Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
hadrian:
Localizarea pensiunii Dora:
Pensiunea Dora, unde vom fi cazati, se afla aproape de intrarea in Sasca Montana. Dupa traversarea podului peste piriul Nera, incepe zona cu case, iar pe partea stinga a strazii principale se va vedea o straduta, imediat dupa biserica. Primul corp de cladire a pensiunii este chiar vizavi de biserica (practic, la coltul format de strada principala si straduta, culoare galbuie), iar corpul al doilea al pensiunii (cel mare) se afla imediat dupa biserica, fiind o vila alba cu lemn si piatra.
Eu cred ca e usor de gasi locatia, cu atit mai mult cu cit exista si un panou publicitar al pensiunii Dora, chiar la strada principala.
Cum se ajunge la Sasca Montana am descris in comentariul anterior, asa ca sper ca vor fi probleme cu sosirea la destinatie.
Sa ne vedem cu bine acolo.
Tatiana:
Multam pentru informatiile postate Adrian. Foarte utile. O zi buna si La multi ani tututor celor care isi serbeaza azi onomastica!
DanaC:
@Tatiana. Sigur , ne supunem majoritatii. Pana una alta sunt absolut de acord cu tine o data sa plecam cu microbuzul, a doua daca nu avem incotro sa plecam dimineata. Iar de gasit, gasim noi drumul, mai dam un telefon, mai intrebam pe la porti. Eventual luam si o harta! Am eu una rutiera mai noua.
Pentru ca este o zi deosebita, nu o sa fiu pe net prea mult, dar spre seara probabil ca decizia finala se va fi luat.
Mimi:
Eu as fi pt. microbuz. Incerc sa o conving si pe Mariana!
NeliTTT:
Multumesc, Adrian, Esti un tip foarte minutios, se vede. Despre traseul asta ziceam eu din prima, pe asta mi l-am ales, doar ca nu stiam starea drumurilor, ca daca e plin de gropi, prefer sa fie mai lung, numai sa fie bun.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă