Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
radu:
pentru a doua masina din bucuresti pot sa imprumut un gps si recomand sa plecam impreuna din bucuresti nu pot sa promit ca plecam mai devreme de ora 14 dar incercam oricum am facut bucuresti timisoara de multe ori si pot garanta ca ajungem in siguranta indiferent de ora la care ajungem, asta e o alta problema
DanaC:
Ii rog pe cei din Bucuresti sa se gandeasca totusi si la varianta microbuzului. Traseul nu e unul usor pentru soferi, poate nu este momentul sa ne demonstram ca putem conduce pana acolo. In plus, in microbuz mai stam de vorba, ne mai cunoastem. De altfel 4 oameni intr-o masina este chiar inconfortabil.
Pentru ca este prima mea excursie SC, chiar nu stiam ca deplasarea are asa grad mare de libertate si exista riscul sa plecam "la volan".
admin:
Tatiana mi-ai luat o piatra de pe suflet, acum inainte de culcare....
Radu, sper ca nu le pui la dispozitie un gps cu karaoke, va fi nevoie sa fie atenti si la drum....
Tatiana:
Dana, si la mine e prima excursie. Si eu prefer microbuzul din aceleasi motive ca si tine. Totusi o sa ma supun majoritatii. O sa ne descurcam intr-un fel sau altul pentru ca ne dorim sa fugim de Bucuresti si sa ajungem in locurile acelea de basm .
Ce-ar fi sa facem un apel pentru microbuz pana nu e prea tarziu: bucuresteni, cine e pentru microbuz?
Microbuz
1. Tatiana
2. Dana C
......
PS Pot sa conduc pana acolo si pot si fara GPS (multam pt oferta Radu dar eu nu ma pricep la tehnica asta pt ca sunt in tara mea, stiu sa citesc si sa vorbesc :D. Daca mergem cu masinile personale as dori o plecare de dimineata pe care sa o putem facem agale spre Timisoara
hadrian:
Trasee pt cei care nu au GPS (desi se poate imprumuta unul si isi usureaza munca):
1. Piatra Neamt > Bicaz > Lacu Rosu > Gheorgheni > Sovata > Tg.Mures > Turda > Alba Iulia > Sebes > Orastie > Hateg > Otelu Rosu > Caransebes > Carasova > Anina > Ciclova Romana > Ciclova Montana > Ilidia > Potoc > Socolari > Slatina Nera > Sasca Montana
2. Bucuresti > Pitesti > Craiova > Dr.Tr.Severin > Orsova > Moldova Veche > Moldova Noua > Stinapari > Sasca Montana (acest traseu e mai usor decit cel prin Orsova spre Herculane, care e mai sinuos, chiar daca, poate, un pic mai scurt)
3. Arad > Timisoara > Deta > Moravita > Oravita > Racasdia > Slatina Nera > Sasca Montana (acest traseu e mai direct decit cel sugerat anterior, prin Caransebes)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă