Autor Subiect: Care este scopul tau ?  (Citit de 79279 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Care este scopul tau ?
« Răspuns #60 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 05:34 »
super... super...
ei.. am nişte tabele care cuprind perioade foarte exacte cu profeţii într-o interpretare bună..
referitor la şarpele cu pene, repr un indiciu ref la echinocţiile de primăvară şi toamnă.. el coboară pe treptele piramidei lui kukulcan, formându-se 7 trepte de lumină pe spatele lui iar împreună cu cele 6 umbre triunghiulare formate de terasele piramidei dau naştere unui tipar ondulatoriu, format din cele 13 triunghiuri diferite  repr cele 13 ceruri iar coborârea şarpelui în piramidă cu acele umbre şi lumini se poate observa şi astăzi. construcţia piramidei uluieşte şi azi prin arhitectură dar mai ales prin mesajul transmis adik prin mişcarea ondulatori a cerurilor pe pământ, vizibilă doar în timpul echinocţiilor.
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #61 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 05:48 »
la fel .. despre pasiunea mea pt cifre...
explicaţii ref la faptul că 1+12 nu este la fel ca.. 13 mai ales în referirile la religiile lumii..
akum stau mai puţin lejer cu timpul dar pe vară mă voi documenta cât pot...
să clacluez tunii, katunii, relaţiile dintre diferitele părţi ale corpului omenesc şi cele 20 de semne ale zilei, (relaţia degetelor), similitudinea dintre temp suprafeţei soarelui cu cea din miezul pământului.... rezonanţa holografică dintre galaxie şi o fiinţă umană...
nihil sine deo

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #62 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 05:55 »
stel draga, neata! spune-le guvernantilor nostri sa termine cu criza asta ca sa putem sa economisim niste bani si noi... deoarece vrem ca urmatorul echinoctiu, la ora 3 pm sa ne prinda la chichenitza!

facem o lista si pentru acolo? asadar, pe 22 septembrie 2010, ora 15h00 fix, in fata piramidei chichenitza, mexic:

1. stella stellarum
2. ayouni
3.......
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #63 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 11:02 »
ce grozava discutie, minunatelor astroloage @stel si @ayouni! :-* :-* :-*
iar despre fuga in mexic de echinoctiul de toamna, bravo, @ayouni!
asta da atitudine! :-*

ar fi absolut fenomenal sa reusiti sa mergeti acolo de solstitiu.. cam cat ar costa un bilet pana in mexic?
draga @admin, crezi ca s-ar putea beneficia de ceva reduceri pe undeva (transport/azari) la momentul ala?

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #64 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 11:05 »
* de echinoctiu, adica in 23 septembrie, am scris aiurea in penultima propozitie, sorry

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #65 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 11:37 »
* de echinoctiu, adica in 23 septembrie, am scris aiurea in penultima propozitie, sorry

@pe_jumate, de astrologie nu stiu nimic nimic, m-a apucat curiozitatea doar in legatura cu subiectul abordat de steluta noastra.  cunostintele mele in acest domeniu se limiteaza la faptul ca stiu ca sunt berbec... in rest, ai vazut si tu, n-am nimerit-o nici cu data  echinoctiului, desi vazusem pe undeva cifra respectiva. tu ai dreptate in ceea ce priveste data respectiva.

2010
Echinoctiul de primavara
20 Martie

Solstitiul de vara
21 Iunie

Echinoctiul de toamna
23 Septembrie

Solstitiul de iarna
23 Decembrie

in legatura cu biletele de avion, hmhmhm, depinde si cand rezervi, o colega de-a mea, acum doi ani a platit 800 euros. cazarea si papa, nu sunt asa de scumpe ca aici. merita sa mearga cine este cu adevarat interesat, cine intelege astfel de lucruri si pentru cine intr-adevar aceasta calatarie ar avea o semnificatie cu totul si cu totul deosebita.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #66 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 11:59 »
in 2012, echinoctiul de toamna cade pe 22 septembrie si solstitiul de iarna pe 21 decembrie, adica ultima zi a lumii dupa calendarul maias.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #67 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 12:34 »
totusi, draga @ayouni, tu esti un documentarist exceptional pentru ca inainte de a scrie ai cautat cu precizie datele in care cad solstitiile si echinoctiile anul asta si la sfarsitul lumii  :-*..
eu vorbeam din amintiri, si anume de pe vremea cand invatasem la scoala ca echinoctiile sunt 21 martie si 23 septembrie iar solstitiile 22 iunie si 22 decembrie.. pe vremea aceea nu se comunica cu precizie la radio si nici pe internet ca ..echinoctiul are loc la ora 06.09 si ca fata de anul trecut are o decalare de nu-stiu-cate secunde pentru ca axa pamantului s-a sucit oleaca pe dreapta.. etc

