Buna seara tuturor !
Va multumesc inca odata pentru ca sunteti alaturi de mine, ca cheltuiti timp cu mine, si, mai mult, chiar simt ca doriti sa ma ajutati!!!
O sa ma adresez fiecaruia dintre cei care mi-au adresat o postare.
In primul rand, am inteles ca nu aici era loculu potrivit pentru postarea mea, deci multumesc de clementa!!!
Ii multumesc lui ovirad pentru mesaj, pentru sfaturi si sustinere. Intrucat mi s-a mai sugerat si de catre alti forumisti, si pentru ca nu am nimic de pierdut, ba din contra, chiar sper ca voi face un lucru bun, am decis sa consult un psiholog. De fapt, sa ma consulte el pe mine, desigur.
In saptamana aceasta, sau poate si cea urmatoare, ma voi documenta s voi incerca sa obtin niste recomandari. Apoi actionez. Va tin la current.
Pentru wonderland, cu multumirile si scuzele de rigoare, am inteles ce mi-ati transmis. M-am apucat de citit si am fost impresionat. Voi continua.
Ii multumesc si utilizatorului alexuta pentru incurajari, realmente de folos. As dori sa te mai intreb ceva, dat fiind faptul ca mi-a atras atentia mentiunea ta precuma ca "am trecut si inca mai trec prin ceva asemanator". Deci sa inteleg ca nu se va termina niciodata ? Poate vom putea detalia, candva. Multumesc ! Si sa stii ca si eu te inteleg, si ca-mi pare rau ca suferi ! Nu e drept, nu pentru asta am primit viata.... Sunt patetic, stiu. Scuze !
Pentru adda: iti multumesc, iar desi ai folosit putine cuvinte, ai surprins esenta: acum nu pot nimic, nici macar sa ma ridic. Inca odata multumiri!
Pentru Cgabriela,: ai binevoit sa-mi acorzi deja inca un mesaj, multumesc !!! Sunt multe de spus, dar da, unii suntem niste norocosi. Si nu e vorba numai de nevoi primare, sau de sanatate. Sau poate mai potrivita ar fi formularea: "mai binecuvantati". Cat despre voia Domnului, nu am nicio indoiala ca este omniprezenta, asa cum spune si duhovnicul meu: niciun fir de par nu se misca fara voia si aprobarea Lui ! Referitor la situatia mea, inca sunt tulbure, sunt prea subiectiv acum, insa imi fac "mea culpa" pentru tot: alegeri gresite, decizii eronate, lipsa de comunicare, etc. Nu stiu cum sa explica altfel, dar, cand ramai singur, nu mai esti intreg: cu cine ma duc acolo, dar acolo am fost impreuna, etc. Sau macar acum, asta e cu mine. Sper sa ma linistesc si vom vedea ce si cum vor evolua lucrurile.
Va urez o sear buna !