Buna dimineata tuturor!
Ai dreptate Nora, am spus-o si eu de multe ori, ma bucur sa vad ca cineva subliniaza: VOI FACETI atmosfera! Orice plan, orice pregatirea de-a noastra, a organizatorilor nu ar avea efect daca voi n-ati fi atat de faini, de veseli, de deschisi...In ceea ce dezvoltati voi acolo ca stare, oricarei persoane inteligente si comunicative ii este imposibil sa nu se simta bine! Esti luat, volens - nolens in iuresul bucuriei...Evident, asa cum am spus, cu conditia sa fi o persoana sociabila, deschisa, etc etc. stiti voi ma departe...

M-am simtit si eu tare bine, vazand bucuria asta pe care a-ti creat-o, m-am si retras un pas sa pot privi din spate totul...Si arata tare bine...Am vazut cat de bine ati comunicat, cat de repede ati legat grupul, ce petreceri ati facut, de parca va cunoasteati de ani de zile...Iar imbratisarile de final, modul in care v-ati luat ramas bun unul de la altul arata ca ceea ce s-a intamplat in cele 3 zile la Bran o sa se lase cu amintiri frumoase...
Felicitari celor care au contribuit la "bucatareala -"gospodinelor" si "gospodarilor" - da, ati inteles cat de important este sa faci un lucru atat de simplu si natural impreuna. Si ce punti invizibile ati creat intre voi, pregatind si curatind impreuna, fierband, calind, asezand masa...
Am nimerit si am avut noroc de zile frumoase, am putut sa stam si afara in foisor, sa ne plimbam in minunata padure a Magurii, sa vizitam Castelul Bran...Si intamplator sau nu, cine mai stie...am avut si sansa sa prindem locul in plina sarbatoare de Halloween!
Decorul in care s-a desfasurat Cooking Camp 2016...

si locul:

Castelul Bran, cel care personalizeaza atat de bine zona in care am petrecut 3 zile minunate....

In care am gatit:

am copt:

am fript:

am fiert in zeama de varza:

am prajit

am pregatit pentru masa:

ne-am plimbat:

ne-am bucurat de sarbatoarea de Halloween:

Pe curand, oameni faini!