Demoralizat de 1 an si aproape 4 luni

. Este o vorba prin care se zice ca dragostea apare cand te astepti cel mai putin.Ei bine eu nu ma mai astept la nimic,avand in vedere ca domnisoarele de varsta mea nu cauta ceea ce caut eu sau probabil nu ma prind la vrajeala lor. Am incercat o tehnica mai putin utilizata de cei de varsta mea,dar din pacate am fost blocat de unele femei. Si ca sa va spun tehnica nu este vreo magie sa zic asa ! Iti selectezi o persoana anume si dimineata ii trimiti o floare

, ii spui buna dimineata si o zi buna,seara ii spui o seara linistita sau depinde de ora daca ii 21:30 - 22:00 ii spui noapte buna si la fel ii oferi o floare (pe facebook ) ,iar dupa vreo 2-3 zile incerci sa intrii in vorba. Din pacate s-a cam ales praful de tehnica aceasta. Oarecum am ajuns si la concluzia ca daca iti doresti o relatie bazata pe incredere,respect,afectiune si multe altele ai nevoie de niste prieteni comuni care sa aiba o prietena sau un prieten (depinde de caz ) care sa caute acelasi lucru ca si tine.
P.S. Imi cer scuze,poate am gresit si topicul,dar am simtit nevoia sa ma descarc putin. O zi frumoasa tuturor !