Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 632130 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dianna

• Vizitator
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #2175 : Vineri, 14 August 2015, 13:14 »
silviu, n-o sa-ti vina sa crezi, vei fi socat, dar noi ne-am gandit sa-ti dam in sfarsit berile alea pe care ti le-am promis :)
pregateste-te de plimbare mai intai :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2176 : Sâmbătă, 15 August 2015, 10:42 »
nu sunt socat. voi sunteti niste dragute si mi-ati mai dat si cu alte ocazii o bere-doo.
da' poate va sochez io si va dau o bere ;D
o scurta plimbare nu strica. da' pe la umbra.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2177 : Duminică, 16 August 2015, 09:55 »
am ajuns cu bine...sper ca nu ati fost ingrijorate :)

dianna

• Vizitator
« Răspuns #2178 : Duminică, 16 August 2015, 21:35 »
ba da, am fost, ca intotdeauna, bine ca ne-ai linistit :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2179 : Duminică, 16 August 2015, 21:54 »
pei da, acum puteti dormi linistite.
sa va odihniti bine! :bow:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2180 : Marți, 18 August 2015, 08:12 »
iar plec sa-mi fac de crap. sa fiti ascultatoare si sa nu iesiti din vorba parintilor.
poate ne vedem cand ma intorc si ma socati iar cu vreo 2 beri ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2181 : Luni, 31 August 2015, 11:43 »
iata-ma-s! tot eu, cel vechi :bow:
nu am dat de crap...doar cativa puisori de crap, abia le mijisera mustatile :( vecina a avut bafta incepatorului si a capturat caras dupa caras. dupa ce i-am facut un scurt instructaj (asta e undita, asta e carligul, asta e pluta; daca pune pluta pe lat sau o baga la fund, tragi imediat), s-a pus pe treaba si in 5 minute m-a anuntat: mi-a pus-o pe lat si mi-a bagat-o la fund! cred ca e mare. pana sa ajung cu minciogul la ea, i-a rupt :'( apoi a capatat experienta si a inceput sa prinda carasi la greu :thumbup:
partea proasta a fost ca eu i-am desolzat, desmatat, infainat si prajit; ea a facut mujdeiul.

dianna

• Vizitator
« Răspuns #2182 : Marți, 15 Septembrie 2015, 11:41 »
silviu, stim ca nu-ti imaginai asta, dar duminica ne-am gandit sa te socam cu alea 2 beri :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2183 : Miercuri, 16 Septembrie 2015, 21:05 »
pfuuuuu! ghinion de nesansa :'( in uichend plec iar la o mare pescuiala. zice-se ca acum papa crapul, cand s-a racit apa.
voi fi insa cu gandul alaturi de voi :) s-aveti pofta!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2184 : Marți, 06 Octombrie 2015, 09:48 »
iata-ma! tot eu cel vechi :bow: saru mana pe obraz, fetilii :-* cum a fost berea? amara? :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2185 : Marți, 13 Octombrie 2015, 11:48 »
abia acum am vazut asta:
WTF? Se intreaba cineva de ce nu exista pareri negative ? De sila, preferam sa plecam : "Sorry dianna, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.Imi pare rau Diana, dar stii ca nu pot permite pe forum dispute personale. Mai ales daca afecteaza munca mea."

si io ma intrebam de ce nu mai scriu fetele pe forum :(
cine ma mai socheaza cu berea? :'(

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2186 : Marți, 13 Octombrie 2015, 21:15 »
Corect era sa fie textul complet, Silviu. Sau asa l-ai primit?   
Nu am admis niciodata si nu voi permite dispute personale pe forum. Mai ales cand stiu din ce decurg....
Bannul prietenei tale Silviu vine in urma unor intepaturi continue, repetate, adresate uneia dintre participantele la actiuni si forum...Nu pt observatii la activitatea mea....altfel nu ar fi participat la cel putin vreo 15 actiuni..

