Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102695 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

hadrian

• Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #60 : Marți, 26 Iulie 2011, 04:08 »
@micaela  - ok, scuze, am interpretat gresit, dar ce-i scris nu mai pot sterge, asa ca la urmatoarea actualizare a listei voi face modificarea necesara.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #61 : Marți, 26 Iulie 2011, 09:18 »
 :) nu-i bai, am vrut doar sa inlatur o posibila neintelegere...  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #62 : Marți, 26 Iulie 2011, 09:30 »
Adrian, pana acum au platit si deci confirmat ferm 5 persoane cu tine 6.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #63 : Marți, 26 Iulie 2011, 18:36 »
Platesc si eu miine,nu ma lasati acasa!

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #64 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 18:20 »
Gata,am platit!Care mai e situatia cu inscrisii,fiindca am o prietena care ar vrea sa vina si ea!

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #65 : Joi, 28 Iulie 2011, 04:08 »
@Mimi - Eu o sa actualizez lista cu participantii (platitori), cind o s-o primesc de la Gigi. Nu mai fac liste pe baza dorintelor (nici macar a intentiilor exprimate), fiindca se creeaza confuzii, si primesc reclamatii.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #66 : Joi, 28 Iulie 2011, 04:34 »
Pt cei care se incumeta si la traseul "greu", atasez aici o poza cu batul de tracking pe care mi l-am cumparat chiar in acest scop. Dificultatea unor portiuni din traseu, cit si lungimea lui, fac ca acest accesoriu sa nu fie chiar un moft. Batul este telescopic (55-130cm), si are citeva chestii pe care nu le-am vazut la alte bete, si le consider utile :
- virf metalic pt portiuni stincoase, si virf cauciucat pt carari
- "ciuperca" demontabila, pt trasee inzapezite
- arc interior de amortizare
- busola
- lanterna cu pozitie reglabila
  Repet promisiunea, facuta intr-un post anterior, ca voi "confectiona" la fata locului, pt cei ce nu vor avea bete, unele din lemn. Nu vor fi atit de usoare, si practice, ca cel prezentat, dar vor fi foarte utile.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #67 : Joi, 28 Iulie 2011, 07:38 »
Lista certa de pana acum:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. prietena Codru
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca

Mai sunt inca 10 inscrisi, din care 3 au confirmat ca vin, urmeaza sa achite in 2-3 zile si 2 care au anuntat ca nu pot veni in acea perioada. Cu cei trei s-ar ajunge la 11 participanti, din 14 + 6 locuri disponibile. Urmeaza sa iau legatura azi cu ceilalti 5 inscrisi pentru a stii daca urmeaza sa participe sau nu, apoi am sa refac lista. Am sa va tin la curent cu inscrierile si respectiv rezervarile, pt a stii cand acestea se apropie de final.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #68 : Joi, 28 Iulie 2011, 18:49 »
  Desi mai sint vreo 4 saptamini pina la "actiunea Vipera" (glumesc, vroiam sa zic Cheile Nerei), as dori sa stiu citi (si cine, nominal) dintre cei din lista actualizata, se incumeta la traseul "greu". As dori ca aceasta optiune sa fie exprimata de fiecare persoana in parte, cit si de persoanele ce vor mai fi inscrise pe lista finala, pina ce Gigi va anunta inchiderea ei. Voi avea nevoie de aceste informatii pt a pregati cit mai bine parcurgerea traseului.
  Va multumesc.

P.S. Mimi, la tine nu mai este necesara exprimarea optiunii, fiindca ai facut-o deja, in repetate rinduri, nu?... 

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #69 : Joi, 28 Iulie 2011, 19:15 »
stiam ca o surpriza, atrage alta surpriza. dupa "vipera", "simplifici" traseul?  :D
glumesc, desigur ... adevarat :D
nihil sine deo

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #70 : Joi, 28 Iulie 2011, 20:21 »
Doina si cu mine ne incumetam la traseul greu. E mai greu ca pe Transfagarasan??? Si mai avem nevoie de 4 buc "bratari" de picioare. Bete avem, pelerine este, rucsaci este, bocanci asemenea, voie buna sa fie. Multumim

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #71 : Joi, 28 Iulie 2011, 20:45 »
@Neli - Da, traseul va fi ceva mai greu, dar nu cu mult, in schimb, ce-l face mai "altfel" e durata parcurgerii lui, cam 8 ore (daca totul e ok), si mai ales "variatia" traseului, de la carari lejere, pina traversari de vaduri, si chiar poteci suspendate deasupra Cheilor, fiind chiar si o mica portiune unde ne vom ajuta de lanturile pironite in stinci, pt a trece.
  Nr "bratarilor" lasa-l pe seama mea, eu voi numara picioarele participantilor la traseu, si poate pun si citeva de rezerva, pt incheieturile miinilor celor care, epuizati, termina "in patru labe"... nu fugiti, am glumit.

P.S. Mi-a placut "inventarul" cu... "este".

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #72 : Joi, 28 Iulie 2011, 22:55 »
Deci, este 4 picioare (in continuarea inventarului) si speram sa ramanem fiecare pe cele 2 ale sale pana la capat. Si, da, stiu, am mai facut cheile Nerei, tinandu-ma de cabluri suspendata in aer, iar pe urma prin apa repede si rece dar nu mai adanca decat pana la glezna, numai ca era cu peste 20 de ani in urma. Dar la urma urmei eu de ce n-as face un nou "Dupa 20 de ani"?

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #73 : Vineri, 29 Iulie 2011, 08:56 »
  As ruga persoanele participante, care au mai mult de un bat de tracking, sa le aduca si pe cele "extra", pt a le imprumuta celor care nu vor avea. Un bat/persoana e suficient, si sint chiar inutile doua bete, pt portiunile cele mai dificile, unde e necesar sa ai o mina de sprijin libera.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #74 : Vineri, 29 Iulie 2011, 11:33 »
Si eu ma inscriu la traseul "Vipera". Incerc sa ma antrenez pana atunci. Si sa imi iau ce mai lipseste din echipament. De unde ti-ai luat bat hadrian?