Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574165 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristinaB

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7860 : Marți, 24 Martie 2015, 15:16 »
invidioasa  ;D

In timp ce eu ma grabeam spre serviciu, altii vegetau pe banca la soare ! Vreau si eu!

Pentru raceala: aspirina saracului!
Si in lipsa de ... ceai de cibrisor, lamaie, miere , propolis, Baraka

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #7861 : Marți, 24 Martie 2015, 16:06 »
Musai şi un ceai cu ghimbir, face minuni.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7862 : Marți, 24 Martie 2015, 17:20 »
racita rau. stie cineva ceva leacuri babesti? medicamentele ma lasa ... racita :-[

la mine a functionat urmatoarea schema: Imunorezistan de la PlantExtrakt 3ml de 3 ori/zi, Biomicin capsule moi de la Fares (varianta cu Te-Tree si cuisoare)  1 cps de 3 ori/zi, Hapciu solubil - raceala si gripa iar pt tuse, Polygemma tuse de la PlantExtrakt 2 ml/3 ori/zi.
Multa sanatate!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7863 : Marți, 24 Martie 2015, 19:44 »
eu trag o tuica (prastina, tescovina) fiarta cu o lingurita de zahar brun, o foaie de dafin si 5 boabe de piper, apoi halesc branza cu masline si ceva kaizer cu mustar din ala cu hrean. dupa asta, merg la vecina de palier, unde beau un pahar cu vin rosu (sange de iepure) si p'orma dau pe la vecina de sub mine ^-^ la ea nu mai beau nimic, dar e musai sa trec regulat pe la ea, altminteri se supara si nu mai merge cu mine la pescuit :(

Offline maya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #7864 : Marți, 24 Martie 2015, 20:42 »
multumesc. ceai de cimbrisor si tuica fiarta nu am incercat, in rest de la hapciu, miere, ghimbir ... tot ce se poate. mai incerc si poate intre timp isi termina de facut damblaua raceala asta.

sanatate tuturor, e tare rau sa nu te tii pe picioare de febra si tuse,

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7865 : Joi, 02 Aprilie 2015, 16:08 »
gras :( am iesit cam gras din iarna asta. a zis vecina ca daca nu slabesc, ma schimba >:(

Offline Julian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #7866 : Joi, 02 Aprilie 2015, 17:48 »
Demoralizat de 1 an si aproape 4 luni  :'( . Este o vorba prin care se zice ca dragostea apare cand te astepti cel mai putin.Ei bine eu nu ma mai astept la nimic,avand in vedere ca  domnisoarele de varsta mea nu cauta ceea ce caut eu sau probabil nu ma prind la vrajeala lor. Am incercat o tehnica mai putin utilizata de cei de varsta mea,dar din pacate am fost blocat de unele femei. Si ca sa va spun tehnica nu este vreo magie sa zic asa ! Iti selectezi o persoana anume si dimineata ii trimiti o floare  :flori: , ii spui buna dimineata si o zi buna,seara ii spui o seara linistita sau depinde de ora daca ii 21:30 - 22:00 ii spui noapte buna si la fel ii oferi o floare (pe facebook ) ,iar dupa vreo 2-3 zile incerci sa intrii in vorba. Din pacate s-a cam ales praful de tehnica aceasta. Oarecum am ajuns si la concluzia ca daca iti doresti o relatie bazata pe incredere,respect,afectiune si multe altele ai nevoie de niste prieteni comuni care sa aiba o prietena sau un prieten (depinde de caz ) care sa caute acelasi lucru ca si tine.

P.S. Imi cer scuze,poate am gresit si topicul,dar am simtit nevoia sa ma descarc putin. O zi frumoasa tuturor !

Offline maya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #7867 : Joi, 02 Aprilie 2015, 19:15 »
incurcata. Vine Pastele sau Craciunul?

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #7868 : Joi, 02 Aprilie 2015, 23:29 »
Demoralizat de 1 an si aproape 4 luni  :'( . Este o vorba prin care se zice ca dragostea apare cand te astepti cel mai putin.Ei bine eu nu ma mai astept la nimic,avand in vedere ca  domnisoarele de varsta mea nu cauta ceea ce caut eu sau probabil nu ma prind la vrajeala lor. Am incercat o tehnica mai putin utilizata de cei de varsta mea,dar din pacate am fost blocat de unele femei. Si ca sa va spun tehnica nu este vreo magie sa zic asa ! Iti selectezi o persoana anume si dimineata ii trimiti o floare  :flori: , ii spui buna dimineata si o zi buna,seara ii spui o seara linistita sau depinde de ora daca ii 21:30 - 22:00 ii spui noapte buna si la fel ii oferi o floare (pe facebook ) ,iar dupa vreo 2-3 zile incerci sa intrii in vorba. Din pacate s-a cam ales praful de tehnica aceasta. Oarecum am ajuns si la concluzia ca daca iti doresti o relatie bazata pe incredere,respect,afectiune si multe altele ai nevoie de niste prieteni comuni care sa aiba o prietena sau un prieten (depinde de caz ) care sa caute acelasi lucru ca si tine.

P.S. Imi cer scuze,poate am gresit si topicul,dar am simtit nevoia sa ma descarc putin. O zi frumoasa tuturor !

Si eu care credeam ca romantismul a disparut si doar eu am ramas de moda veche...

Offline Julian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #7869 : Vineri, 03 Aprilie 2015, 02:07 »
Si eu care credeam ca romantismul a disparut si doar eu am ramas de moda veche...

Ella romantismul vine din interiorul fiecareia dintre noi. Eu sunt tanar (26 ani),dar ma consider un romantic incurabil,un pupacios si jumatate. Imi place sa fac lucruri mici,dar le fac din inima pentru persoana iubita. Pacat ca majoritatea dintre femei nu stiu sa aprecieze ceea ce au sau ceea ce au pierdut. O noapte linistita iti doresc !

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #7870 : Vineri, 03 Aprilie 2015, 09:04 »
Ma bucur ca esti tanar si gandesti asa!Majoritatea oamenilor (femei sau barbati, tineri sau mai in varsta) au cam uitat ce este important in viata si ca lucrurile , gesturile marunte , fac viata frumoasa. Sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze asa cum esti. :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7871 : Vineri, 03 Aprilie 2015, 09:34 »
lamurit. micile gesturi fac marile diferente. o hainutza de blana de hermina, o mica brosa de platina incrustata cu 2 - 3 diamante, un cesuletz vacheron constantin, o masinutza bugatti veyron... in fine, lucruri din astea marunte care sa bucure sufletul :smitten:

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #7872 : Vineri, 03 Aprilie 2015, 09:51 »
Fericita. Am gasit pe cineva care a inteles perfect ceea ce am vrut sa spun! Asta e romantism la tine? Refuz sa cred ca numai "lucrurile marunte" enumerate de tine conteaza in viata. Si sa stii ca eu cunosc destui tineri care au alt sistem de valori .

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7873 : Vineri, 03 Aprilie 2015, 09:58 »
multumit ca se mai gasesc si oameni cu simtul umorului.

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #7874 : Vineri, 03 Aprilie 2015, 10:04 »
Nu_ mi lipseste simtul umorului... dar nu stiu daca era cazul aici....oricum , apreciez umorul tau tot timpul