Multumesc Rodica pt precizari si pt explicatii. Sunt departe, sunt cu un grup care are nevoie de atentia mea 100%. Nu de 80% din capacitatea mea. Imi pare rau, dar si nedrept ca s-a folosit un astfel de moment pt a se discuta in acest fel.
Ce trebuie sa se inteleaga este ca forumul acesta are ca tinta socializarea membrilor SC si informarea cu privire la excursii. Nu este un spatiu de spalat rufe, nici de atacuri intre useri. Masurile de ban sau de stergere a conturilor sunt actiuni normale si firesti in conditiile in care vad ca lumea nu respecta regulile casei. Indiferent de cine a gresit, nou sau vechi. Imi pare rau cand trebuie sa fac asta si nu pot decat sa fiu mirat cand aud de frustrari legate de filtrarile facute. Regulile sunt clare, la fel si tinta acestei platforme, fiecare user cunoaste CASA si tot ce tine de ea.
Proiectul asta e ceva de suflet si fac totul cu pasiune si responsabilitate. Filtrarea, interventia in situatii care afecteaza SC sunt responsabilitati, asa le tratez. Nu pot permite in grupuri prezenta persoanelor care au nevoie de usi deschise in miezul noptii pt impamantari, ale unora care au mereu de comentat la cei din jur...
Asa ca indiferent cat sunt de atacat de astfel de persoane, cat de multa frustrare le produc pt ca nu-i las sa se joace aici cum vor, imi asum riscurile si fac ca regulile de bun simt sa fie respectate.
Silviu, ai fost de la inceput aici, ai fost sarea si piperul de multe ori, dar imi pare rau, asa cum ii explicam rational si Dianei, nu permit atacul la alte persoane. Si eu sunt o persoana de aici. Nu ne-am cunoscut, nu ne-am intersectat vreodata, imi pare rau ca emiti lucruri fara sa ma cunosti si fara sa stii cam ce fac eu in excursii. Nu stii probabil ca stau mai mult de 150 zile pe an plecat, ca de multe ori intre o excursie si alta ma odihnesc doar cateva ore.
Nu stii probabil ca sunt oameni care vin cu mine in vacante de 5 ani (chiar si amica ta Diana facea parte din acestia), nu stii ca lumea care e lume se intoarce intotdeauna cu placerea reintalnirii. Si nu stii, nu-ti dai seama probabil cat inseamna pt un om care stie ca face totul sa fie lumea multumita si bucuroasa, sa se trezeasca atacat fara sa inteleaga de ce.
Raspund astfel tuturor celor care se intreaba de ce nu mai scrie Silviu, ce s-a intamplat si cu ce am suparat-o atat de rau pe Diana....I-as putea raspunde direct si ei, ar fi poate chiar bine sa stie ca inteleg foarte bine cauza pt supararea ei. Dar nu cred ca are rost, mai bine sa creada ca nu pricep...si nu vad.