Autor Subiect: Care este scopul tau ?  (Citit de 79462 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Care este scopul tau ?
« Răspuns #75 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 23:51 »
am să încerc să te ajut....
îţi las un mesaj aici când merg la culcare.... şi atunci te invit să dormi şi tu... ;)
nihil sine deo

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #76 : Duminică, 30 Mai 2010, 12:31 »
reluand subiectul cu anul 2012, care am impresia ca nu este aici la topicul potrivit, sau celelalte comentarii nu ar trebui sa fie aici, sa continuam:

JUDECATA DE APOI
Cand ceva se termina (inclusiv ceva la fel de inocent precum un calendar vechi), lumea pare ca se gandeste la posibilitatile cele mai extreme pentru sfarsitul civilizatiei pe care o cunoastem in acest moment. O simpla navigare pe internet ne va arata de la cele mai populare pana la cele mai ciudate forme prin care, cu foarte putina gandire logica, vom fi eliminati de pe suprafata pamantului.  Arheologii si mitologii, pe de o parte, cred ca maiasii au prezis sfarsitul unei ere de iluminare atunci cand va sosi 13.0.0.0.0 : adevarul adevarat este ca nu exista probe in sprijinul acestei teorii. Abia daca maiasii prezic un miracol religios, nicidecum un dezastru.
Miturile abunda si nu fac altceva decat sa alimenteze scenarii de filme.  Se pare ca Indiana Jones si Imparatia Craniului de Cristal se bazeaza pe un mit maias despre 13 cranii de cristal care pot salva omenirea de la damnare. Acest mit spune ca daca cele 13 cranii de cristal nu se intalnesc la momentul potrivit, pamantul se va dezvia de pe axul sau.  Acesta poate fi un argument pentru filme de box office dar in acelasi timp scoate in evidenta idei religioase, stiintifice si mai putin stiintifice ca lumea ar fi condamnata.

atasez un video in spaniola, unde se vede foarte clar fenomenul optic care are loc cu ocazia fiecarui echinoctiu, la piramida kukulcan (chichenitza), min 1h20.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/sFAYxqeMQg0?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #77 : Duminică, 30 Mai 2010, 12:38 »
continuare:
Unele din amenintarile spatiale cele mai populare asupra terrei si omenirii : impactul cu meteoriti, gauri negre, explozii de raze gamma din galaxii apropiate, o iminenta era glaciara si o deplasare a polilor magnetici.  Existe multe dovezi care demostreaza ca nimic din toate acestea se va intampla in 2012.
Profetia zilei judecatii de apoi maiase se bazeaza pur si simplu intr-un calendar care nu a fost desenat  ca sa calculeze date mai departe de 2012.  Chiar si arheo-astronomii maiasi dezbat inca daca numaratoarea cea lunga se poate reinitia de la 0.0.0.0.0 dupa 13.0.0.0.0 sau calendarul continua pana in 20.0.0.0.0 (aprox 8000 d.C.) si apoi o ia de la capat.

vom trai si vom vedea!

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #78 : Marți, 01 Iunie 2010, 14:57 »
care este scopul acestui forum? Socializarea, binenteles...

Offline gabrel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
« Răspuns #79 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 11:47 »
Nu existam aici pentru a trai in saracie sau bogatie, sau sa fim populari ori anonim, sa muncim... traim pentru " a fi", adica pentru a ne dezvolta individualitatea, eul nostru superior.
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #80 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 15:51 »
scopul meu e sa ma inteleg si eu pe mine, intr-un final :-*

fructe atragatoare si delicate pentru toata lumea..

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #81 : Duminică, 13 Iunie 2010, 07:55 »
 :-* jumatatzica-mica  :-*

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #82 : Duminică, 13 Iunie 2010, 09:25 »
zi si tu marcutza, nu sunt super pozele "jumatatici" !!!!!
 ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #83 : Duminică, 13 Iunie 2010, 09:54 »
babusca, cea cu merele o am desk, deja  :-*

Offline urasc singuratatea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #84 : Vineri, 27 August 2010, 21:14 »
Buna tuturor! Eu as vrea sa cred ca,scopul fiecaruia de aici, ma gandeam la scopul principal, este socializarea. E bine sa fim deschisi si sa putem impartasi gandurile cu oameni deschisi,pozitivi si cu ganduri curate.

Offline calina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • just me
« Răspuns #85 : Sâmbătă, 04 Septembrie 2010, 16:59 »
Sa nu ma mai simt singura. Evident multi psihologi spun ca nu ai de ce sa te simti singura, ca iti poti ocupa timpul cu lucruri placute, ca zilnic interactionezi cu ce putin 100 de oameni, deci nu esti singur etc. Realitatea e ca aceasta socializare este de cele mai multe ori formala si este ff greu ajungi sa te simti pe aceiasi frecventa cu cineva. Sincer, cautarea asta nu a existat atata timp cat am fost casatorita, exista un ,,el,, care umplea tot golul. Prin urmare, chiar si o singura persoana, daca este ce trebuie, poate sa faca sa dispara singuratatea, nu e nevoie de o suta, dar ce sa facem cu chimia, frecventa etc

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #86 : Sâmbătă, 04 Septembrie 2010, 17:13 »
Calina, dupa mine sunt doua tipuri de goluri, pe care uneori nu le sesizam. Sau daca am umplut unul, alegem (constient sau nu) sa-l ignoram pe celalalt. Exista golul sufletesc si golul social. Pentru a umple golul sufletesc e nevoie, intr-adevar, doar de o singura persoana. Dar si umplerea golului social are rolul sau in echilibrul nostru ca indivizi. Viata de cuplu nu trebuie sa excluda, zic eu, viata sociala, socializarea. Sigur, adaptata fiecaruia in parte.

Pina nu demult eu aveam ambele goluri. Cel social a inceput sa se umple. Si se umple (cu) frumos. A mai ramas celalalt... :)

Offline calina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • just me
« Răspuns #87 : Sâmbătă, 04 Septembrie 2010, 17:19 »
Asa e. Succes

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #88 : Sâmbătă, 04 Septembrie 2010, 21:16 »
Saru-mina. Asemenea si tie.

Offline ThunderSon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #89 : Luni, 08 Noiembrie 2010, 15:20 »
Pai nu esti tu de vina; mintea mea e obosita.  ;D

asta imi aminteste de o colega careia ii plac filmele vechi cu dem radulescu, cred ca ceva cu BD... si are o replica favorita luata din acele filme "nu te mai gandi draga, n-are rost; mai lasa si tu mintea sa se odihneasca"! si sunt zile cand ne distram copios pe marginea acestei replici.

Cateva "maxime" interesante legat de acest (micro-)subiect:

Out of my mind. Back in five minutes.
My mind works like lightning.  One brilliant flash, and it's gone.

Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
I took an IQ test and the results were negative.
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it.