarea Soarelui mi-a convins si  cealalta jumatate. Are o putere de convingere fata asta!

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #88 : Vineri, 29 Iulie 2011, 22:16 »
eu sunt , eu sunt Floarea Soarelui. Fii binevenita, Miha!!!!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #89 : Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 07:02 »
Completez lista:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. prietena Codru