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #2187 : Miercuri, 14 Octombrie 2015, 00:14 »
    Se stie ca persoanele singure sunt un pic mai greu de multumit ca altfel nu ar fi singure ....si ca in orice colectivitate  este imposibil sa nu fie nemultumiti ,  deranjant este  cand  cei  nemultumiti  creeaza  o atmosfera incarcata ….....Limbajul Dianei lasa de dorit, nu m-as fi asteptat ....o fi scris intr-o zi in care nu dormise suficient !!!??
    Pentru  fiecare dintre noi viata are valente diferite ,  unora le place sa doarma  si sa-si calculeze fiecare banut, altora  sa danseze ca nebunii toata noaptea , altora  sa colinde in jurul locatiilor unde sunt cazati , altora sa  cante  desi nu au voce…, altora sa rada aproape fara motoiv... si tot felul de “nebunii” daca pot sa le zic asa .
   In concluzie  doamnelor si domnilor daca va place sa dansati sa radeti si sa va distrati  lasati inhibitiile acasa alegeti actiunile care credeti ca vi se potrivesc si va garantez ca pentru 2-3 zile veti trai clipe minuntate impreuna cu ceilalti participanti.
  Sunt  convinsa ca cei care au fost 3 zile la castel  (ultima mea participare) nu ma vor contrazice. :smitten:
  In privinta organizatorilor sunt doi oameni minunati deschisi  la orice  sugestie constructiva .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2188 : Miercuri, 14 Octombrie 2015, 09:55 »
Multumesc Rodica pt precizari si pt explicatii. Sunt departe, sunt cu un grup care are nevoie de atentia mea 100%. Nu de 80% din capacitatea mea. Imi pare rau, dar si nedrept ca s-a folosit un astfel de moment pt a se discuta in acest fel.

Ce trebuie sa se inteleaga este ca forumul acesta are ca tinta socializarea membrilor SC si informarea cu privire la excursii. Nu este un spatiu de spalat rufe, nici de atacuri intre useri. Masurile de ban sau de stergere a conturilor sunt actiuni normale si firesti in conditiile in care vad ca lumea nu respecta regulile casei. Indiferent de cine a gresit, nou sau vechi. Imi pare rau cand trebuie sa fac asta si nu pot decat sa fiu mirat cand aud de frustrari legate de filtrarile facute. Regulile sunt clare, la fel si tinta acestei platforme, fiecare user cunoaste CASA si tot ce tine de ea.

Proiectul asta e ceva de suflet si fac totul cu pasiune si responsabilitate. Filtrarea, interventia in situatii care afecteaza SC sunt responsabilitati, asa le tratez. Nu pot permite in grupuri prezenta persoanelor care au nevoie de usi deschise in miezul noptii pt impamantari, ale unora care au mereu de comentat la cei din jur...

Asa ca indiferent cat sunt de atacat de astfel de persoane, cat de multa frustrare le produc pt ca nu-i las sa se joace aici cum vor, imi asum riscurile si fac ca regulile de bun simt sa fie respectate.

Silviu, ai fost de la inceput aici, ai fost sarea si piperul de multe ori, dar imi pare rau, asa cum ii explicam rational si Dianei, nu permit atacul la alte persoane. Si eu sunt o persoana de aici. Nu ne-am cunoscut, nu ne-am intersectat vreodata, imi pare rau ca emiti lucruri fara sa ma cunosti si fara sa stii cam ce fac eu in excursii. Nu stii probabil ca stau mai mult de 150 zile pe an plecat, ca de multe ori intre o excursie si alta ma odihnesc doar cateva ore.

Nu stii probabil ca sunt oameni care vin cu mine in vacante de 5 ani  (chiar si amica ta Diana facea parte din acestia), nu stii ca lumea care e lume se intoarce intotdeauna cu placerea reintalnirii. Si nu stii, nu-ti dai seama probabil cat inseamna pt un om care stie ca face totul sa fie lumea multumita si bucuroasa, sa se trezeasca atacat fara sa inteleaga de ce.

Raspund astfel tuturor celor care se intreaba de ce nu mai scrie Silviu, ce s-a intamplat si cu ce am suparat-o atat de rau pe Diana....I-as putea raspunde direct si ei, ar fi poate chiar bine sa stie ca inteleg foarte bine cauza pt supararea ei. Dar nu cred ca are rost, mai bine sa creada ca nu pricep...si nu vad.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2189 : Duminică, 01 Noiembrie 2015, 09:42 »
am citit câteva mărturii și știri de la catastrofa din Clubul Colectiv.... Adevărul că te ia cu fiori. Indiferent cine și cum va plăti, ceea ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat.
M-a șocat calmul lui Piedone: el nu este responsabil. cei de la club nu aveau avize ISU, ci...declaratii pe propria raspundere.

Atatia morti si ranit... pentru ca cineva e inconstient si nu asigura conditii de siguranta in locatia care ii aduce bani, pentru ca cineva nu se asigura de respectarea legii, pentru ca invatam toate prostiile in scoala, dar nu ne invata nimeni cum sa reactionam in astfel de situatii pentru a nu agrava circumstantele...
 :-[
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.