Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (37/81) > >>

NeliTTT:
ok, multumesc. Am sa-mi notez, atunci, nr. tau de tel. Parca era mai sus pe undeva. Sa ne vedem sanatosi

admin:
DanaC, iti raspund si eu. Varianta cu microbuzul din Bucuresti nu a cazut, o sa vedem toate optiunile participantilor si marti dimineata, tragem o linie si analizam cea mai buna varianta. Astfel incat toata lumea sa fie multumita.
Pentru cei din Bucuresti eu va propun totusi microbuzul. Mai analizati odata. Nu cred sa nu putem negocia  mai jos si sa obtinem un tarif bun pt traseul asta. Cu doamna de la pensiune va spuneam ca am sa discut si o sa incerc sa o determin sa ne faca o facilitate apropiata de gratuitate pt sofer. Avem maine o zi intreaga de gandire.
Doar ca trebuie sa fie intr-un fel unanimitate pt cei care vin de acolo, pt a putea micsora la maxim costurile/persoana.

Tatiana:
Scuze pt lipsa de pe net din ultimele ore.

Daca nu se intruneste numarul optim pentru microbuz,  imi pun la dispozitie masina asa cum am scris anaterior. Este vorba de un Ford Focus Hatchback deci este o masina de 5 locuri unde 4 pot chiar dansa ;).
Intrucat sunt noua printre voi, oricine este bine venit in "tura" mea dar imi trebuie un copilot de nadejde, care sa stie macar cand si unde trebuie sa ajungem ;) pentru ca nu am GSM !

daca poza postata de Julia si informatia data de Nelli reprezinata crunta realitate care ne astepata, probabil o sa fiu prima care renunta de pe acum la traseul greu si o sa multumeasca cu a lenevi in aer liber cu vreo carte in mana, pentru a nu incurca pe altii.

Numarul de telefon l-am postat pentru toata lumea dar mai ales pentru cei care ar dori sa meaga cu mine (Julia, tu esti prima pe lista)

NeliTTT:
Tatiana, doar nu te sperie o "barfa". Eu am mai facut traseul asta, si aveam... he he he.... 20 de ani pe atunci. Pe mine asta ma determina mai mult. O sa vreau sa-l fac si in conditiile de azi. Hai sa vezi ca o sa poti.

Tatiana:
Nelli draga, eu mi-s leoaica deci functionez pe principiul "daca vreau, pot"! Totusi, parca  in ultimul timp incepe sa mi se mai ploeasteasca coama si devin mai modesta ;). Om trai si om vedea!Multumesc frumos de incurajari!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă