Arhiva > Arhiva
Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?
pe_jumate:
@silviu: e tare atragatoare ideea ta.. un loc si o zi anume /ora aproximativa .. fain si nerestrictiv!
totusi, sunt multi dintre noi legati de programul de munca, de parinti, de copii.. si trebuie sa putem fi deschisi si pentru acestia..
ce optiuni am avea ca "loc" si "orar"?
Ayouni:
--- Citat din: adria din Miercuri, 16 Iunie 2010, 21:11 ---cred ca e cazul sa facem ceva
forumul si ideea de singles camp au devenit mai mult o obligatie din partea a foarte putini oameni care mai intra
o fi doar din cauza ineceperii concediilor?
va propun sa ne intalnim macar lunar
am o idee in privinta locatiei: la noi la bloc, cand se face o adunare generala, se inchiriaza o sala de clasa dintr-o scoala de langa noi
ne-a costat cam 30 lei, nu stiu acum daca e acelasi pret acum
ma pot interesa si va pot spune
sau undeva mai in centru, daca sta cineva pe acolo
ce ziceti?
--- Terminare citat ---
salut adria si a ta idee, dupa cum ai vazut renovata si adaugita intre timp; suna mai fain undeva la aer. ca un raspuns la primul tau rand, pentru mine nici forumul si nici conceptul SC nu sunt o obligatie, ci o placere. eu lucrez cu cifre si cu diverse sisteme calculator 100% din zi: a avea altceva la care sa ma gandesc in timp ce lucrez, unde sa evadez mintal, intr-o lume paralela cu munca, cum este pe moment SC forum, inseamna o terapie, este ca o salteluta de amortizare. si ambele convietuiesc armonios impreuna, nu se exclud, au o influenta benefica una asupra celeilalte. imi stimuleaza activitatea si creativitatea. :)
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 17 Iunie 2010, 01:21 ---
Ar fi un experiment interesant totusi, de la care nu m-as da in laturi. De fapt, cam asta a facut cu noi Gigi la Sibiel iar cei care au fost cunosc experienta. Am retinut faptul ca unii au asemuit-o atunci cu o sedinta si de-aici reticenta unora. E o "tara" obiectiva pe care o purtam in noi si ar trebui sa incepem a face diferenta dintre o sedinta si o discutie de grup la care participam pentru ca asa vrem, nu pentru ca asa trebuie.
:)
--- Terminare citat ---
sedinta!!! hai sa fim seriosi, multi cosmetizeaza acest concept cu un termen anglo-saxon si toata lumea e fericita ca "a fost la un team building sau staff meeting", in fond ideea este aceeasi. e vorba tot de o sedinta! sustin in continuare, la inchegarea unui grup este necesara o astfel de prezentare, tocmai pentru a permite participantilor sa se cunoasca intre ei, pentru a afla un pic mai mult unii despre ceilalti. cunoastere foarte folositoare dupa acest prim stadiu, pentru ca stim deja pe ce teren mergem si cu cine. a propos, aceasta este parerea mea si atat. ;)
Saturnianul:
@Ayouni, n-am inteles prea bine daca esti de acord cu mine sau nu, dar nu asta are importanta. Important e ca trebuie sa aflam un pic mai mult unii despre ceilalti, indiferent daca o facem intr-o sala de conferinta, stind pe bordura, la terasa, la iarba verde pe patura sau in virf de munte.
Cit despre sedinta si intilnire de grup, sa zic clar care e pentru mine diferenta intre cele doua. Sedinta e o adunare la care te duci fiindca TREBUIE si de NEVOIE, indiferent cu ce denumire este cosmetizata. Intilnirea de grup e aia la care te duci fiindca VREI si de PLACERE. Mediile in care se desfasoara oricare din cele doua sunt irelevante. Te poti afla la sedinta si daca esti pe o pajiste cu cosul de picnic in fata si paletele de badminton alaturi ;)
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Joi, 17 Iunie 2010, 12:35 ---
--- Citat din: saturnianul ---Aveti curajul sa stati in fata "clasei" si sa spuneti "poezioara" voastra?
--- Terminare citat ---
da, dar as veni si cu mama, sa simt din nou emotiile sedintei cu parintii.
mai bine stabilim ca loc de intalnire un local (restaurant, terasa, cafenea, bar) din centru si ne vedem acolo in fiece joi la ora 18, de exemplu. pe vremuri, cand eram ceva mai tanar si membru cotizant al unui club de pescuit, ne intalneam o data pe saptamana intr-un local, beam o bere, doua, maxim noua si depanam povesti pescaresti. fara obligativitatea iesirii "la tabla" si fara sa recitam poezia vietii.
--- Terminare citat ---
Silviu, cum ii spuneam si lui @Ayouni. Nu conteaza ca e restaurant, cafenea sau bar. Se poate transforma tot in sedinta daca ne intilnim pentru ca TREBUIE si nu pentru ca VREM ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă