Arhiva > Arhiva
Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?
admin:
Super Gabrel! Chiar am mare nevoie de ajutor, pentru ca din pacate timpul pe care-l pot afecta SC este din ce in ce mai putin, oricat as vrea si as incerca...Nu-mi ajunge ziua, poate se va lua si o hotarare de marire a zilei si atunci totul ar fi ok...Am sa te contactez mp.
adria:
cred ca e cazul sa facem ceva
forumul si ideea de singles camp au devenit mai mult o obligatie din partea a foarte putini oameni care mai intra
o fi doar din cauza ineceperii concediilor?
va propun sa ne intalnim macar lunar
am o idee in privinta locatiei: la noi la bloc, cand se face o adunare generala, se inchiriaza o sala de clasa dintr-o scoala de langa noi
ne-a costat cam 30 lei, nu stiu acum daca e acelasi pret acum
ma pot interesa si va pot spune
sau undeva mai in centru, daca sta cineva pe acolo
ce ziceti?
Saturnianul:
@adria, excelenta ideea cu intilnirea lunara. Sunt de acord si o sustin. Si astept si parerea celorlati.
Imprejurarile sunt insa un pic... ciudate pentru mentalitatea romanilor. Ar semana cumva cu intilnirile AA de la americani. Nu e ceva rusinos sa stam unii in fata altora, sa ne povestim problemele, sa ne invingem temerile interioare, sa iesim din zona aceea de siguranta in care ne-am ferecat, motiv pentru care multi dintre noi suntem singuri (inclusiv la mine, recunosc ca acesta e motivul dar ma stradui sa fac pasi in afara acelei zone).
Ar fi un experiment interesant totusi, de la care nu m-as da in laturi. De fapt, cam asta a facut cu noi Gigi la Sibiel iar cei care au fost cunosc experienta. Am retinut faptul ca unii au asemuit-o atunci cu o sedinta si de-aici reticenta unora. E o "tara" obiectiva pe care o purtam in noi si ar trebui sa incepem a face diferenta dintre o sedinta si o discutie de grup la care participam pentru ca asa vrem, nu pentru ca asa trebuie.
Deci, citi dintre voi sunteti receptivi la ideea @adriei dragilor? Aveti curajul sa stati in fata "clasei" si sa spuneti "poezioara" voastra? Dar de data asta sa ne organizam singuri? :)
silviu:
--- Citat din: saturnianul ---Aveti curajul sa stati in fata "clasei" si sa spuneti "poezioara" voastra?
--- Terminare citat ---
da, dar as veni si cu mama, sa simt din nou emotiile sedintei cu parintii.
mai bine stabilim ca loc de intalnire un local (restaurant, terasa, cafenea, bar) din centru si ne vedem acolo in fiece joi la ora 18, de exemplu. pe vremuri, cand eram ceva mai tanar si membru cotizant al unui club de pescuit, ne intalneam o data pe saptamana intr-un local, beam o bere, doua, maxim noua si depanam povesti pescaresti. fara obligativitatea iesirii "la tabla" si fara sa recitam poezia vietii.
Ayouni:
de acord cu ante vorbitorul! e vara e soare si cald vrem la terasa la aer si suc de hamei! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă