Arhiva > Arhiva

Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?

<< < (6/20) > >>

admin:
Multumesc Emma! Dansul si petrecerea sunt doua elemente de socializare a singles, insa trebuie gasit cadrul potrivit pentru a organiza asa ceva. Ce-mi spui tu ca tarif de intrare si conditii, este mai mult decat exceptional, dar sau este in faza de promovare sau costurile sunt sustinute din altceva. Dar asta chiar nu conteaza daca se poate obtine un astfel  de pret. Tinem legatura!

Cristaly:
Mult succes admin si putere de munca!
Sper ca si partea de nord si nord-est a tarii va face parte din proiect, exista si aici locuri frumoase si oameni minunati.

Crista:
Salut emma ! deci esti din cluj si tu.si mai in cunostinta de cauza decat mine in ceea ce priveste o comunitate singles pe aici.oare cam cati suntem inscrisi aici pe forum  ,eventual sa ne intalnim? o sa caut sectiunea "cluburi" mentionata de admin

admin:
Emma este plecata in State, se intoarce undeva la jumatatea lui iulie. Mi-a mai scris cateva Emailuri, se interesa de noi si de urmatoarele tabere.

gabrel:
Buna seara admin,

Eu voi sta pe acasa mult timp de acum inainte. Daca pot ajuta cu orice acest proiect, cu mare placere. Asa as face ceva util si nu mi-as pune parul pe moate. Am lucrat in consultanta, manager de proiect si ERP competence manager, peste 10 ani si am mare experienta in lucrul cu oamenii. Multumesc,

O seara frumoasa

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă