Autor Subiect: Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016  (Citit de 31357 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
« Răspuns #75 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 17:33 »
Nu, suntem mai multi si pentru a se sta in aceiasi locatie si pentru a fi mai aproape de centru am ales anul acesta altceva... :)

Offline Willi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Termina cu vaicareala si fa ceva cu viata ta! L.W.
« Răspuns #76 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 20:51 »
Bun? seara,

Eu voi pleca vineri cu masina personala din Medias spre Bran.
Mai am trei locuri libere.
Cine doreste ma poate contacta la wilhelm.untch1970@gmail.com.
Pe curand.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #77 : Joi, 27 Octombrie 2016, 12:15 »
Inainte de a pleca la Bran ultimele informatii:

Microbuzul organizat din Bucuresti  pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Campina – Sinaia – Bran (tarif dus si intors pt cei care pleaca din Bucuresti 100 RON, pt cei care urca din Ploiesti 60 RON - neinclus in pretul excursiei) este: Mercedes Sprinter alb - numar de inmatriculare: 8 294 NEW. Sofer Bogdan: 0756 070783. Rugamintea este sa-l sunati doar daca este ceva foarte urgent sau pentru conexiunea la traseu, nu pt a-l intreba pe unde are traseu prin Bucuresti.

Ziua de plecare: vineri 28 octombrie ora 10 .00.
Loc de plecare: Statia de benzina PETROM  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu. Adresa: ?oseaua Pipera 23 (este intre o filiala Raiffeisen si una ING Bank)

Vremea se pare ca va fi 8 - 9 grade, nu arata a fi ploaie ci doar ceva ceata. Vo putea astfel sa iesim si in drumetie. Nu uitati de echipament.

Pt bautura, fiecare sa isi aduca ce doreste si stie ca va consuma: apa, sucuri, bere, vin...Daca aveti vin de casa, putem face un vin fiert...Eu aduc vreo 5 l...

Imbracaminte super casual, e creva friendly, sper ca nimeni nu s-a gandit sa vina in te miri ce tinute. Cat de simplu si comod. Sa puteti dansa, bucatarii... :)

Drum bun si sa ne vedem cu bine! Si veseli, neaparat veseli!

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #78 : Joi, 27 Octombrie 2016, 15:25 »
Si apropoo, daca este cineva din Constanta , eu plec catre Bucuresti  vineri dimneata , inca nu stiu ora .
Draga Rodica _I puteai sa spui cam mai devreme ca vii din Constanta. Acum nu pot mai alege alta varianta ca autocar deja platit. :giggle:
Ne vedem la Bran :yeah:

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #79 : Joi, 27 Octombrie 2016, 16:55 »
Vom sta serile pe afara, gratar sau alte indeletniciri,ca sa stim ce haine, cat de groase,am vazut ca vom avea si ceva burnita, e munte...

Offline ICI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #80 : Joi, 27 Octombrie 2016, 19:25 »
?tie cineva unde opre?te microbuzul in Ploie?ti? Mul?umesc

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #81 : Joi, 27 Octombrie 2016, 19:54 »
Draga mea, noteaza -ti numarul de telefon al soferului microbuzului si maine dimineata il suni si stabilesti aceste detalii...Seara faina... :)
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #82 : Joi, 27 Octombrie 2016, 21:10 »
Imbracati-va bine...Am ajuns la Bran si e brrrr....

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #83 : Joi, 27 Octombrie 2016, 21:17 »
?tie cineva unde opre?te microbuzul in Ploie?ti? Mul?umesc
De obicei se merge pe centura si se opreste la benzinaria Petrom de la iesirea spre Brasov de unde sunt preluati si cei din Ploiesti. Cel mai bine este totusi sa vorbesti maine dimineata (aprox. ora 10:00) cu Bogdan, soferul microbuzului.

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #84 : Joi, 27 Octombrie 2016, 21:20 »
Imbracati-va bine...Am ajuns la Bran si e brrrr....
Deci sa luam pufoaicele cu tzuica nu pe cele cu vin....   :thumbup:

Offline Dragan Daniel Valentin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #85 : Joi, 27 Octombrie 2016, 21:58 »
ar fi frumos un foc de tabara seara.daca nu se poate am putea sta la un mic foc in locul amenajat ptr. gratar,la un pahar de ,vin,etc.

Offline Nora SR

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #86 : Duminică, 30 Octombrie 2016, 19:19 »
Impresii "la cald" de la o noua iesire SC. Absolut fabulos! Tocmai faptul de a contribui in cele trei zile, fiecare dintre noi, la bunul mers, nu doar al gatitului, dar si al mancatului si al distractiei, cred ca a fost secretul succesului. Aceste contributii voluntare, spontane si pline de grija de a face bine, ne-a transformat dintr-un grup intr-o echipa. Aceasta transformare a fost plina de charme. Cu instructiuni minime, toti ne-am gasit utilitatea, ne-am descoperit talente culinare latente si bucuria de a face aproape totul impreuna. Gatitul, aranjatul mesei, spalatul vaselor si maturatul, dansul si rasul, plimbatul pe munte sau urcatul pe scarile inguste ale Castelului... Poate cel mai bine a exprimat acest prea-plin al sufletelor noastre, faptul cand, azi, inainte de plecare, stateam toti pe scaune la masa care pana atunci, timp de doua zile jumate a fost campul nostru de batalie si de triumf, si pur si simplu nu ne mai dadeam plecati... niciunul dintre noi 😀... asta mi-a adus aminte de strigatul mamei de pe geam" hai sus, Nora, gata!" Si de cunoscutul raspuns copilaresc: " mai staaaau putiiiiin" !
Al treilea eveniment SC la care particip, dupa Garbova si Sarbatoarea Toamnei de la Sibiel, ma face sa cred din ce mai mult ca aceasta comunitate are ceva magic, un fel de "apa vie" pe care o toarna peste noi cei vechi si care ne da cel putin dreptul, indemnul si curajul sa devenim noi altii ...
Multumiri, Imbratisari si sa ne vedem cu Bine !!!

Offline Misona

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 291
« Răspuns #87 : Luni, 31 Octombrie 2016, 08:30 »
Buna dimineata tuturor! E adevarat ce spune Nora ca a fost una din cele mai reusite actiuni, genul la care te gandesti si zambesti cand iti amintesti...care te incarca cu energie si buna dispozitie si te face sa incepi saptamana altfel :) Ce pot spune din experienta personala este ca, cu cat participi la mai multe actiuni, cu atat cunosti mai multa lume si iti faci prieteni noi... asa a fost si acum, am fost destui care ne mai intalniseram, astfel incat a fost o bunadispozitie si atmosfera familiara intre toata lumea...
au fost si nou-veniti, carora sper ca le-am transmis "spiritul SC" (sau microbul :oops:) si le uram Bine ati venit!, ii invit sa spuna si ei cum li s-a parut, care sunt primele impresii

ah.. si sa nu uit: actiunea nu e numai pentru gospodine sau persoane cu mari talente culinare... de data aceasta, ne-am implicat toti la curatat, taiat, spalat, etc si gustul a fost dat de Sorin, bucatarul adus de Gigi... sau cam asa am vazut eu cand mai treceam prin bucatarie :)
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #88 : Luni, 31 Octombrie 2016, 09:09 »
Buna dimineata tuturor!

Ai dreptate Nora, am spus-o si eu de multe ori, ma bucur sa vad ca cineva subliniaza: VOI FACETI atmosfera! Orice plan, orice pregatirea de-a noastra, a organizatorilor nu ar avea efect daca voi n-ati fi atat de faini, de veseli, de deschisi...In ceea ce dezvoltati voi acolo ca stare, oricarei persoane inteligente si comunicative ii este imposibil sa nu se simta bine! Esti luat, volens - nolens in iuresul bucuriei...Evident, asa cum am spus, cu conditia sa fi o persoana sociabila, deschisa, etc etc. stiti voi ma departe... :)

M-am simtit si eu tare bine, vazand bucuria asta pe care a-ti creat-o, m-am si retras un pas sa pot privi din spate  totul...Si arata tare bine...Am vazut cat de bine ati comunicat, cat de repede ati legat grupul, ce petreceri ati facut, de parca va cunoasteati de ani de zile...Iar imbratisarile de final, modul in care v-ati luat ramas bun unul de la altul arata ca ceea ce s-a intamplat in cele 3 zile la Bran o sa se lase cu amintiri frumoase...

Felicitari celor care au contribuit la "bucatareala -"gospodinelor" si "gospodarilor" - da, ati inteles cat de important este sa faci un lucru atat de simplu si natural impreuna. Si ce punti invizibile ati creat intre voi, pregatind si curatind impreuna, fierband, calind, asezand masa...

Am nimerit si am avut noroc de zile frumoase, am putut sa stam si afara in foisor, sa ne plimbam in minunata padure a Magurii, sa vizitam Castelul Bran...Si intamplator sau nu, cine mai stie...am avut si sansa sa prindem locul in plina sarbatoare de Halloween!

Decorul in care s-a desfasurat Cooking Camp 2016...

si locul:

Castelul Bran, cel care personalizeaza atat de bine zona in care am petrecut 3 zile minunate....

In care am gatit:

am copt:

am fript:

am fiert in zeama de varza:

am prajit

am pregatit pentru masa:

ne-am plimbat:

ne-am bucurat de sarbatoarea de Halloween:

Pe curand, oameni faini!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #89 : Luni, 31 Octombrie 2016, 09:57 »
Am transmis fotografiile facute de mine celor care ati participat. Daca sunt persoane care nu au primit link-ul d dowload wetransfer, sa-mi scris aici si am sa-i retransmit. Link-ul de descarcare este valabil doar 7 zile.