totusi, visul vostru, al tau si al lui stel, cu mexicul e absolut entuziasmant.. daca m-ar ajuta sanatatea, banii si poate gigi cu ceva facilitati pentru membrii SC, as veni si eu.. mai ales cu un ghid ca tine al civilizatiei precolumbiene :-*

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #68 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 13:38 »
@pe_juamate, asadar marim lista:

SINGLE CAMP MEXICO CHICHENITZA, SEPTEMBRIE 2010:

1. steliana
2. ayouni
3. pe_jumate
4...

:)

in principiu trebuie sa se ajunga mai intai in mexico d.f., apoi pana la cancun, statul quintana roo, de-acolo mai sunt 188 km pana in apropiere de complexul maias; sau din mexico d.f. pana in merida in statul yucatan, de unde mai sunt 120 km.  care se pot face in aero-taxi, aprox 20 euros, sau in autobuz, am citit ca drumul este in conditii foarte bune.
atasez harta mexicului, asa ca simpla curiozitate, mexicul este format din 32 de state.  este o tara nemaipomenit de frumoasa, cu niste oameni minunati si cu adevarat ospitalieri. ei, daca nu dam din intamplare peste unul din cartelele lor...
si la urma urmei, este asa frumos sa visezi! si nici nu costa nimic.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #69 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 15:03 »
ayonicuţico..... (floricel... mâine)..
super de 3X..
am vrut să intru dimineaţă după mesaj... dar ziceam că o voi face după ce termin pr. cu mobila din dormitor... care a rămas ca în... gară
foarte bine că mi-ai luat-o înainte pentru că şi eu voiam o excursie.... mai documentaristă.. mai vibraţionistă.... mai.. înţelegeţi voi..
afară de ceea ce ai propus mă mai gândisem (de-adevărate-lea) la vizitarea unuei statui cu o rezonanţă fantastică... a iubirii..
caut exact locaţia şi vă zic şi vouă.. :-*
nihil sine deo

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #70 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 22:38 »
Pai nu esti tu de vina; mintea mea e obosita.  ;D

asta imi aminteste de o colega careia ii plac filmele vechi cu dem radulescu, cred ca ceva cu BD... si are o replica favorita luata din acele filme "nu te mai gandi draga, n-are rost; mai lasa si tu mintea sa se odihneasca"! si sunt zile cand ne distram copios pe marginea acestei replici.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #71 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 22:45 »
Se spune ca trebuie sa te feresti de mintea prostului, ca e odihnita. Nici o legatura cu a mea... ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #72 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 22:47 »
pe lângă faptul că este o replică......
să laşi mintea să se odihnească.... este un exerciţiu fantastic .. de control..
încercaţi să vă odihniţi mintea.... prin alungarea tuturor gândurilor, prin relaxare... să fiţi doar voi şi universul...
să vedeţi ce greu este.... la început
nihil sine deo

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #73 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 22:52 »
    Ai dreptate, Stel. Noi glumim, insa a-ti goli mintea (si pentru scurt timp) de toate gindurile, framintarile, problemele, a o lasa "sa se odihneasca" e un exercitiu greu de facut de multi dintre noi.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #74 : Sâmbătă, 29 Mai 2010, 22:57 »
pe lângă faptul că este o replică......
să laşi mintea să se odihnească.... este un exerciţiu fantastic .. de control..
încercaţi să vă odihniţi mintea.... prin alungarea tuturor gândurilor, prin relaxare... să fiţi doar voi şi universul...
să vedeţi ce greu este.... la început

este ingrozitor de greu... o dovedeste noaptea alba de azi noapte, am dormit de la 7h30 pana la 11h00, atat! degeaba merg pe iazul margaretei!  ;) ca un faust modern ce ma aflu, nici o margareta nu-mi mai arata drumul.